Biraz önce okuduğum haber ki ne kadar haber değeri olduğuda tartışılır. Ülke ne sorunlarla boğuşurken habertürk sitesi Yasemin Özilhan'ın ayaklarını haber yapmış neyse efenim ben bu haberi okurken ayak fetişleri mesaj atmış ayak numaramı sormuşlar. E buyrun bunu yorumlayın o zaman. Bu arada benim minnak 35.5- 36 numara ayaklarım var 37-38 olaydı iyiydi.
Yok ilk gündemimiz survivor sonra ayak geliyor her halde... Ayak numaran gayet iyi bu arada. 1.55 - 1.65 boyları arasındasın, tip olarak minyonsun, vücut hatların belirgin, burcun nedir bilmem ama sevecensin, popüler olmana rağmen kolay arkadaş edinip tutmazsın sıkılırsın... Küçük ayaklıların genel özellikleri
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hey Allahııımmm burç gibi ayaklarada mı özellikler yüklediniz? Nrye göre kime göre?
Disarida acik ayakkabi giymem. Yapabilsem evde de ayakkabi giyecegim de olmuyor iste. Bazen acikta kaliyor mecburen, evde mesela ama itici bulmama engel degil gene.
Abi ben böyle bir Ayak görmedim ya İskelet kemiği gibi
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçenlerde de bel kemiği olay olmuştu ben zayıf değilim spır yapıyorum ve yapım bu demişti bende spor yapıyorum bende boyuma göre fazla zayıfım ama bunun gibi kemiklerim sayılmıyor demekki kemik yapısıyla alakalı
Bu ayağa atmazlar hepsinin gözü yaşlı fetişliklerini sorguluyorlardır belkide bir uyanış olur onlar için. Olduysa da dua edin bana bir zahmet. 😂 sadece 1 kişi yazmış yoklukta gider be diye 😂