https://i.hizliresim.com/ZNpz93.jpg
Kızlar istermiydiniz böyle biriyle evlenmeyi? Nasıllar? İtici diyenlere şaşıyorum
Kızlar istermiydiniz böyle biriyle evlenmeyi? Nasıllar? İtici diyenlere şaşıyorum
sen saf mısın? flört desen, hadi olmadı erkek arkadaş desen anlayacağım... tutmuş koca diyorsun.. yani hayatı paylaşacak onunla...
kaslı bir vücut, güzel bir yüz, boy-pos vs bunların hiçbiri ama hiçbiri mutlu ve sağlıklı bir evliliği garanti etmez... ne burç uyumu ne hobilerin ve zevklerin benzerliğidir mutlu evliliğin sırrı..
karşındaki insana budur diyorsan... sendeki boşlukları dolduruyor, ruhuna iyi geliyorsa doğru koca ve eş odur.. dış güzelliğe, yakışıklılığa bakmaz bu iş... sanki beraber podyuma çıkacağız!!! evlilik karakterlerin ve kişiliklerin uyuşması ile yürür... yakışıklılık ve güzellik ile değil
nice ortalama güzellikte kadın var karakter ve kişiliği ile 10 tane andriana lima yapar, nice tipi kayık erkek var 10 tane brad pitt yapar... bu iş tipte değil duruşunda, kişiliğinde, karakterinde bitiyor
bir insanın karakterini ve kişiliğini en iyi ele veren ise para ve kadın-erkle olan ilişkisinde aldığı pozisyondur... g.tü başı ayrı oynuyorsa bir halta yaramaz
Puhahwqheqe ulan biz bu adamlar gibi vücudumuz olsun diye hayaller kurarız kızlar çıkar Bu ne İğrenç evlenmem bunla derler... Onlarda nerede kezban bulsamda evlensem diyecekler.. Bakarlarmı la w. qEEW
Abartı abartı ve yine abartı. Sürekli bu tarz seyler soruyorsun nedense
Gögüslerini sevdim
fikriyatını sevmedim
OZaman füzelerini sevdim
ıaaaaa HAYIIIIIRR o ne be öyle gerçek adam gibi değil...
Cevap
12Cevap
Cok fazla kas bu. Normal kas severim de hafif six pack filan. Biraz da kol-bacak kasi. Fazlasi cok abarti duruyor.
Kaslı erkekten hoşlanmıyorum. Yorum da yapmayın istemiyorum, herkesin zevki farklıdır. Sonra bıdı bıdı kedi uzanamadığı ciğere mındar der falan demeyin
İtici. Kasında bir dozu var bu ne böyle ya kasın adamı var gibi.
her şeyin aşırısı itici gelir kardeşim
ayarında olması lazım
sergi constance Lazar angelov veeee jeff seid benim favori sporcularım :)
Sergiye bitiom
adamda tip var vucut var hacı
Aynen kanka itici dienler reelde agZının suyu akar allahın kezbanları
aynen öyle ee bizim millet alışmış göbekli ya da kemik gibi erkeklerle konuşmaya böyle vucutlu yakışıklı görünce beğenemiyorlar garipler :)
huyundan bahset bana huyundan
Hepsi gay
Hayir tabikii iğrenç bir görüntü ya
cok istiyosan sen evlen gayet iticileer.
istemezdim çok kötü bence
Böyle koca olmaz olsun
sana yapalım birini :D
Tipler iyi de yakisikli koca basa bela yaa
en az senin kadar iticiler kardeşim rahat ol
itici gelmiyorsa sen evlen kanka :D
Harcanıyosun kardeşim sen acıma yetimlere
meyillimisin anlamadımki ag
bu aralar vucutla bozdun kafayı hayırdır?
çok fazla kaslılar hafif kas makbuldür
O kocalar kızı oldurur a* :D
gerçekten itici
istemezdim o_O
hayır istemezdim
İstemem
ne ara evlendin la
Ortadaki iyiymiş
Ona bnde hastaym
Hahah :D peki
Abartı bea bunlar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?