İstediğin kaynağı araştırabilirsin 1 günde kasıtlı oruç tutmazsan cezası 61 gün 30 günde kasıtlı tutmazsan cezası 61 gün bu ceza katlanmaz. Ama günahı çok büyük tutmaya çalış
Burda kaynağı ben yazmıyorum kuralı ben koymuyorum haşa ama bu böyledir hasta isen günün gelmii ise kaç gün tutmadıysan o tutmadığın gün kadar tutarsın ama keyfi tutmaz isen cezası 61 gün keyfi 3 gün 5 gün tutmazsan bile cezası 61 gün
harbi açıklasın bırı ve lutfen kuranda gecıyormuymus soylesın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ramazan orucu 30 gün kasıtlı bozarsan 60 gün ceza ve 1 günde bozulan orucun kazası toplamda 61 gün olarak biliyorum ama uzman değilim bu konuda yanlışım varsa konuda uzman arkadaşlar düzeltebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır misal bugün tutmadın 61 gün kaza yaparsın 30 gün tutmasan yine 61 gün kaza yaparsın üst üste eklenmiyor sadece yenileniyor
Ne alaka yanlış biliyorsun
İstediğin kaynağı araştırabilirsin 1 günde kasıtlı oruç tutmazsan cezası 61 gün 30 günde kasıtlı tutmazsan cezası 61 gün bu ceza katlanmaz. Ama günahı çok büyük tutmaya çalış
Araştırıyorum ama yorumları okursan herkes kasıtlı tumayınca tutmadıgım gun kadar borc oldugunu söylüyor
Ayrıca senin mantığına göre 30x61 olması gerekir
Bana kaynak Linki atar mısın
Burda kaynağı ben yazmıyorum kuralı ben koymuyorum haşa ama bu böyledir hasta isen günün gelmii ise kaç gün tutmadıysan o tutmadığın gün kadar tutarsın ama keyfi tutmaz isen cezası 61 gün keyfi 3 gün 5 gün tutmazsan bile cezası 61 gün
Atıyorum şimdi linki
Ödev yapmam gerekiyor
Kasıtlı Bozma 1 Gün x 61 Gün
Hastalanarak Bozma 1 Gün x 1 Gün
Cezalar Ramazan Bayramı Sonundan İtibaren İstenilen Zamanda Ödenir
Kasıtlı tutmadıgımız zaman her gün sadece 1 gunluk borc oluyo dimi
Evet Eğer Sağlık Sorunu Nedeni İle Tutamıyorsan Zekat Verirsin Her Gün İçin
Hayır ders yapcam
Ne dersi ders demedim
Ben kendim açıkladım
Anladım
Orucunu bilinçli olarak bozarsan 61 gün kefareti var. Onun dışında güne gündür.
Sağolun
Rica ederim.
Kasıtlı bozunca 61 tutmadığın hergünün yerine bir gün tutarsın sadece
TEsekkur ederimmm
harbi açıklasın bırı ve lutfen kuranda gecıyormuymus soylesın
Ramazan orucu 30 gün
kasıtlı bozarsan 60 gün ceza ve 1 günde bozulan orucun kazası toplamda 61 gün olarak biliyorum ama uzman değilim bu konuda yanlışım varsa konuda uzman arkadaşlar düzeltebilir.
hayır kasıtlı bozunca 61
Sağolun
Hayır 30! (Otuz faktöriyel) 🙄🙄😂😂😂
Hayır kasıtlı bozarsan 61 olur
Hayır be bozarsan 61 gün
Bozarsa 61 gün galiba diyanete sormlalısın
Hesap doğru.
61 mi
Hayır
Bozunca
Emin misin mesela yarın tutmayacagım borcum sadece 1 gün oluyo demi
Evet 1 gün