Aranızda Mavi Su Kullanan Var mı?

Ben yaklaşık 6-7 aydır mavi su kullanıyorum eskiden sprey kullanırdım bozulmasın diye saç ama çok kepek yapıyordu mavi su diye bir şey keşfettim hem saçı besliyor kepek felan yapmıyor ben mavi su kullanmaya başladığımdan beri önce hafif ıslatıyorum saçı nemli saçlara sıkılıyor çünkü ardından mavi su sıkıyorum hafifçe kurutuyorum makineyle gayet güzel tutuyor saçı dışarı çıktığın zamanlarda ve ben her gün yapıyorum bu olayı dünden beri bir kaşıntı başladı saçta kaşıdıkça saçımdan kepek düşüyordu mavi sudan mı yoksa başka birşeyden mi çözemedim hala az önce de banyo yaptım kaşıntı gitsin diye ardından mavi su sıkıp kuruttum şu an baya azaldı kaşıntı çok nadir kaşınıyor benim merak ettiğim o kadar saçı felan besliyor sıkınca ama hiç şampuanlamıyorum hafta da 1 veya 2 defa sadece onun yerine hafif ıslatıp mavi su sıkıyorum saç şey gibi oluyor hani saç spreyi sıkarsın günlerce hiç yıkamadan kafayı o tarz oluyor gerçi güzel yanı da var fazla bozulmuyor ama tedirgin olmaya başladım sprey gibi olunca besliyor nasıl olsa derken saçı maf etmekte istemiyorum
Aranızda Mavi Su Kullanan Var mı?