Merhaba. annem güzel bir kahve istedi. kahve ile aram olmadığı için bilmiyorum. tat ve kalite bakımından en iyisi hangisi? Nescafe markası tercihimdir:) En iyi Nescafe çeşitlerini arıyorum.

Merhaba. annem güzel bir kahve istedi. kahve ile aram olmadığı için bilmiyorum. tat ve kalite bakımından en iyisi hangisi? Nescafe markası tercihimdir:) En iyi Nescafe çeşitlerini arıyorum.
Kahve aşığı biri olarak bol bol Nescafe tercih ediyorum. Yoğun iş hayatım olduğu için dinç tuttuğuna inanıyorum. Eğer en iyi Nescafe hangisi? diye soranlar varsa şöyle gelsin. En sevdiğim Nescafe çeşitlerini yazıyorum. :)
Pratik ve kaliteli bir kahve denildiği zaman ilk akla Nescafe çeşitleri geliyor zaten. 1938 yılından bu yana marka hayatımızda ve toz kahve konusunda lider konumda. En iyi hazır toz kahve arayanların sık sık tercihi. Hadi gelin benim en sevdiğim çeşitlerine bakalım.
En kaliteli kahve çekirdeklerini özenle hazırlıyorlar. Önce kahve meyveleri toplanıyor, ardından kurutuluyor. İdeal sıcaklı ve kavurma süresinde kavrulup, bize güzel aromalarla geliyor. Benim en sevdiğim Nescafe kahvesi diyebilirim. Nescafe gold çeşitleri genellikle çok güzel oluyor.
Espresso sevenlerin ve pratiklik arayanların tercihi. Arabica çekirdeklerinden yapılıyor ve kavrularak bize sunuluyor. Bol köpüklü diyebiliriz.
Dalgın veya canlanmaya ihtiyacı olanların tercihi Xpress Caramel çeşidi. Süt, karamel ve kahve sevenler mutlaka denemeli. Soğuk sütlü kahve diyebiliriz. Yorgunluğa birebir. :)
Soğuk kahvelerin arasında en sevdiğim çeşit diyebilirim. Şeker kullanmak istemeyenler kesinlikle tercih edebilir. Özellikle arabada yolculuk yaparken çok iyi geliyor. Hem aşırı soğuk satılmasıyla da tercih sebebi, dinç tutuyor :D
Çeşidin isminde de yazdığı gibi sütlü ve köpüklü kahve arayanların tercih ettiği çeşit. Şeker kullanmayanlar tercih ediyor. Eğer şeker sevmiyorsanız tadı gayet güzel.
2si1 Arada çeşidine oranla şekerli ve karamelli çeşit diyebiliriz. Eğer şekersiz kahve içemiyorsanız ve karamel seviyorsanız kesinlikle tercih edilebilir. Tadını ben seviyorum.
Yoğun kahve sevenlerin mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğüm Nescafe çeşidi diyebilirim. Bol bol aroma aldığınız, tadını hissettiğiniz bir çeşit. %100 Arabica kahve çekirdeklerinden oluşuyor. Bol yoğun tada sahip.
Karamel benzeri ama karamel yerine fındık aromalı 3ü1 arada çeşidi. Benim en sevdiğim çeşitlerden birisi diyebilirim. Fındık tadını ve kokusunu mutlaka alıyorsunuz. Kahve ile fındığı sevenler mutlaka denemeli.
Benim önerilerim bu kadardı. Sevgiler:)
Nescafe'yi sevmiyorum. Jacob çok daha güzel bence ama illa Nescafe diyorsan mocha çeşidini sevmiştim.
Mehmet Efendi'den başka kahve içmem ama Nescafe Latte'yi baya beğenen var.
Nescafe Gold olanı da güzel ama en iyisi Kurukahveci Mehmet Efendi.
ya ankaradaysam :) istanbula gelemeyeceğim saırım:)
Cevap
10Cevap
Nescafe vasat tavsiye etmem. Granül kahve istiyorsan Jacobs daha kaliteli bariz şekilde. Daha kaliteli ve güzelini dersen Sanmarco Nutrion var kafein oranı yüksek olduğu gibi guarana da var bu diyetlerde ek avantaj sağlar :)
İlla nescafe olacaksa eğer. Nescafenin küçük paketlileri var classic yazar sade olan onu al derim. Açıkçası nescafe markasını ya ayıp olmasın diye misafirlikte vs ya da biri varsa yanımda öyle tüketirim ya da iyice kahve yokluğuna girdiysem kötü mötü kalitesiz kahve olsa da gider misali alırdım nescafe sade.
Ben cafe crown seviyorum. Jacobsun granül kahvesini seviyorum ama 2'si 1 arada kahvesinde bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yağ tadı geliyor içimi güzel değil.
dusundumde kahve markası bılmıyomusun ben kanks gıdıyom
Nescafe Mocha, Nescafe Latte, Cafe Crown Şeftalili'yi çok severim.
sütlü köpüklü, ama bence jacobs 2 si 1 arada nescafe den daha güzel :)
Kardeşim kahve diyosan önerim filtre kahvedir. Ama uraşamam diyosan. Nescafe sumatra kahvesi ve suttozu guzel ikili oluyor. Yumuşak içim ve fiyatı uygun olsun istiyosan mirador gold da alabilirsin.
fındıklı olan hala var mı piyasada bence en iyisi oydu.
ikisi bir arada fındıklı miss miss:)
Sütlü köpüklüyee aşığım adeta
bol sütlü köpüklü olan.
Gold güzel
Benimde aram yok
Sütlü köpüklü
ben latte seviyorum
3ü birarada.orjinal
nescafe sevmim
Jacob çok iyi
Sütlü köpüklü
nescafe gold