Arkadaşlarla muhabbet ediyorduk birden güsul konusu acıldı anlattılar şok oldm birden bunca zamandır yanlış mı alıyordum? ben ağız burun omuz kulak baş ve tüm vücut olarak alıyordum :( aldığım abdestler sayılmıyor ? ve her abdestten sonra yasin kitabından dualar okuyordum :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. öncelikle Allah kabul etsin niyet şart niyet etmeden aldıysan sıkıntı ama niyeti ettiysen gusülün farzı 3 dür 1-ağza dolu dolu su almak 2-burna 3 defa dolu dolu su çekmek 3-kuru yer kalmayacak şekilde vucudu su ile yıkamak diğerleri sünnettir ve sebapı artar
00 Yorumla
Önemli olan niyet, ağza burna su alman ve vücudunun her yerinin ıslanmasıdır, diğer belirtilenler sünnettir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyet edip ağzımı burnumu ve tüm vücudumu yıkıyordum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiştekiler i doğru bilip yaptığın için niyetin temiz olduğu için onu düşünme artık ögrenmişsin kitaptan ne okuyordunki önce normal
04 Yorumla
Soran+1 yılDua falan ediyordum, orda ki duaalrı okuyordum Ayetel Kürsi falan
Cevap sahibi+1 yılGusülden sonra okunacak diye bir kural yok okumak iyidir ama geçmişe kafanı takma niyeti n dogruydu
Soran+1 yılYok abdestsiz almıyorum kitabı elime o yüzden :)
Cevap sahibi+1 yılHe normalde abdestsizmi geziyosun :(
+1 yılsol omuzdaki melake helak olmustur yaz yaz nereye kadar ):
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemsizce güldüm :D:D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
hayir alakasi yok cenabet degilsin tabiki. bilmeden yanlis aliyomusun... bile bile yanlis almak olmaz sadece. allah kabul etsin ayrica.
20 Yorumlabilmediğin şeylerden mesul değilsin arkadaşım için rahat olsun
20 YorumlaYa nolur bana yardımcı olursanız sevinirim ben ağzıma ve burnuma su vermedim sadece niyet edip vücudumu yıkayıp çıkıyordum Hiç bilmiyodum Ki ağzıma ve burnuma su verceğime nolur bunu cevaplayın
00 YorumlaBılmedıgın ıcın gunah almadın kanks ama sımdı ogrendın daha dıkkatlı ol
00 YorumlaÖnemli olan niyettir bundan sonra doğru yaparsın.
00 Yorumlaönemli olan niyet , s*ktr et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. nasıl ya arkadasların nasıl söledı sana
02 Yorumla
Soran+1 yıllk başta eller ağızlar 3 kez sonra normal abdest alır gibi alıyorsun aldıktan sonra başını ve sağ sol omuzunu yıkıyorsun ve tüm vücut
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldığın abdestlerin hepsi sayılır merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? :/
Cevap sahibi+1 yıleminim, hatta daha fazlasını söyleyim, içinden temizlenmek için ettiğin niyetle güzelce bir banyo yap, o bile gusul sayılır.
Dinimizi tamamen şekil dini yapanlar, bu dine en büyük kötülüğü yaptılar yüzyıllarca. oysaki islam dini, şekil dini değildir, şekilci değildir, mantık dinidir, akıl dinidir.Gusulde amaç temizlenmektir.Orgazm esnasında kıl diplerimizden çıkan bazı kimyasallardan arınmak içindir. Allah bizi düşündüğü için, bizim iyiliğimiz için guslü yani temizlenmeyi emretmiştir.Amaç temizlenmektir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl alınacak mış ki baska
02 Yorumla
Soran+1 yılBir yerde okudum ilk başta eller ağızlar 3 kez sonra normal abdest alır gibi alıyorsun aldıktan sonra başını ve sağ sol omuzunu yıkıyorsun ve tüm vücut
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım bence abdestlerin satılır çünkü öyle biliyordun emin olmak için se bu site gibi dini soruların sorulup cevaplandığı dini siteler var oraya da bir bak istersen
niyetin önemli.sorun olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gusul abdestini yanlış alıyormuşum ve bugün öğrendim sizce bugüne kadar aldığım abdestler sayılmıyor mu cenabet mi dolaştım hep?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat