bir çocuk var sadece bakışıyoruz. bazen de bakışlarımızı kaçırıyoruz. birbirimizi gördüğümüz tek yer ise kantin. bir gece uyumadan önce içimden inşallah yarın onu görürüm dedim.o gece rüyama gelip : yarın okula gelmeyeceğim dedi ve gerçekten de o gün okulda yoktu. başka bir gece rüyamda benden arkadaşlarına bahsederken gördüm. birkaç gün sonra arkadaşlarının o yokken bile bana baktıklarını gördüm fakat bu ilk kez oluyordu. yine bir gece o ve ben bir masada oturuyoruz. bir hocamıza beni işaret edip: şu an sadece bakılıyoruz henüz tanışmadık, diyor.
sizce telepati mi yapıyorum bilmeden? mesela kendimi beğenmediğim günler onunla karşılaşmak istemiyorum ve onu görmüyorum. kantinde oturuken birkaç kez bana bakmasını isteidm ve isteidğim o anlarda hep baktı. nedir bu sizce?
sizce telepati mi yapıyorum bilmeden? mesela kendimi beğenmediğim günler onunla karşılaşmak istemiyorum ve onu görmüyorum. kantinde oturuken birkaç kez bana bakmasını isteidm ve isteidğim o anlarda hep baktı. nedir bu sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer