Selam arkadaşlar.
Bu araçlardan hangisi daha güçlüdür :) Uzun yolda yokuşlarda vs ya da konfor olarak hangisini seçersiniz?
Bu araçlardan hangisi daha güçlüdür :) Uzun yolda yokuşlarda vs ya da konfor olarak hangisini seçersiniz?
jeeep uzun yol arabasi olmaz istedği kadar sportif olsun geçen günde demiştim 5.30 d a6 3.0 tdi biçilmiş kaftan diyorum daha ne diyim
5.20 ile 5.30 d arasinda fark olmaz uzun yolda hatta daha az bile yakabilir ortalam 120 130 ile giderseniz buda dip not olsun
tabiki audi
https://www.dailymotion.com/video/xel5bb_yasaklanan-efsane-audi-reklami_autobunu izle anlarsın ne demek istediğimi anlatıyor kısa bir video
tartışmasız BMW
Cevap
18Cevap
En güçlüsü Bmw x6 tabiki. ama jeep olduğundan dolayımıdır nedir, bana kaba geliyor x6.. birini seç desen x6'yı alır satardım. yerine 5.20d'yi alır 150 bin lirayı cebe atardım :D 5.20d beyaz olacak ama o şart
bu arabaların hepsi güçlü o konuda rahat ol :d gideceğin yol dağlık bir yol ise atla x6 ya, ama asfalt düzgün yol ise 5.20 ile audi işini görür. x6 da görür ama gereksiz yere jeep olduğu için fazla yakarsın :)
x6 suv jip grubu 520d de 184 hp var audi 258 hp olması lazım ama audi a6 dıyorssan 2014 para sıkıntın yoksa 2014 audi a6 derım
audi nin her arabası güzel ama model önemli a6 sonrasına bak derim her yönüyle tekten araba birde 3.0 seni uçak gibi uçurur
Bmw X6 bu konularda tabiri caizse "köpek gibidir, yolu tırmalar"
Uzun yol ve yokuşta audi 3.0 tdi. Konforda x6
bmw x6 m se daha güçlüdür..
Hepsini yerimmm :dd ama x6 ya olurummmm
Uzun yola çıkacak olan sendin dimi?
BMW 520d net. Tecrübeyle sabittir.
hangisi olsa verirsin? :D
oooo kalite takılıyorsun zenginsin anlaşılan
hepsi olur hiç ayırt etmem :)
bmw x6 olsa gerek diye dusunuyorum
Alıcı mısın
Bakıcı mi:)