+1 yıl'' Hayat arkadaşım , yola çıkıyoruz seni çok özleyecem , Ailem yanımda olacağı için pek görüşemeyebiliriz.Ama çekeceğim 1 haftalık yolu sana geleceğimi bildiğim için çekmeye hazırım.Bebeğim bana birşey olursa şunu hiç unutma '' Seni çok sevdim ve hep seveceğim '' ve birilerinden ne duyarsan duy,ne görürsen gör ben tek seni sevdim ve tek seni seviyorum.Yolda olduğum sürece beni özlersen Gökyüzüne bir mesaj bırak ordan melekler bana iletirler''
Fransadan , Türkiye'ye gelirken (Karadan) Bulgaristanda ağır kaza geçirdiler , ve sevdiğim insan hayatını orda kaybetti.Ondan 1 ay sonra facebook hesabına girme ihtiyacı duydum.Girdim ve bir erkekle konuşmasını gördüm içli dışlı.Tam olarak aralarında ne olduğunu anlamadım.Erkeğe hiçbir şekilde de ulaşamadım.
Ve bilmezlikte sevdiğim gitti , bende bilmezlik içinde karamsallaştım.
Kalbimin bir tarafı kapkaranlık , aşka güvensizliğim,diğer tarafımsa yarım kalan bir aşkın acısı.
Aklım ise , gerçekten sevip sevmediğini öğrenemeden gitmesi , ve onun kararsızlığında kalmam ve hepde kalacak olmam..2312 Yorumla- +1 yıl
Hep '' Acaba derin bir uykudamıyım '' diye düşünüyorum.Ve derin bir uykuda olup , birgün uyanıp gerçek olmadığını görmek istiyorum.Ama uyanamıyorum ,acaba gerçek mi ? Beni gerçekten sevdimi ? sevmedimi diye.Öteki dünyayı bekliyorum..
- +1 yıl
Maalesef dostum :(
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin arkadaşım da kız sanki öleceğini hissetmiş ya .. :/
ve birilerinden ne duyarsan duy,ne görürsen gör ben tek seni sevdim ve tek seni seviyorum. şu cümlede çok şey anlatıyor aslında. sanki senin girip göreceğini biliyormuş gibi. - +1 yıl
üzüldüm...
- +1 yıl
Ben burada , yaşadığım olayı sen ve senin gibilere , inandırmakla yada ispatlamakla uğraşamam.Öylede birşey yapmam.Yaşadığım bir olayı anlatmak istedim ve anlattım.Da burda sana giren ne ki.Bu kadar zoruna gidiyor, '' yalan olmadığı '' halde beni yazar ilan edebiliyorsun ? yazık şuan haline acıyorum, senin gibiler gerçeği yalan, yalanı gerçek olarak görür Zavallı !
- +1 yıl
Bu olay gercek mi hakkaten
- +1 yıl
Dostum gerçekte.Her defasında hatırlamakta istemiyorum , şimdi tekrar girip okudum ve tekrar aklıma geldi :( insan kaderindekini çekmek zorundaymış ve bende çekiyorum.Elbet birgün yüzüm güler ve birini severim ama bu acı kalbimin bir tarafında yapışık bir şekilde kalacak..
- +1 yıl
sanki ölecegini bilerek yazmis gibi cok ilginc hakikaten😐
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine çeki düzen ver Bak Allah belamı versin sana şart olsun ki ben başkasına benzemem bak kesinlikle hemde bir yanlışını görür veya duyarsam bu sana son şans son ikazdır beni kaybetmekle kalmaz senin hayatını bitiririm sana bu kadar söyleyim bu kim olursa olsun beni bağlamaz senın aldgın her nefesi sana harama ederim ızdırabın olurum acımasızımdır aklın bile almaza o çok zeki aklın varya neler yapabileceğimi tahmin dahi edemez ona göre ayagını denk al yoksa kaydırırım.
Mesaj aynen yazdım tırstım mı birazz tırstım bunları yapar mı hiç şüphem yok anOLUR BANA YARDIM EDİİİİİİNNNNN
(BU mesajını yazmasının tek sebebi facede bir arkadaşımın İsmime ek yaparak hitap etmesiydi)01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağ ol pek merhametlisin
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. düsündüm hangisinden baslasam diye
'sadece senin icin yasıyorum'
' yasadığım hayat gercekliğini seninle kazandı'
'elimi bırakma gücüm yok yeni maceralara atılmaya,beni hayatla yalnız bırakma'
bu before kısmıydı simdi aftera gecelim
'allahın belası! mahvederim senin hayatını! benim sinirimi sakın bozma attırma kafamı beynini ezerim'
' accaksın o telefonu! herseye zarar veririrm duydun mu'!
'allah herseyin belasını versin! cevap verceksin bana duydun mu cevap! '
bunlar yazabilceklerim rtuk izniyle, cok anlamlı hepsi canlarım ya <3
:d32 Yorumla
Soran+1 yılen azindan agir küfür yok ya :D
- +1 yıl
:D :D ayy çok güldüm kardes
+1 yılSevgilim; sen çekip gittikten sonra bile o iliski durumu hiç değişmedi, yine buluşacağımizi biliyordum. Lütfen beni bir daha bırakma hep benim ol ama beni bırakma. Altıncısına dayanabilecegimi sanmıyorum.
Ben; seni çok seviyorum bir daha seni bırakamam, yürüdüğümuz yollardan geçip, binebilecegin otobüslere binip aylarca seninle karsilasmak için uğraştım. Sensiz olmuyor, hep benim ol..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Hımm.3 - 3,5 sene önce alıp hala sakladığım bir mesaj.
Rabbim her yeni günde sevgi doldursun yüreğimize...gözlerimi sende açtım;yüreğimi açtım.yüreği en güzel insana...En saf halimi sen gördün bitek...
Son nefesimi verene kadar da Allah'ım yokluğunu göstermesin bana..İçime işledi sarıp sarmalamış aşkın beni...
Bu güzellikleri hissettirmekle kalmayıp aynı zamanda yaşatan, bitaneme, aşkıma canım bildiğim sevgiliye teşekkürler...30 YorumlaSen benm btaneck karıcgmsn benim hayatmın kadınısn benim warım yogumsn benim derdm tasamsn kalbmin brincisi gùl bahcem güllern üstündeki o gùzel balsn gülden gelen o güzel kokusn sen benm en güzel mewsimimsn iiki warsn ha bu arada kadınmmm benm annelr günün kutlu olsn belki cocugmz yok belki anne
deglsn ama benm icn dünyanın en gùzel annesisn cok sewiorum ben o anneyi00 Yorumla
+1 yıl1 haftadır ayrıydık onu üzdüğümü düşünüyodu bu yüzden ayrıldık. Ben seni üzüyodum sürekli artık ayrıldığımız için üzülme dediğimde "seviyorum. hayallerim var ve o hayallerdeki kişi sensin" yazmıştı çok duygulanmıştım :) o gece de uyuya kalmıştım barışmıştık bütün gece bana mesajlar atmıştı çok güzel seyler yazmıştı onlar bana kalsın anlatmıyorum :))
04 Yorumla- +1 yıl
peki sırf o mesajı yazdığı için mi biranlık duygusallıkla barıştın yoksa seviyor muydun ya da aşık mıydın ona ? Daha öncesinde birini daha çok sevdin mi .
- +1 yıl
hayır daha önce birini o kadar sevmemiştim ve zaten barışma sinyalleri veriyoduk birbirimize ama barışmamız o şekilde oldu işte
- +1 yıl
hımm anladım seviyorsan o zaman üzme kızı mutlu mutlu yaşayın :)
- +1 yıl
yok aslında o beni üzüyodu ama kabul etmiyodu sen yapıyosun falan diyodu ben de kabul ediyodum üzülmesin diye ama daha cok üzülüyodu
ben ona arım balım peteğim derdim adı petek değil bu arada
o bana bal seven ayı derdi hey gidi günler hey
çok özledim ya o hayatımda yokken ayı olmadığımı hissettim
çoh enteresan herkes çok nazik ve kibarsın diyor ancak o hatun ayı diyordu ama hoşuma gidiyordu :D10 Yorumlaben bir odunum mesajimin ustune , "olsun zimparalariz" mesaji baya guzel gelmisti bana.
195 Yorumla- +1 yıl
O benim lafımdi ((=
- +1 yıl
Ayrıldığınız sevgiliniz benim şu anki sevgilime kullandığım lafı telaffuz etmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"hayatım, bitanem, bebeğim, erkeğim... ALLAH neden bir tane kalp verdi ki bize...herkese iki ayak verdi yürümek için.iki göz verdi görmek için.iki kulak verdi duymak için.iki el verdi dokunmak için.ama bir kalp verdi...niye?...diğerini arayıp bulasınız diye... Ben buldum"
11 Yorumla- +1 yıl
tek ağzımız var :D
bu sabah attığı mesaj ''günaydın sol yanım uyandın mı?'' işin komiği ikimiz aynı yayaktayız ve sol yanım dediğinde kalbim demek istedi sandım ama meğer solundayım diyeymiş :((
51 Yorumla
+1 yılmesaj hatırlayamıyorum şuan ama gecenin bi yarısı beni uykumdan uyandırıp sesini duydum tamam uyu sen canımdaki! derdi..
gece uykumdan uyandırıp o nahoş sesimi duymakdan haz alıyodu belli ki =) beni akıllısı bulmaz deli dibimden ayrılmaz21 Yorumlabenim sevgililerim bana neden mesaj atmıyorlar?sözler de hep uçmaya meyilli.
neyse senin mesaja içerik olarak bakarsak evlendikten sonra annenin evine bile izin çıkınca gidebileceksin.oturur oturur bileziklerini çeyreklerini sayarsın artık.23 Yorumla
Soran+1 yılonu nerden cikardin :)
- +1 yıl
:D
+1 yılAşık olacağım son kişi olduğunu ve evleneceğim tek adam olduğunu biliyormuydun ? demişti. ertesi günde ayrılmıştık. ne kadar acıklı :(
55 Yorumla- +1 yıl
ben :)
- Diğer konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yıl"yeter artık,üzülme ben iyiyim.beni ziyaret etmeyi unutma başka bir isteğim yok"demişti.,zilzurna dalınmış bir uykunun "bilmem kaçıncı" rüyasıydı.rüya mesajdan sayılır mı bilemedim;ama ben başka anlamlı bir mesaj almadım...aldıysam da anlam aramadım.
10 Yorumla bana söylediği en anlamlı mesaj "bende seni seviyorum ama arkadaş olarak" oldu 4 yıl lisede okuduğum bi kıza okul bitince söyleyince gittim sanaldan yazdım ama iyi oldu en azından umut vermeden yolladı.3 senemi o kızı unutmakla geçirdim. üniversitede 30bin kişiden 10bini bile kız olsa bunun 2 bini benimle yaşıt olsa yine ben kimseden gözüne bakınca etkilenmedim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkçe bazı kelimeleri anlamıyodum ve erkek arkadaşıma, şuanda mesajımı okuyarak gülümseyen i*neyi çok özledim, diye mesaj atmıştım hiç unutmam nette hazır mesajlar kısmında bulmuştum ii bişeydir diye yazdım kızdı hemen aradı tabi :))
31 Yorumla
+1 yıldeli vaz geçtim son anda can seni aradığımda gidiyodum ama sesini dduyduktan sonra bileti iptal ettim gidemedim muşa ailesinin yanına dönücekti beni burda istanbulda bırakıp
10 Yorumlasen benim yarimsin!dokunamayıp hissedemesemde aşkımsın!sen benım gelecegımdekı tek hatunsun!senı ufak olaylarla kaybedemem..
bu mesajı almıstım aylar once ve benım gıbı bı odun bu mesaja aglamıstı..sımdı eskıdekaldı hersey..10 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sevgilin genelde anlamlı şeyler yazmıyor anlaşılan, bir lord değiliz ki şiir yazalım değil mi? :(
42 YorumlaÇıkmaya başladığımız gece "2yıldır hayatıma giren en güzel şeysin,dünyanın en huzurlu uykusu olucak bu gece benim için " demişti ama şimdi yok yanımda.
00 Yorumla"İmkansızı başardın. Beni kendine aşık ettin ve her geçen gün kendine daha çok bağlıyorsun. Bunu nasıl yaptığını bilmiyorum ama buna devam et olur mu?" Aşkım yaa<3 :)
00 Yorumla
+1 yılBenle konuşurken söylediği ''ha'' kelimesi bile benim için o kadar anlamlı ve değerliydi ki..Şimdi yerine ne cümleler koysalar bile alamaz hiçbir şey onun bir kelimesinin yerini.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayatım boyunca bir kişiye aşık oldum, o da sensin. seni ömrüm boyunca sevicem, her zaman ve heryerde seninleyim sevgilim...
aynen bunları yazmış canım aşkım ya yirim...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel mesaj almışsın. Evlenmeden kadınım diyor garip. namusuna gelince evlenmedne neyin namusu? alın yazınsa evlenin. en azından söz kesin
32 Yorumla
Soran+1 yılnisanlandik :)
Cevap sahibi+1 yılAranizdaki nisanin pek degeri olmaz.aileler arasjiysa super
+1 yılSevdiğim adamdan aldığım en anlamlı mesaj daima "seni çok seviyorum kadınım" olmuştur.
İçinde bütün mesajları saklayan en anlamlı cümle... Bu cümleyi bin tane aşk cümlesine değişmem.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlendigimizde calişmak istediğimi soyledim ve ev hanimi olmak istemedigimi soylemistim o da şoyle cevap yazmişti : ` belki ev hanimi olmak istemiyorsun ama sen benim evimin hanimi olacaksin, ceylan gozlerine kurban olduğum `
10 Yorumla
+1 yıl"oyy benim baharı bir bakışıyla getiren aşkım yaa" yazmıştı
30 YorumlaDiğer konusunda 363 cevap paylaştı. öyle boş beleş muhabbet ediyorken bir gün bana "senin içinde var ya hiç kötülük yok" demişti.. aşk sözleri değil de, bu çok hoşuma gitti.
10 Yorumla
+1 yıl'Hafız' yazmış gecen mesajında. Dedim ki kendime, valla kafa kız bu :))
22 Yorumla- +1 yıl
ahahahah enseye tokat sevdim bunu :D da diğerini yapamam
Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. "umarım bebeğim sana yani annesine, babasına benzemesin" hakikaten ya ona benzerse karadeniz burunlu bir uşak olur uuuyyyy :S :)
00 Yorumlaalınyazım kaderim helalim namusum kadınımsın ne aşkım bitanem vs..ne de başka sözler hçbir söz bunlarn yerni tutmuyr
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilimdi. ayrılmıştık ben kendimi affetirmye çalışıyordum sonra bunu yazdı.
"sana hayatımda yer yok! çünkü sen zaten benim hayatımsın" etkilenmiştim o mesajdan.00 YorumlaGunaydin cadi, uyuyormusun hala? (sabahin korunde kendisi calismaya basladigi icin, bana o saate mesaj atip benide uyandirirdi sagolsun, gicik).
00 Yorumla- Diğer konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılakşama bir kız arkadasımı da davet ettim, bu gece ortalık yanacak bebeeemmm
10 Yorumla güzel şeyler söylüuo ama her geçen gün daha güzelini bekliyrsn:)
10 YorumlaDiğer konusunda 396 cevap paylaştı. Hıım bir keresinde şöyle bir mesaj gelmişti
Seni sadece sana olan fazla sevgimden dolayı incitebilirim. o.O00 Yorumla
+1 yılhuzur sensın kadınım senınle bır ömur bu huzula yasamayı sevıyorum...butun mesaj ları anlamlıdır qama ben en cok bunu sevıyorum
00 Yorumlaseni kardesim gibi seviyorum dedi. gereginden fazla anlamliydi. kasmasaydi hani keske :)
10 Yorumla
+1 yıl''Aşk ölene dek seni seveceğim, seni sevdim,seviyorum ve her zaman seveceğim.Bazen seviyorum demek bile az kalıyor ben seni sevmiyorum aşığım,tapıyorum sana.Çok şey mi istiyorum bir tanem sadece hep benim ol''
00 Yorumla
+1 yılbayıra karşı yatır beni
tırmala beni kaşı beni
bu measj iyiydi:D12 Yorumla- +1 yıl
ananı tırmaladım
+1 yılpaylaştığında anlamsızlaşıyor böyle şeyler, gözümde direkt pos bıyıklı kılıcı olan göbekli bir adam canlandı :D sende de kırmızı fistan vardır o esnada hehhe, hemende yazdım. benim aldığım en güzel mesaj mı, söylemem :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılçokkkkk sazan avı bi mesaj olmuş ... aldığım en anlamlı mesaj bilemedim vallaa yaaaaaaaaaaaaaaaaa
00 Yorumla bunun için belki cok erkek ama ilerde çocuklarım annesi sen oll istiyorum :)
00 YorumlaBen sevmyorum böle saçma mesajlarıı bana söylemiycek bunları göstercek boşş laff bunlarr amacıı başkadırr arkadaşın
00 Yorumlaprensesssssssssimmmmm senii çooookk seviyorummm demessiii :))
00 Yorumlabenimle olmalısın çünkü sen en iyisine layıksın , her sabah uyandığımda sancıyan sol yanım ,yatağımın boş tarafısın dedi bana...
00 Yorumla"zenginim, beyaz BMW x6'lı prensim.. jakuzilim, derebeyim, ilmparatorum. sen dünyaları yönetmeye layıksın, sen bir firavunsun ve diğer insanlar sadece senin kölelerin.."
bu mesaj iyiydi.16 Yorumla- +1 yıl
bende zengin piçlerinin anasını s*kiyorum resminide koydum
- +1 yıl
zengin piç. Götn kalkmış.
+1 yılHenüz öyle bir mesaj almadım , ama eski sevgilisinden aldıkları aklından çıkmıyor sanırım ..
02 Yorumla- +1 yıl
aaa
- +1 yıl
yaaa ...
hakikaten cok güzelmis arkadasim ya:)
Benim ki " sen benim kaderimsin"
beni cok etkilemisti...00 YorumlaDiğer konusunda 834 cevap paylaştı. Kapat gözlerini kimse görmesin,yalnız benim için bak derin derin,
00 YorumlaHer mesajı bende ayrı güzellikte anlamlar yaratıyordu..Sadece şu deyip onu bir mesaja sığdıramam..
00 Yorumla
+1 yıl''Kalk kız dönerciye gidelim:-)''Sadece kahvaltıyla durdugum 12 saatin sonunda aldıgım en anlamlı mesaj:)
Genelde anlamlı mesajlar atmaz yüzüme söyler direk:)00 Yorumla
+1 yılsen benim canımsın...belki hissedemiyorsun ama seni çok seviyorum demişti ..ağladım :/ belki cümle basit gibi gelecek size ama hissettirdi bunu yazarken ..
10 Yorumlasevgilim bana ''qüneşim diye hitap ediyor '' ve bir keresind şöyle bi mesaj yollamıstı '' qeelecekte qelir ,qelecekte qüNeşim oLursa...'' byııLmıstım doqrusu ,=)))
10 Yorumla"Tamam ya,dur.Şu istediğin kurbağanı geri vericem ama yeter ki gitme." Çok anlamlıydı.
00 Yorumlauff yaa oldumu şimdi bu soru benım 2 yıllık ılışkım bı kac gun once bıttı :'(
00 Yorumla
+1 yılYalan soyledigimde guluyorum buyuzden bana su beni benden alan gulusun ele veriyor seni demisti
00 YorumlaBir sevenim bile yok lan.
link10 Yorumlabanada kadınımsın dedi gerizekalı ben erkeğim demiştim çok anlamlı bi cevap verdim :)
20 Yorumla
+1 yılSen hayatım boyunca isteyebileceğim tek şeysin ve şu an aldım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"hey bastard, I'm your bitch," :) o günün anlam ve onemine uymustu tabi, durduk yere atmadı
01 Yorumla
Soran+1 yıltürkce yazsaymsi daha anlamli olurmus :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana artık karıcım eve gelirken bişey lazım mı dıye mesaj atmak ıstıyorum :))))) diye yazmış cok hoşuma gıtmıstı :D
02 Yorumla- +1 yıl
evlenme teklifi etmiş resmen :D
Cevap sahibi+1 yılaynenn :) zaten perşembe akşamı ıstemeye gelıyolar :D:D
Aşkımıza anlam yüklüyorum.. Loading %90
80 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası