Üç Harfliler, hoca ve ben. Yardim edin!?

Simdi size bisey anlaticam, biraz uzun, inanip inanmamak size kalmis.
Annem ve babam ben 2 yasindayken ayrilirlar, ben babaanemin yaninda 5 yasina kadar kaldim ve sonra babam yeni biriyle evlenince beni yanina aldi. Annemi ilk 17 yasinda gördüm.
5 yasinda ilk defa beni birileri bogdu karabasan gibi ciglik cigliga geldim.
10-13 yas arasi kapi esiginde bana göründüler ve ben senin annenim gel dediler, gitmedim, dua edip uyudum, ama babama hic anlatmadim korkudan.
15 yasinda gelip benim kolumu oksadilar dua ederek ancak kalktim ciglik atarak.
Birsürü garip seyler yasadim, babamla aram bozuldu yanliz yasamaya basladim.
20 yasinda iken birden bire elimi ayagimi his edememeye basladim, korkuyordum kendi kendime ne uyuyabiliyordum ne bisey, bana hocalar dedi gel seni yanina almaya calisiyorlar, sende büyü var vs. inanmadim gitmedim. Psikolojik sandim ve psikatriye gittim almanyada, beni bir ay haplarla tedavi etmeye calistilar ama hic bir faydasini görmedim, halen ne kollarimi his edemiyordum, bu yüzden kollarima jilet bile attim.
Gittikce kötülesmeye basladim, sürekli ölücem korkusu, nefes alamama kendimi rüya aleminde his etme, gece birden nefesimin durmasi gibi seyler,
ve müthis fal bakabiliyordum.
Türkiyeye geldim ve beni bir hocaya zar zor götürdüler, hala büyüye inanmiyordum cünki.
Hoca boynuma bir tesbih takti, beni kursuna yatirdi, ve ne olduysa kollarim uyustu ve vücudum müthis sekilde titremeye basladi, kontrolden ciktim ve ciglik cigliga geldim. Hocam allah diye bagirdim dakikalarca neden hala bilmiyorum.
Sonunda bana hoca ben bisey yapmadim seni (yalan olmasin ya fatihaydi galiba) fatiha suresinin 4 koruyucu melegi var onlar indi ve okudu. Agac kenarina bisey gömülmüs onun sana etkisi var, kurban kestirip evliya korumasinin altina alinman lazim, tekrar gel cok hastam var tekrar okumam lazim dedi.
Yanliz ben gidemeden almanyaya geri dönmek zorunda kaldim.
Simdi tekrar basladi hersey, basim sürekli dönüyor (gerisini yoruma yazicam)
Psikolojik
Cin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
-- Basim sürekli dönüyor, birden bire gezerken calisirken durduk yere kendimi baska bir aleme gecmis gibi sanki burada degilmisim hissine kapiliyorum. Ama fark ettirmiyorum. Etrafima bakarken sanki ben bakmiyorum baska biri bakiyormus benim gözlerimle gibi oluyor.
Su an bile sanki bir tünelden bakiyormus gibi yaziyorum, hersey cok garip. Ama görünürde hic birsey yok, kimseye anlatmak da istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece rüyama girdiler, onlarla bilrikte olmak istedim, sonra ikinci bir ben bunu istemedi ve birlikte olmadan ciglik atarak uyandim.
Cok normal bir hayatim var bir büroda calisiyorum, kimse hic biseyin farkinda degil ama ben hic birseye bir anlam veremiyorum artik.
Bazen icimde (allah korusun istemiyorum) ama onlara karismak istegi olusuyor.. Cok korkuyorum!!!
Üç Harfliler, hoca ve ben. Yardim edin!?