Diğer Eğer bir zaman makinen olsaydı ve geçmişe gidip yaptığın tek bir şeyi silebilecek olsaydın, neyi silerdin? eceyıldız99 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eğer bir zaman makinen olsaydı ve geçmişe gidip yaptığın tek bir şeyi silebilecek olsaydın, neyi silerdin? Eğer bir zaman makinen olsaydı ve geçmişe gidip yaptığın tek bir şeyi silebilecek olsaydın, neyi silerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl 1 yil oncesine cine giderdim su viruslerle oynayan pci bulur engellerdim iyi film olur aslinda ya da yarasini corbasini tam icecekken tabaga vurup dunyanin kaderini degistirirdim 😀 1 0 Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Silmek istediğim bir anım yok , hepsini dolu dolu yaşıyorum iyi de olsa kötü de olsa. 0 0 Yorumla
ıI_A_Iı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cok şey var. Ama düzeltmezdim. Hersey bir tecrube. Düzeltirsem belki ilerde daha kötüsü olucak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 yil oncesine cine giderdim su viruslerle oynayan pci bulur engellerdim iyi film olur aslinda ya da yarasini corbasini tam icecekken tabaga vurup dunyanin kaderini degistirirdim 😀
Silmek istediğim bir anım yok , hepsini dolu dolu yaşıyorum iyi de olsa kötü de olsa.
Geçmişe dair o kadar pişmanlıklarım var ki hangi birini sileyim
Cok şey var. Ama düzeltmezdim. Hersey bir tecrube. Düzeltirsem belki ilerde daha kötüsü olucak
Boşa yediğin paraları değerlendirirdim
@Justlee lütfen bir konuşalım
Dünyaya gelişimi silerdim.
Sanane ksks
Maziyi
Kendimi 🙃