Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Derhal ailene bildir ve birlikte karakola gidin.. Tek dışarı çıkma.. ve eskisi gibi olamassak demiş demekki önceden tanişiyorsunuz seni yakından tanıyan biri bu.. ben hukuk okuyorum Henüz Avukat değilim fakat acilen emliyete gidip suç duyurusunda bulunmalısın hem maddi hem manevi cezaları mevcut...
Cevap
39Cevap
Sabah karakola değil adliyeye git, şikayetçi ol, korunma talep et ve uzaklaştırma kararı çıkartmak istedigi şöyle.
Bende tehdit edilmistim cocuk 7 ay peşimi birakmadi taki numarami degistirene kadar ve kendi memleketime dönene kadar son buldu polise flnda gitmedim cunku bir sey olmayacakti biliyordum
Direk bu mesajları al karakola git ve adresimi kimlik bilgilerimin gizli kalmasını istiyorum diyerek şikayette bulun
buralara yayma dırek kada--karakola gonder hatta suanda bu dıretk suc duyurusudur ılgılı avukat vs arkadaslar geregını yapsınlar sıte sahıplerı yonetıcıler olaay el atın kızın ncan gunvenlıgı yok acıkca tehdıt edılmıs..
canı sıkılmış heyecan arıyor yavrucak savcılığa ver de görsün heyecanı
Ortada bir tehdit var ve bu büyük bir suçtur git şikayetci ol
Hiç erinme 155 i ara yarında savcıya git aleyküm selam desinler😆
savcılığa başvur, ailene arkadaslarına herkese haber ver, twitterdan sesini duyurmaya çalış
git emniyet müdürüne göster aynı bu mesajı, selam söylüyor size de :D
bacım Çocugunun Tekide Gitti Benim Kız Arkadaşımı Tehtid Etti Ayagını Eline Verdim Şimdi Bir Daha Sikse Yapamaz Sende Dikkatli Ol Sende Ailene ya da Yakınlarına Söyle
Canım aynısı başıma geldi şikayet ettim polise uzaklaştırma aldı uzaklaştıtmayı ihlal ederse içeri girer kolay değil yani
savcıya git direk. herkese seni tehdit edek kişiyi ifşa et arkadaşlarına falanda söyle senin ve onun.
Tükiye de izletiyorlar kurtlarvadisini çukuru bilmem neyi sonra bu tür canlılar görülmeye başlanıyor. :D
Benim amcam il değil ama ilçe emniyet müdürü onla konuşayım mı
Direk şikayet et o yazanın da gözunu korkut pasif kalma karsısında sesini çıkart
elinde hiç bir şey yok. korkutarak sana ulaşmaya çalışıyor.. engelle, şikayet et, daha ileri giderse profili kapatmak zorunda bile kalabilirsin
Polise şikayet et böylesiler senin korkundan beslenir sakın fırsat verme korkma
Şikayetçi olup ailene durumu anlatmak için hala neyi bekliyorsun?
Ne icin tehdit ediyor
Sanaldan görüntüyü savcıya göster önce dilekçe doldur şikayet için onlar gereğini yapar.
Böyle yazdığına bakma
Onu paket etsinler sonra görür gerçekle sanalı
Şikayet et
Etmezsen psikolojini bozar hayatın alt üst olur
Hemen savciliga dilekce vermeni oneririm. Ortalikta pek dolasma ve iletisimi kes.
hep akp kadın düsmanlıgı bunlara cesaret veriyor
Git polise şikayetçi ol ceza alsn
Bundan bir halt olmaz ciddiye alma
NEreden yzıyr bunu sana
İlk fırsatta savcılığa gidip durumu bildir
Dediği gibi emniyete ilet arkadaşın selamını
Polise şikayet et direk
korkma polise git canım
Mahkemeye veriyorsun iş bitiyor
Bu kim
Bir b*k yapamaz
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun