Arkadaşlar çift için uyumlu nickler arıyorum oyun için. Sevgili oyun nickleri neler? bay... bayan... ne olabilir?

Arkadaşlar çift için uyumlu nickler arıyorum oyun için. Sevgili oyun nickleri neler? bay... bayan... ne olabilir?

Temel Reis - Safinaz
Tencere - Kapak
Kola - Çekirdek
Laurel - Hardy
Tom - Jerry
...gibi birbirinden güzel ve uyumlu sevgili oyun ve Discord nickleri önerebilirim. Üstelik KizlarSoruyor'un kendi Discord sunucusuna gelip, bu uyumunuzu herkese gösterebilirsiniz. :)
Önerebileceğim uyumlu sevgili nickleri bunlar. Bence gayet eğlenceli ikili nickler.

Sevgili oyun nickleri gerçekten çok sevimli olabiliyor. Hele de çok uyumlu bir çift iseniz uyumlu nickler de tadından yenmiyor. Ama dikkat edin de bu uyumluluk ayrılık getirmesin. Oyundaki bazı kişilerin kem gözlerine gelmeyin aman deyim. Sonra Juliet'siz Romeo ya da Cedric'siz Chen gibi ortalıkla kalabilirsiniz. Bir de baya seviye kastığınız oyun hesabınızda oyun oynarken sürekli eski sevgiliniz aklınıza gelebilir.
Aklıma gelen uyumlu oyun nicklerini önerdim. Umarım birini beğenip seçmişsindir. Buradaki içerikte de Pubg sevgili isimleri, çift isimleri önerir misiniz? sorusu altında da güzel öneriler var. Göz atmanı öneririm. :)
Christian & Satine
Harry & Sally
Westley & Buttercup
Dimple King-Doodle Bug
Honey Bear-Honeybee
McDreamy-Purple Dinosaur
Animal Cracker-Blue Jay
Chef Of Love-Chili Pepper
Choo Choo-Chunky Rabbit
Naughty Monster-Flipstick
Jelly Belly-Rosebud
Tencere-Kapak (Tamam vurma, aklıma ilk bu geldi :))
Tinkie-Binkie?
Edi-Büdü?
TheTuz-TheKarabiber?
Yani aklıma bunlar geldi.
en iyi cevabı haketmiş
tencere kapak iimş :D
the tuz the karabiber çok iyi :D
Her biri 5 tl'den satılık. Ver parayı, al yazıyı (uymadı ya)
şu ünlü gangisterler çiftinin isimleri boni ve clayt olsun, elinize birde 1938 thomson makineli tüfek birde foter şapka tmamdır ahahaha ama kurşunlanarak ölmeniz lazım bunuda unutma
hangı sıtede kullanacacsınız? sitesıne gore belırlenır bu nik
dans oyunu
Discord o~o
Cevap
14Cevap
Bu başlığı gördüm ve çok duygulandım, gençler. Aşkınıza sahip çıkın, sıkı tutunun. 11 yıl oldu, benim de bir sevgilim vardı biz de birlikte oyun oynuyorduk. Önceleri bir iki saat sonra bütün gece sabahlara kadar! Sabahları da yorgun argın, ben işime o ise o zaman daha üniversiteye giderdi! Dönüp 2-3 Saat yatıp kalkıp tekrar sabahlara kadar oyun!
aramızda 3000 kilometre mesafe Tabii ki her şey biraz farklı oluyor! ancak ta bir yıl sonra ikimiz de itiraf edebildik birbirimize ki oyunlar sadece bahaneymiş ben ona açılamıyormuş o bana açılamıyormuş birbirimize o kadar alışmışız ayrı vakit geçirmemek için uykusuz yaşıyoruz. O bana "Gecelerim" derdi Gecelerimin Önüne de sinirlendiği zaman lanet, kabus, uykusuz, gibi sözler koyardı, başka günlerde kıymetli sözler koyardı. Sonra bir gün ilk adımı o attı, aslında çok güzel bir pastı. Sen de bana "Gecelerin" dermisin dedi, “Zaten öylesin, bilmiyor musun?” diye cevap verdim! Yanlış anlayacağı düşüncesiyle yüreğim nasıl titriyor. 4 ay sonra eşim oldu. O gün onunla evlenirdim ama okulunun son sınıfındaydı ve son 3 ayı kalmıştı. Fakat Rabbim bize sadece 5 yıl verdi! Sonra bir tek onsuz Gecelerim kaldı, ve ona verdim söz! “Seni yaşadığım sürece seveceğim”. Gecelerin melek oldu! Onu çok özlüyorum, çok! ışıklar içinde iyi uyu, Canım melegim!
duygulandım
(başınız sağ olsun)
Abi gece gece ağlatıcan bizi
Cemal Süreya'nın bir şiirinden...
...
ikişer ikişer yan yana getirdik sevdiğimiz adları:
Hasan ile Hüseyin',
Üsküdar ile Kadıköy'ü,
Nazım ile Hikmet'i
Harp ve Sulh ile Kelile ve Dimne'yi,
Kızılırmak ve Yeşilırmak'ı,
Oğlak ile Yengeçi,
Adilcevaz'daki usta ile Stradivaryüs'ü,
Ferit ile Tanyeri'yi:
Yakışıklı Süphan ile gizemli Ağrı'yı
dört mevsim ile 365 günü;
Karaköse'deki boynu karışık tülü atlarla bunların sessiz binicilerini;
bohçacı Adapazarı ile izlenimci Bursa'yı;
1847 ile 1906yı;
Zakkumun verdiği deli bal ile batı bağlarının lepiska bilgeliğini
muhacir nehirler ile kurumuş su kentlerini.
Sevdiğin bir romandan uyumlu ve aşık bir çiftin isimlerini alabilirsin
Aşuk -Maşuk
Haluk - Maluk
Aras - Maras
Ferhat - Asli
Hansel ve gratel // etle tırnak //sen ve ben sonuncusu klasik ama güzel
Sevdiği yemek ve senin adın olabilir en sonunda ikinizide yiyecek
Paylaşılan nicklerin bir çocuğunu online bir oyun ise kapmışlardır çoktan..
Kendinize has bi'şeyler bulmanız lazım;
Yoğuşmalı kombim - Elektrikli battaniyem
Bunun gibi şeycikler 😏
Etki - Tepki
FenerbahÇe - FenerbahÇe'm
Karamel - ÇokomeL
True - False
King - Queen
Vb oLabilir :)
Bence
Kalbim çıt- gözyaşım pıt
Bim-A101