Ya benim küçüklüğümden beri kadın kıyafetleri çok hoşuma gidiyor , onlarla kendimi daha mutlu hissediyorum , hep öyle dolaşmak istiyorum , neden erkek kıyafetleri bu kadar kötü 😔
Kadın kıyafetleri çok hoşuma gidiyor , ne yapacam 😑 ?
Öncelikle başkalarının sana ne söylediğini, sana nasıl davrandığını sakın "umursama". Bu senin elinde değil ve bunu değiştirmek de mümkün değil. Sen ya Transseksüel"sin ya da travesti"sin kendini rahat hissedeceksen evde giyebilirsin belki sonra dışarda giyebilirsin kendini adlandırmak istiyorsan terimleri araştır. Eşcinsel olabilirsin veya transseksüel olabilirsin
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo eşcinsel değilim maalesef. Her zaman giymek istiyorum , erkek kıyafetlerinden nefret ediyorum
Kendini nasıl hissediyorsun öyle giyin diycem ama diyemiyorum çünkü toplum da senin gibiler ötekileştirmek ya da dişlamakda bir numaralar maalesef gay mısın?
Bak kız kıyafeti giymeyi seviyorum dersen gay, Transseksüel vb. olduğunu düşünürüm çünkü bunun başka açıklaması yok. varmı? Dalga geçenler oluyor laf olsun torba dolsun diyerek yazan çok
Transeksüelsin büyük ihtimal. Bu durumu iyi araştır, ne olduğunu tam olarak keşfet ve kendinle barışık ol, kimseye de anlatma sakın deli ve hasta damgası yersin.