Cok mu sisman gozukur hani patlarcasina? Yoksa az mi carpar goze? Cok carpar mi goze? Bazen normal bazende asiri ilgi oluyorda acaba kilodan mi diyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılBak canim bende seninle ayni durum dayim Hele Benim boy 162
97
80
105
Ama sikinti yok universiteye gireyim o baseni beli nasil inceltecegimi biliyorum.
Sen spor yapinca o terleden esofman varya ondan bir giysen 2kat fazla terlersin.
Mesela yukarin gogusunmu kilolu Ceketini giyin spor yap.
Asagin mi kalin asagina pantalon giy.
Sauna esofmani olmasada evde poset flan da baglaya bilirsin beline
Bacagina ustundende siki pantolon giy.
Sorunun cevabina gelince nicd sismanlar var sevgilileri var sen ben baliketliyiz.
Biir cok kisi kilo alinca karin kol kilo alir ama mesela ben basen bacak toplandi ve bu oylede kotu bir durum degil elbisem 40-42 giyiyorum.
Itici demiyelimde o kadar da goze carpan degiliz sanirim ve ya seni bilmiyorum da
Her kiz akilli ilursa sevgiliyle el ele tutusan. Opusen tel konusan kizlardan
Ben +1 bir ___ -0 siifir ondeyim illahaki birileri senin farkina varacaktir yani kilosan degil beklide senin Benim bakislarimizdan ben mesela hic bir erkegin yuzune 1 saniyeden fazla bakamiyorum.
Ama cogu kiz hani kismeti cok olan kizlar neredeyse gozleriyle yiyorlar erkekleri neredeyse.
Ben agir basliligimla gurur duyuyorum
EEE BIR FARKIMIZ OLMALI DEGIL MI HER BIR ADI kzdan;))04 Yorumla
Soran+1 yılAyniyiz :) valla bir arkim snnle ayni boyda 64 kg mim diyor bnden sisko duruyor ve herkesi gozuyle yiyor bn bakmam herkes bana bakar ve her ortamda asiri ovulurum yerildigimde oldu ama cok az sadece o gun erkek arkds vardi oda merak edince soylerkn utandim kiyfetle sklmyi bcririmde ama kilo vermek sart oldu eskiden svdgm bir cocuk vrdi onu gcn kis gordum o zmn dha duzgndu vucudum ama dost dusman elestiren dostlarda var kilo vermem gerek snye aktif clsmk ve hreket ederken etlerim kipirdar diye kisik dvrnmktan skldm :(
- +1 yıl
Canim sen kasim var dedin belkide yaptigin spor yalnis.
Sen once zahiflaman gerek 63-60 olman gerek sonra kas yapmalisin ki saha ince ve daha siki olasin suam yaptigin kas hareketleri sadece senin piylerini yani zayiflamani geciktirioyoe
Soran+1 yılOlabilir o yuzden spor hocasindan yrdim alicam bir yer siserken digeri zyfliyor cunku
- +1 yıl
Aynen canim bu yolda sana ugurler diliyorum
En İyi Cevaplar
Kilo verebilirsin ama ayni da kalabilirsin sana kalmis nasil seviyorsan. Yakisiyorsa verme hatta ben cok severim belkide kendim cok zayif oldugumdan. Yuzun guzelse bence verme cok yakisir kilo. Duba falnda degilsin, azicik tombiksin o kdar:) 1.85 kasli erkek seviyorsanda elde edebilirsin. Kim demis onlar sadece agzi bozuk kizlarla ilgilenir diye:) bu kadr ilgi goruyorsan gizelsin iste, belki zamanla vermek istersen verirsin takma kafani:)
10 Yorumla
yas kac genc yasta metabolizma.hizli calisir ileriyi dusunursek ilerleyen zamanlarda daha da yavaalayacak ve daha kolay kilo almani saglayacaktir bu nedenle gencken.biraz daha onem vermek gerekir
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 ysm
+1 yılBoy ideal kiloda fazlan var kalcasi buyuk kizlardan hoslanmam sahsen 74kilodada vardir kalca kismi biraz balik 68 kiloda ideal olursun diye dusunuyorun
02 Yorumla
Soran+1 yıl42 bden iste ne kadar gozkuyor blmiyorum bcklrm cok kln onsn birazkilo
- +1 yıl
42 bedense iyi ya ama basen var gibi 40 bedene dus daha guzel olur :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
50Cevap
168 boyum var benim 48 kiloyum rüzgarda uçacaksın kız esprisi yüzünden kilo almak istiyorum işin ilginç yanı belim çok inci popom ve göğüslerimin maşallahı var
20 Yorumlatamamen vücut tipine bağlı kimisi kilolarını göstermez bile ama önemli olan başka şey de erkeğin arayışı kimi taklit rkek sadece kızın konuşmasından gülüşünden etkilenir kimisi de sadece gözü doysun ister. .
00 Yorumla- Nasılım? konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılValla şişman görünüyorsundur sanırım. Bunun sen de farkındasın ki buraya yazmışsın. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yani :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKiyafetsizken :/ kiyafette yine belli olmuyor hatta bazen zayif goxukuyor bazen patlicak gibi skldm sklmktan sklicaksamda zyf olayim 4 yil dan snra
- +1 yıl
Valla benim eski sevgilim benden sonra çok kilo almıştı onun da boyu tam 167 idi. Son zamanlarda 70 kilonun üstüne çıkmıştı ama şişman göründüğünü kendisi de biliyordu. Biraz da saç şekli yüz yapısı falan ile alakalı olabilir diye düşünüyorum yani. Aynı boy aynı kilodaki insanları koysan yan yana birisi diğerinden daha zayıf görünebilir kesin bir şey söyleyemem yani :)
Soran+1 yılBana 60 derler ama onlar ciplak gormuyor
Nasılım? konusunda 469 cevap paylaştı. 167 ise boyu bence kilosu 65 olmalı o fazla kiloları evrse çok daha tatlı olur :)
20 Yorumlacoksun akıllım senın max olabılecegın 60! herseyı ama herseyı bır kenara bırakalım..dızlerınız bu yuku kaldırmaz yaslılıkta cok cekersınız!!!
00 Yorumla
+1 yılkilo vermelisin vermeliyiz bnmde boyum 168 kilom 69-70 arasıydı 2 haftadır 2 3 kılo verdim ama haala göbeklıyım mutsuzum :) dikkat edersen biraz, zayıflarsın. :)
00 Yorumla
+1 yılşişmandır. ben 162 boyunda 54 kiloyum. ben şişmanım. bu kız hayli hayli şişmandır.
015 Yorumla
Soran+1 yılKac kez spor yaptin? Bn illaki yprim tprlnr birakirim kasli ve kmkliyim birazda
- +1 yıl
ben de kemikliyim. spor yapmam ama yürüyüş yaparım düzenli. günde 4 km filan.
Soran+1 yılBlk etlisindir sen bnde balina etli :D
- +1 yıl
hayır sadece göbek var bende. :D 47 kiloydum. 32-34 takılıyordum. ygs lys sayesinde 60 kilo oldum. 40'a çıktı. anca 6 kilo verebildim...
Soran+1 yılSnvlarda hic kilo almadim cunku gnlde stj icin okul ve dersane icin kosturdum ama ondn once yzin hp evdeydim kisinda kndm ne kadar spor yptiysam disari cikincada 7 8 saatten asagi donmem eve cok sk olmasada ayda 1 2 kez 20 saate ykn arti yururum ama duzen yok
- +1 yıl
sana tavsiyem, yediklerine dikkat et. ben normalde kışın 1 öğün yerim. o da akşam yemeğidir. buna rağmen abur cuburlar kilo aldırıyor. şu an mesela ders çalışıyorum. yediğim abur cuburun haddi hesabı yok. boyuna göre kilon fazla. bisiklet sürebilirsin spor olarak. ben öyle yapacağım. :D ve ben yazın daha çok kilo veririm. nedeni meyve yemekten, abur cubura fırsat kalmaz. bolca meyve ye ve öğünlerini azalt.
Soran+1 yılBisiklet surmeyi bilmiyorum bilsem bir gram olmazdi uzerimde her yere onunla giderdim heralde :) ama aynn bnfe yzn vririm kilo bu yz kesin 15 hdf hic hdf koymmistim vrdgm kdr drdm
- +1 yıl
ben de bilmiyorum. 4 tekerle başla, alışınca 2 tekere düşürürsün. kolay... ama korkma :D
Soran+1 yılSnde baya cikmissin bn kckkende ifi ypiliydim 38 den 42 şu an 44 e az kaldi az daha alirsam allah korusun
- +1 yıl
alma işte... bisiklet sür, sonra paten, buz pateni. kendine böyle aktiviteler üret. 1 gram fazlan kalmaz :) sınav stresi beni bitiriyor. -_-
Soran+1 yılYa spor salonuna gitcem oncelikli amacim toparlanmak sonraki ay kilo vermek son ayda beden olarak incelmek ve kilo vermek kisin bsndada burada giderim 3 ay snra ztn okul moduna geceriz artik diyet vecyuruyuse dikkat ederim
- +1 yıl
spor salonuna gideceksen yüzmeye de git. :) yüzersen vücudunu daha kolay toparlarsın.
Soran+1 yılFinal zmni şu an yzn.artik :(
Soran+1 yılHmm dsnurum bir duymustum bya vriyomussunda komsu kixi gitti cocuk olcak bide az vrdi geri aldi
- +1 yıl
geri almak sana bağlı. kilo verdim yaşasın diye kendini yemeğe vurma.
Nasılım? konusunda 472 cevap paylaştı. kendini bodruma kapat anahtarida yut, seni anca 2 hafta sonra bulurlar o zaman kadar kate upton olur cikarsin ordan :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYok disari cikcm spora gitcm diyet ypcm 6 falan veriyorum birakiyorum bu sefer krrliyim 15 falan vercem ins :)
+1 yılBence önemli olan gözler. Gözler büyülüyse başka bir yere bakılmaz. Bir kız büyük gülen gözler kadar etkili başka daha başka bir şey yok.
10 Yorumlacanlandıramıyorum gözümde, dolayısıyla yorum da yapamıyorum. ayrıca tatlı olup olmadığına karşıdaki insan karar verir a.q
02 Yorumla
Soran+1 yılZtn onlarin karari argocu
Aslında şişkodur ama kalbi kırılmasın diye tatlı denilmiştir.
09 Yorumla
Soran+1 yılKiloma degil yuzume derler tatli diye :)
Soran+1 yılKilomu begenenlerde olur az daha zayif olsaydi diyende. Duyana kadar inanmazlarda o kadar sisko olduguma
Soran+1 yılSonunda :) uff ins veririmde kilo kurtulurum kuruntudan
Soran+1 yılVerirsem sorarim sana.p
Soran+1 yıl.p şakadanda anlamiyorsun :) ve cok bencilsin ayni bir kiz arkadasim gibi.
- Nasılım? konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO neymiş bea 1.75 benim boy 60 62 kiloysom sen kendini aşmıssın deerim
01 Yorumla
Soran+1 yılTrtldgmz gunki arkdsla boyun ayni o 54 kg bide ona soylerken utndm krrliydim daha ciddilestim cok itici demi
- Nasılım? konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl14 kilo fazlalığın var ama 167 boyda fena değil hani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok fazla değil kilon, boyunda iyi.Arada kaybolur gider :) Tabi öçülerni bilirsme daha doğru bir yorum yapmş olurum, gögüs, bel kalça ölçüleri nasıl acaba, kilolar nerey dağlm yapmş?
09 Yorumla
Soran+1 yıl85 85 107 bel gbk bsn dglms gibi kiyafetlerle shr ypmktan skldm
Soran+1 yılBnlar gogus bel bsn
Cevap sahibi+1 yılhm, demekki bahsettiğn kiloalr bel ve basende toplanmış.Gögüslerde sorun yok, hatta çok güzeller :) Basen ölçündeki fazlalık tam kalçada değmi, aşağı sarkmışmı bacak kısmına faln?
Soran+1 yılYok cok yokta bacaklarim cok kalin 67 cm kalinligi bir ara 57 di son aldigim 6 kg bacaklara gitmis alt bacak 38 baya sisti iyice kollarda az kilo aldi eskiden inceydi
Soran+1 yılGoguslerde zyfken 75 80 flndi şu an 5 cm artmis yni
Cevap sahibi+1 yılya o zamn senin bacakalra basene yoğnlaşman lazım.Direkt olarak oralardan nasıl kilo verilir bilmiyorum ama özellikle o kısımlardna kilo vermeye bak sen.Daha fazla aşırıya gitmede çaresne bak olurmu, söyleklerimede kızma canım, umarım çabucak verirsn kiloyu.
Cevap sahibi+1 yılgöğüslernde hiç sorun yok, onlar gayet güzel :) onları korumaya bak canım.
Soran+1 yılCabuk veriyorum kiloda cabuk almamak icin spor ypcm iste o sklidd diyetle 2 yil vrdgm kiloyu krdum ama bu yil cok monototondu artik kilolari silicem hayatimdan ins :)
Cevap sahibi+1 yılinş verirsn canım, kafana çok takma ama, elindne geleni yap ve hedefndne aaşma asla, elbette verirsn kiloyu.Önemli olan azimli olmak ve çok çalışmak kilo vermk için.
74 Cok gibime geldi benim boyum 1.90 kilom 75 ben bile kilolu duruyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kmk torbsi gibisindir bencede :) bn cook siskoyum demi net ol kizmam
Soran+1 yılGostermiyosun der 60 znnderler ama bu yz spor ypcm suanki durumu merak ettim sadece :)
Soran+1 yılYa dedim bn gostriuorumda sz gormuyorsunuz her arki boyle diyor thn hp 60 erkekler bile hp o thmn
Ben 173 boy 70 kiloyum biraz balik etli gosterrsin ama sempatik olursun
00 Yorumla
+1 yıl167 boyunda 74 kilo olan kız bal peteğiyle gezse tatlı değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm farkli bakis acisi :)
- +1 yıl
evet :)
+1 yılkiz arkadasim 167 cm boy 61 kilo. Ideal :)
biraz kilo verirsen iyi olur00 YorumlaBence şiişmandır. 1.80 boyum var 77 kilo bilee cook kötü duruyo bende :(
00 Yorumla
+1 yıltatlı denmesinin sebebi annesinin küçükken tatlıyı dayamasıdır
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 .snftan snra tatliya bsladim ondn once tek tatlim.tatli sakizdi sisko degildim snradan sismeye basladim :/
- +1 yıl
tatlıyı bırak :)
Soran+1 yılKvr zvr yemedim herkes zyfladn dedi ekmk flnda dgstrmustim ama snra trtildim vecaynivkilo 2 ay olmustu bide :( ilk defa basima gldi
Cirkindir ondan gizli sorup cevaplarla kendini avutmaya çalışıyordur eahhahahahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılZtn prof yok orda umutlanma
Gizli Üye(30-35)+1 yıl167 boyundaki kiz tatli olmaz :D 155-160 falan desen neyse minyondur tatlidir.Kilo verirsen guzel bir kiz olursun tatli ve sirin degil.
00 YorumlaDubasın, bir de ilgiden bahsediyor. Sizin bu haliniz ile 185m+ kaslı erkek istemenize kıh kıh gülüyorum; acınası haldesiniz lan.
14 Yorumla
Soran+1 yıl185 kasli istemiyorumki beni seven orta boy bir erkek bnde orumcek kafali kizlara guluyorum ama caktirmiyorum cunku o da insan ukalaligi hic haketmiyor. Erkek arkadaslarim bile az fazla diyor sen duba nasil drsin? Alt tarafi 74 abartma! Ztn suanki durumu sordum vrmcm snsuza dek boyle seviyorum demedimki. Sendede genetik olsa boyle rahat olamazdin.
- +1 yıl
A.q egoya bak lan. Ben burdan bıyıklarını görüyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun :dd Bide dubasın yazmış tam dayaklıksınız ulan. Gereksiz özgüveninizin kurbanı oluyosunuz. g.tüm.ASds Soran arkadaş sen takma bunu bunlar yüzünden insanlar özgüven sorunu yaşıyor. senin kilon felan da boyuna göre normal ama biraz daha versen fena olmaz zaten verecekmişsin. Bunun gibi k.aşalık yapmak için fizik yapanları s.ktir et :d
yok mı sana benzeyen biri internetten bul at nedeyelim şimdi :):)
00 YorumlaNasılım? konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu soruların tamamını boşver ve biraz kilo vermeye çaba göster. Gerçek olan biraz kilolu olduğun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla değilmi biraz çocuk yapsan 90 kilo olursun sonra :)
026 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicem :) ama fazla
Cevap sahibi+1 yılbigün evlenirsin elbet o zaman bu kilolarda kalma belki tatlı olur ama 7-8 kilo versen benden bile ağırsın :)
Soran+1 yılVeremicem diye korkuyorum :( uzun zmndir 1 yildir tm ustune dusmedim hrkes frkinda versem iyi olck ama vrnce hytim etklnck mi bn byna alisablcrk miyim syan tombisim yinede tkln cok zyflrm ins olmaz sirf bu yuzden kilo aldim kndmi eve kpttim ama bu sfrde oldu kotu soz soyleyenldr duba diyen olmadi ynmdan gcnler hp ytk muh yapiyo falan anlasilan sapik bir cvredeyim kendimi balina ypna kadar ugrstim hicte zor olmadi ama kilo yu svmyn bn terlemeyi svmemeye bsladim şu an cokmus moddayim artik zyflamak blkide o erleklere haddini bildirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbende söylerim ama alaycı değil insan biraz az yer ne bulduysa yemiş der söylenirim ama zayıflarsan cok ii olur :)
Soran+1 yılSadece bir kisi cok demisti o zaman 1 0kg daha azdim snra mdm sisko dicek bari degsin moduns girdim bu yil uniye geldim ve hytn bu olmdgni fit olmk gerektgni anladim cok kiz vr sisman zyfta bir o kadar benim vucudum duzgundur blk etliye insm bile ytrli gozukur ki hic kmik torbasi olmadim bn spor yprm ama sk ve duzenli degil cbk kas yparim o yuzden kslrim gucludur ya veririm demi kilo 3 ayda su yz tatlnde :/
Cevap sahibi+1 yılsans sunu söylim cılızlar cok itici gelir bana göre tombikler bile cekici gelir onlara göre ama hep aynı kiloda durulmuyo işte bende zayıfım 183 boy 64 kiloyum dalga gecenlere tınlamam alıstım bende
Soran+1 yılBn snn kilonda balik etli oluyorum :) erkek ve uzun olduguna sevin bnce o kadar uzun cok yok ztn
Cevap sahibi+1 yılnası oluyon ya ben balık etmi oluyom boy var ama biraz benim de en az senin kilonda olmam lazım ne yapsam olmuyo
Soran+1 yılBn 64 te blk olurum heralde sen 74 falan boy var snde
Cevap sahibi+1 yılboy var işte kilo yok senelerce hep bunun ezikliğyle gezdim geziyorumda
Soran+1 yılAl bnden 20 kg hediye olsun almak kolay diyetisyene git bsk nasil aliyorsun :) bn vrmk icin gittim kndm da cok verdim ama alma konusunda mukemmel snr yok snrsz ye bak nasil aliniyor
Cevap sahibi+1 yılolmuyo işte sınırsız ye günde 4 ögğün yemek yerim ben ayrıcada sağlıksız beslenmek pek ii olmaz hep göbeğe gitmesin sonra troit bezlerim hızlıymıs bir hafta boyunca vitamin serumu bile edim bu arlar sadece 1 kac kilo alır gibi oldum erkeklerin içinde ne kötü biliyonmu sen
Soran+1 yılBnce zayif erkekler daha cekici ama bn zyf degilim hoslndgm tek blk etli erkek oldu disindakiler hp 45 50 kg civari ama yksiyorsa sana zyflik ykisiyormu peki yuzunde sknti yoksa alma evlnnce siscen ztn
Cevap sahibi+1 yılböyle biriyle kim evlensin bir kız biraz güçlü görünen erkek istemezmi yüzümde sıkıntı derken yakısıklıda edğilim :(
Soran+1 yılYokya takma sisko olsmda terchm degil :) ama yuz kemikleri cok cikmiyorsa sorun etme saclarin da guclu gostrir sart degil kasli ya da sisko olmak adamsan inan daha guclu olursun bir svdgm cocuk vardi 36 bdn gbydi asiri zyf 17 5 flndi ama ykskliydi yine hni cocuk gibi degilse yuzun soyle hani biraz cirkin cocuk sorun olmaz hff cirkinsede karizma kurtarir o da yok diyosan her kdn ykskli sevmez bn ya baby face ya da az sakalli erkekleri severim kimi cok sakalli sever sen nasil birisin gormedim yuzun icin cok seyde yzamam ama esmer misin sarisin mi? Kemiklerin oturmus mu yuzune yuz seklin ne mesela oval mi duz uzun mu yoksa alnin genis ya da cene mi daha genis
Cevap sahibi+1 yılsaclar desen gidiyo yüzüm okadarda zayıf değil herhalde ya sıska gibi durmam pek illa resim mi vereyim bende hafif balık severim ama zayıf seven kız daha azdır
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSisko olsamda sisman tercihim degil az kas yap ypcak bise yok artik uzun booy 1 0 ondedir her zaman daha erkek durur tmbis kisa erkektense zyf uzun daha erkeksi gostrir orta boy olsa kesinlikle ip ince olmali bn siskoysamda kiyafet giyince kiz gibi sisko olmasin kasli olmayacaksa bari zyf olsun daha iyidir. Takim elbise giyince ince bir erkek daha genc her zaman yslansa bile ama sisko genckende ysli benim bbbm 78 kilo 170 boyu herkes zayif der hani kaslidir cok azda olsa 4 7ysnda sen daha gencsin o bana az sisman gelir aramizda şu an 4 kg olsada eskiden hp spor yprdik onunla 5 9kilo dan bir gram veremedim halam bnden zyf teyzem ananem ama annm ve bir tyzm sisman cogu zyf abim bir erkek kuzen ve bn tombis olfuk abm tahta gibiydi bnde normal zyftim hani daha kucukken son 5 yilda ergnlikle iyice sisko oldum oda sisko kuzen zyfladi dayimda oyle biri sisko biri cilizdi ys 3 0da zyf olan dym şu an bnmle ayni kilo ve bedende erkeklerle yrsmk istmiyorum ondn vericem cogu erkk bnden zyf
Cevap sahibi+1 yılsence o resim kaç gösterito o konuda haklısın herkes yasımı az gösteriyon der
Soran+1 yılCok zyf degilsin ysina ve kilona gore giy azda sac ektirsen iyi olur gibi ys kc snn bu arada biraz ysli gozukuyosun ama thmnden gncte olabilirsin idare eder cok bklmicak biri degilsin ama sac ektir ve kiyafetlerin yasina ve vucuduna uygun olsun sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yıl28 sac ekmek ii değil diğer yerler gider ugrasmam ben onla kızların bir kusuru oluyosa benimde o olsun
Soran+1 yılGtmez ya ysn genc git doktora belki vitaminsizllik vrdir klnlar bu gidisle gitcek gibi bari onlar gitmesin saclarini gurlestirir az bakarsan cvrn bile frkeder degisimi emin ol snin ypcgn tek sey bu o yuzden onu dedim ama kendin bilirsin
Cevap sahibi+1 yılbir yere ektirdiğin zaman bu sefer öbürleri dökülüyo hem gördüm birinde kötü olmus cvrmde 40 sene alay konusu olurum birde ırstan
Soran+1 yılHmm ypck bise yok o zaman ama guclendir bizde zyf cok ama blk et baki dgsmesede bn arada zyf olurum ama hic blk etten kurtulamadim yine enicem bu sefer balinada olsam kalanlara sahip cik en azindan
Cevap sahibi+1 yılbende spora gtmeyi falan düşünüyorum hiçde gitmedim hani nasıldır alırmıyım kilo ayrıca gıda üretimi yapan fabrikadyım akşama kadar ağzım bos dıurmaz
Cevap sahibi+1 yıl65 olsan sende ii olur bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece tatlıdır seksi ve güzellik yoktur işte arkadaşça tatlı fazla kilolu ve tatlı
00 Yorumla
+1 yılRahat bir 10 kg vermek gerekir. Daha iyi olacaktır
10 Yorumla
+1 yılGöze çarpar ama çok değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYani goren ne dusunur sasirir mi ooo cok der mi
+1 yıleger bir erkek sana tatlısın dıyorsa cırkınsındır
01 Yorumla
Soran+1 yılHklisin galiba yuzume demedi ama bqna bqkip tqtli kiz derler yuzume de diyen vardir qma guxel diyende vardir cirkin diyende bnce cirkinim sadece o an cirkin hissetmiyorsun tum mesele bu
Güzel biraz kilolu da olsa yine güzeldir
08 Yorumla
Soran+1 yılBana cok azi cirkin der cok azida guzel bnde blmm guzlm cirkinim ama tatlida hm fikirler
Soran+1 yılOnu svmeyen yok :) ama fizikte sevilse yuzum cok svlmz
Soran+1 yılGuluyorum ama gulmuyorsun diyorlar yanlarinda kahkaha atarim yinede gul derler :(
Soran+1 yılHerkes oyle der ozellikle kizlarla samimi erkekler aaa sende guldunya aaa sen birkezde gul falan adamin yninda kahkaha atiyorum bzn yuksek sesle ama yok gulmuyorsun ama bana bakarkrn hep gulumserler bni gercekten svn kisiler boyle demez gulumserler sert bksm dahi
Şişmansın git zayıfla önce. 20 kilo vermen lazım.
00 Yorumla
+1 yıl17 kilo ver süper ol ;)
00 Yorumlabiraz kilolu gibi geldi ama
02 Yorumla
Soran+1 yılSismansa sisman de alinmam itici demi
+1 yılŞişmansın. Max 50 kilo falan olman lazım
12 Yorumla- +1 yıl
bu kadar da acımazsız olmayın canım
şişmansın canım az zayıfla :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin boy kilo kac?
+1 yıl167 boymu olur.0-2 cifte sans iddaa orani gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılNedn olmasin? Kisa mi yapcak bisey yokki artik
şişmandır tatlı değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım saatlerdir ayni soz onlar diyor ben degil bn size sizce siskomu degil mi dedim
Ne balıgı olduguna baglı
08 Yorumla
Soran+1 yılBalik burcuyum bide balik olmasamda baligim :) iyiki yukselenim aslanda tam balik degilim isin sakasi şu an balina heralde
Soran+1 yılIns canım ya ;)
Soran+1 yılBoy ekleyemiyoruz kablo degilimki canım :) lisede hic uzamadi boy npsin
Soran+1 yılMetreyle olc banada yaz ama dirsekler falan gbgn ustu gibi 2 3cm kisayim snden topuklu giysem az kurtarir yani
+1 yıl1.85 boy kilo 70 iyimi
08 Yorumla
Soran+1 yılSpor ypiyorsa kasli olabilir ama cvrm gnlde orta ya da az ustu bpy olarak o kadr boyu olan elbette var ama uzakta 85 flndi hafif balik etliydi yuzu yuvarlak ondan kynakli 10 kilo verdi ama gormedim daha
- +1 yıl
sen bdenle kaç
Soran+1 yıl42 44 e cikcam az daha alirsam :(
- +1 yıl
arka beden büyükse benim sevdigim :)
Soran+1 yılYok sdce gns basenen dolayi tbi kilodan az buyuk ama gobekte var mlsf
- +1 yıl
göbök olmasas güzel
Soran+1 yılZtn gbk olmsa teklif ederdim onu vrirse evlncm dusunceleri olnlar var. Jiyafette saklniyor vucudumun kilo gostrmesigi soylenir dar giyersem blli oluyor onlarda sende gobek var miydi ya derler
- +1 yıl
biraz düzgüny aarsan iyi olur bir jartiyer al takamzlar bile
Boyuna gore kilolu iyk.
00 Yorumla
+1 yılO boya o kilo aşırı değilmi?
00 YorumlaBiraz kilo ver güzelde olursun
00 Yorumlaya ben balıketli kızları daha çok beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yıl57 kilo falan olsan süper
00 Yorumla24 kilo fazla tatlı yeme demiştir :D
11 Yorumla
Soran+1 yılya bugun tatli yrmedim aklima getirmeyin bizde irsi diyabet kalp fln. Her hstalik nerdeyse var en cokta seker hstaligi olmada bu kadar dusunmrzdim şu an vermem gerek annemede babamada diyorum bu sefer 20 sart :/ ys 19 vercegim kilo 2 0den fazla
Nasılım? konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tatlı değilsin o kilo ne öyle ya :D
00 YorumlaNasılım? konusunda 725 cevap paylaştı. Biraz kilo verse iyi olur
00 Yorumla
+1 yıltatlıdır ama kiloda vermesi lazım ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılCogu o fikirde kimi gerek yok diyor ama tbi uzun zmndir boyle gorduklerinden olsa gerek
- +1 yıl
alıştıkları için farketmiyo onlara
benmde öyle hemen hemen idealdir...
01 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin ama?
biraz kilo versen iyi olur ama kötü değil tatli :)
00 Yorumla
+1 yılSeven var sevmeyen var ama minyon sevilir genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde o kız yerim onu
00 Yorumla
+1 yılKilo vermen gerek
00 Yorumla
+1 yılkilo ver bence
00 Yorumla
+1 yılfazlan var
00 Yorumlaşişmandır
00 Yorumlakilo vermen lazım