Yeni yaşında çok mutlu ol. 😍😉
Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor ekibi

Doğum günün kutlu olsun, Allah güzel bir ömür nasip etsin. Umarim sevdiklerinle mutlu bir hayatın olur nice yaşlara 😊 Hayatın tadını çıkarmaya insanları fazla takmamaya bakmalısın
Hayatını "balık burcuyum duygusalım" mantalitesinde yaşamamaya çalışmalısın. İnsanların çoğunun hayatına dahil olamayacak derecede "boş ve gereksiz" olduğunu bilmen gerekiyor. Aşırı duygusallık teslimiyet aynı zamanda tavizleri beraberinde getirir ki senin gibi duygudan kem vuran kişiler için yeni hayal kırıklıklarının tiyatro oyunudur bu. Boşuna "dünya hassas kalpler için cehennem gibidir" diye aforizma çıkarmamışlar ortaya. Kendinden başkasını düşün elbette ama pastanın en büyük dilimini benliğine ayır; herkes bencildir korkma bırak yargılasınlar. Sana egolu diyen insan gidip birilerine böbürleniyor merak etme. Kimse göründüğü gibi değil bu yüzden hep dobralıktan yana ol, üzülmek için yaşamını mahvetme. Kafana çok takıyorsun "paranoyaklıktan" kurtulmanın çözümünü tıbbi ve manevi anlamda bulman gerekiyor. Bol bol okuyup araştırmanı öneririm, seni ayrıştıran kim varsa onlardan uzak dur. Hiçbir faydaları olmayacak hayatında canını daha fazla sıkacaklar sadece. Sevilmediğin kalplere girmeye çalışma bedelini bilimum sinirle stresle sen ödersin. İyi dilekler yazmak isterdim buraya tonlarca "ama biliyorum ki hepsi temenniden ibaret" bir tür totem. Hayatın içerisinde iyiliğe pek az yer var; bu yüzden her şey gönlünce olsun en iyisini sen biliyorsun. Doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
Hayatının geri kalanını kimseyi umursamayarak ve sadece senin isteklerin üzerine kurulmuş şekilde geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun
Cevap
20Cevap
simdi benimle yasit oldun. bende 29 yasindayim. dogum gunun kutlu olsun kardes. uzun ömur csn sağliği dilerim sana. hayallerine kavusasin
Doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah. Mutlu ol, anı yaşa, doğru insanlarla karşılaş.
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle daha nice seneler hep seninle olsun 🙏
Hayırlı yaşların olsun, tavsiye edecek bir şey yok yaşayınca anlıon her şeyi
İyiki doğdun iyiki varsın mutlu yıllara bilmiyorum gez arkadaşlarınla
Yanlış cebe elini sokma
Yanlış yatakta uyuma
Kazanmadığın parayı harcama
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere 😊😋🎂🎆🎇✨🎉🎊🎁
Kafana şapkadan başka bişey takmayacagın, saglıklı, mutlu hayat temenni ederim..
Nice senelere saygıdeğer vatandaşım her şey çok güzel olsun
Önceki yaşlarında hata dediğin şeyleri yapmamaya çalış.
İyiki doğdun iyiki varsın.
mutlu yıllar, yeni yaşında sağlık diliyorum sana çünkü en önemli şey. :) :) severim seni :)
Doğum günün kutlu olsun dostum
Teşekkür ederim kardeşim
Doğum günün kutlu olsun.
Çok teşekkür ederim seni görmek çok güzel
Doğum günün kutlu olsun. Ne hissediyosun 2 yıl sonra bende 29 😬
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ✌😎🎂
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 🥳🥳
İyii ki doğduuunnnnn 🌸🌸
Doğum günün kutlu olsun kardeşim 😊
ohooo yakında sende 30 lara gelirsin yani :D
Doğum günün kutlu olsun 🎂
Doğum günün kutlu olsun. Hep mutlu ol.😊😊
Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelercee
Huzurlu günlere 🧁🎊
Sen çok kaliteli bir kızsın çok teşekkür ederim ♥😊
tşkr şeysinden ettim:'))
Sen çok şekersin ya 😂
Nice mutlu sağlıklı uzun yıllara.
30 da işşler çok sarpa sarıyor 29 da kal kardeş :)
30 olmadan gençliğini yaşa.
İyi ki doğdun kardeşim
Doğum günün kutlu olsun hiçbirseyi kafana takma.
Mutlu yıllar 🤗
Mutlu yıllar dilerim
Nice senelere..🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?