Aslında sana bunun cevabını en iyi sen verirsin diyelim. Klasikten giriyorum direk.
Hayatında bir film izlemişsindir, orada öyle bir erkek vardırki, tahrik edici şekilde öpen, onun ayırıcı özellikleri o çocukla uyuşmuştur, sen subliminal etkilenmişsindir ama bunu farketmezsin. Mesela bugün ki çoğu dizide filmde bu tarz mesajları çok ciddi hissediyorum. Bu yüzden olma ihtimali yüksek, ama arkadaşının erkek arkadaşının çok iyi öptüğünü duymuşsundur, ama çocukta bu çocuğa benziyodur, buda seni subliminal etkiler. Direk öpüşmenin akla gelmesi en yüksek şekilde bu ihtimalle diyorum:(Nokta)00 Yorumla
sonunu pek iyi görmüyorum bir an önce evlen :) şaka bir yana boşluktan olur. sevmeyi sevilmeyi aramaktan
00 Yorumla
cinsel açıdan istemişsin.sonra bunu reddetmiş bilinçaltına atmışsın.olabilir bence
10 Yorumla
ondan hoşlandığı için
çekici bulduğu için
gayet basit00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılSiz gene iyi masum öpüşürken hayal ediyosunuz, o kim bilir nasıl hayal ediyo :D
10 Yorumla
+1 yılİzlemeyin aşk filmi diyorum dinlemiyosunuz, önünü alamıyoruz sonra
10 Yorumla
+1 yılErkeğin görünüşü bazen fahiseligi ortaya cikarir derler söz meclisten disari sadece soyledim.
00 Yorumla
+1 yıldaha önce öpüşmediğin için hayalini kurusun hiç boşuna öpüştüm deme yemezler
00 Yorumla
+1 yılfilm çok izlemeyin diyoruz o kadar sakalımız yok ki lafımız dinlensin
00 Yorumlakim bu yakışıklı sevgilin olmadığına göre?
03 Yorumla
Soran+1 yılYkskli degilde gozleri guzel yuz kemikleri cekici biraz kisarak konusuyor cok bkmadim dudaklarina ama :(
Soran+1 yılFarkli davrandigi kesin ama benim hoslandigim hep farkedilir acaba oda mi farketti diyorum. Cunku lisedede bir cocuk vardi bana yakindi ama sevmiyordu. Bunu lise bitince soyledi. Bn ona asikmisim. Arkadaslarina derken duydum. Bana cok yakin davranirdi. Ama hoslanmiyor cok sacma ama hep basima geliyor.
+1 yılhormonlar tatlım hormonlar..
00 YorumlaLibido yükselmesinden kaynaklıdır.
00 Yorumlabu durum daha önce öpüşmemendendir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunlada öpusmedimki yastan mi kaynakli acaba? Ondanda hoslaniyor muyum bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. bilinç altında baska şeyler yaşıyo olabilirsin :)
00 Yorumlaöpüşmek istedigi için
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya?
Soran+1 yılEmin misin? Snrm oyle ama arkadasiz sadece biraz kiz gibi ama sonucta erkek sert olmaya calisiyor ama cok az becerebiliyor. Mizacina uysada ici temiz. Triple sert olabiliyor. Yani o sinir olunca cok gormdim ama cok tatli ayni kardesim gibi. Yani kimilerine sinirlenmek yakisirya oyle. Hos biri. Surekli gormek istiyorum. Yazn grmeyince konusmayinca gecer diye umuyorum
Soran+1 yılMalesef :/ ama cok sevdim eskiden sevmezdim o kadar taniyinca svmli bn tninmadan oyleyim ama o tniyinca ilk gun etkilendim bkslari cok farkli asik oldugum biri vardi oba cok bnzettim ama bununla daha uyumlu olurduk onunla uyumsuzduk qman artik askada inanmiyorum farkindayim herkes uzmemek icin evlnlck ttatli kiz diyor ama bn anca iyi bir yonetici ya da sevecen musteri temsilcisi olurum iyiyim diye hicbir seyvdemezler ama bn cirkinim ve sevende olmaz
Soran+1 yılB*k diyen olmadi allahtan ;) yine bir seyler olurda ben istemiyorum snrm
ergen hormonlarını dızgınle
16 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaninda bir sey olmuyor birbirimizden uzak duruyoruz zaten
Soran+1 yılYaninda olan bise yok dusunce bu
Soran+1 yılKarikatur adam sacmalama :/ istemiyorum
+1 yılSenin hormonlar tavan yapmış
00 Yorumladudakları güzeldir
00 Yorumladeğişik bir fantezi
06 Yorumla
Soran+1 yılHeh her sey fantazi ztn :/
Soran+1 yılEvet. Keske olmasaydi.
Soran+1 yılKizlara cok takilan erkeklere karsi bir sey heralse yuz vermedemde kibarlar ve kdnlari anliyorlar bzn ters dsselerde farklilar ozellikle onun gibi arkadas goruyorsa daha cekici asildigini bzn dusunuyosun biriyle cktigini dusunduk ama allah allah oyle mi dedi gayetde ciddiydi inandirici bnmle arkadas olmalari bile ytrli hpsi olamaz ama olanda oyle kalmali gnlde bni hrbi mntikli evlnlck kiz gorur bunu ona yapamam derler ypanida engellerler bise ypn yokta asilan bile cekilir bir zmn snra o yuzden hic evlnmicem bn olene dek
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlar işte
00 Yorumlaçünkü abazasın
03 Yorumla
Soran+1 yılYok bu bir delinin feryadi.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne