Abimin yüzünü göresim yok?

Kendimi bildim bileli abimle hiç abi kardeş olamadik hem aramızda 9 yaş fark olmasıyla hemde onun cocuk yaşta ise başlamasıyla hiç vakit geçiremedik uzak kaldık ve hala daha öyleyiz. Abim 3 senelik evli karisinin bir kiz kardesi (benimle yaşıt) birde erkek kardesi var ve evlendiğinden beri beni hep dışlıyorlar. Bir yere gezmeye gidicek oluyorlar 4'u çıkıyor beni davet etmiyorlar. Ben başka yerlerden duyuyor, görüyorum. Veya minnoş baldiziyla çok iyi anlaşıyor ama bana gelince göz devirmeler öflemeler vs. Annemle babam izmire gidip beni evde yanlız bıraktıklarında bile abim onlarla gezebilmek için benden babamin arabasının anahtarını aldı ama davet etmedi. Şimdi de çok sevdiği baldizinin erkek arkadaşıyla çok yakın olduklarını görüyorum ve ben nişanlıyım. Daha nişanlımla yüz yüze sohbet etmedi hiç.. bitek istemeye geldiklerinde evdeydi abi göreviyle. Onun dışında hiç ne sosyal medyadan bir sohbet bir etkileşimdir bilmem ne yok. Bu benim canımı çok sıkıyor abimin yengemin diğerlerinin yüzünü görmek istemiyorum ama dünyalar tatlısı yeğenim var mecbur evimize girip çıkıyorlar. Bundan rahatsız olmaya başladım abimi istemiyorum. Düşünmeden de edemiyorum kendimi nasıl rahatlatabilirim?

Ve nolursunuz böyle bir sorunun altına saçma sapan veya sapık da yorumlar yazmayın lütfen..
Abimin yüzünü göresim yok?