Oyle ask mesk sozleri degilde boyle daha dusundurucubegendiginiz sozler.
Cok cok iyi diyorsaniz askta olur.
Tesekkurler
Cok cok iyi diyorsaniz askta olur.
Tesekkurler
“Çok zengin değilim, bu doğru. Hatta biraz yoksulum. Ama bu kötü bir şey değil. Benim hatam değil. Herkes büyük servetlerin güzel yazı yazarak kazanılmadığını ve kendilerini iyi kitaplara en fazla kaptıranların kışın ısınacak bir ateş bulamadıklarını bilir.”
Victor Hugo
"İçinde içlik olanın olanın kalbinde piçlik olmaz..."
Ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız..
Hayatınız kötü bir yola girmişse, unutmayın; direksiyondaki sizsiniz.
"Bir insanı öldürdüğün zaman bir yaşam çalarsın. Karısını bir kocadan, çocukları bir babadan mahrum edersin. Yalan söylediğin zaman bir insanın gerçeğe ulaşma hakkını çalmış olursun. Aldattığın zaman bir insanın doğruluk adalet hakkını elinden alırsın. Çalmaktan büyük bir kötülük yoktur."
simdilik bu kadar olsun !
Dinsiz ilim kör, ilimsiz din topaldır. Eimnstein'in sözü olması lazımdı.
Guzel demis panteist
Yaşam insana verilmemiş, kiralanmıştır.
Nasıl yaşamam gerektiğini anlamaya başladığımda, nasıl ölmekte olduğumu gördüm.
Yaşadığını anlamayan birini, ölümle korkutamazsınız.
Herkes dahidir ama balığı ağaca çıkma yeteneğine göre yargılarsanız bütün hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir.
Aklıma gelenler bunlar :)
Su sonuncu varya einstein'a aitti sanirim ne guzel demis ya +1
''Tesadüf, Tanrı'nın gizli kalma şeklidir.''
Einstein
İlginc yani dusundurucu. Belki de ceviride hata vardir. Ya da ben cok derin dusundum.
Sence ne demek istemis?
Bazen hayatımızda en çok ihtiyacımız olan anda kendiliğinden bir şeyler gerçekleşir ve biz bunları ''tesadüf'' olarak adlandırırız.Tesadüfler Tanrı'nın bize minik armağanları bence.Bize gülümseyişi, hep en ihtiyacımız olduğu anlarda bize destek oluşudur.Einstein da böyle bir şey demek istemiş bence veya benim buradan çıkardığım bu.Gizli bir yardım elinden bahsetmiş. :)
Cevap
3Cevap
İlk taşı günahsız olanınız atsın!
Sana tokat atana diğer yanağını uzat!
İkincide anlatilmak istenen ne sence?
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil soracağı sorulardan anlaşılır.
Bunu bende seviyorum ama pek dikkat etmem acikcasi yani sorulanlara dikkat ederim ama cevaplara cok dikkat etmiyorum.
Peki sen dikkat ediyor musun buna?
ben daha iyisini kurana kadar eniyi cümle son kurduğum:))
Sana ait belli ki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar