Yaklaşık iki üç haftadır neredeyse her akşam çok fazla rüya görüyorum. Kimi zaman güzel, kimi zaman da kabus oluyor. Bu neyin işareti olabilir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Metafiziği inanırım ve yaşantımdada vardır..
Seninkisi 2 şey olabilir birincisi bilinç altın yu sıralar yoğundur ondan
Ve ya da ilahi bir şey olabilir rüyanın Kuranda yeri vardır ama her rüya ilahi bu işarit değildir ne biliyim şu sıralar yaşamın değişmiştir hatta yattığın konumu değiştirmen bile rüya görme sebebidir uyku saatini değiştirmen.. Vs vs takıntı yapma içinde bir farklılık hissediyorsan da hayırlı olmasını dile Şüphesiz kaderi değiştiren tek şey Duadır
Olabilir şu sıralar olmasının er büyük sebebi bu olur.. İlahi rüyalar daha çok her zaman sık sık rüya görenlerde görülür
Sağlıklı olduğun anlamına geliyor, ilahi bir anlam bekleme inanma da. Çoğu insan rüya göremediği için hastahanelerde yatıp kalkıyor yani sen hem ruhsal hem fiziksel olarak gayet iyi durumdasın bu bunun işaretidir, buna delalet eder.
Kalitesiz bir uyku düzenin varsa ve sıkça uyanıyorsan rüyalarını hatırlarsın.Sağlıklı ve derin bir uykudan sonra genelde görülen rüyaların çoğu hatırlanmaz.Diğer bir nedenide gece ağır şeyler yiyor olabilirsin ya da uyuduğun ortamda sürekli uyarılara maruz kalıyor olabilirsin. Işık, ses gibi uyarılarda uykuya tam geçemeyip bu arada kalma ve rüyalanma durumuna neden oluyor.
Söylemesi hoş olmasada başlıca sebebi depresyon. Depresyon da fsrkında olmadan oluyor zaten. Hani şu etrafta gezen depresyondayım tiplerinden değil genelde farkında olmazsın dikkatin çbuk dağılır uyku düzenin bozulur. Eğer bazı şeyleri fazla takıyorsan kafaya takma geçer :D
Cevap
18Cevap
Kişinin IQ su ne kadar yüksek olursa uyurken rüya görme sıklığı da o ölçüde artış gösteriyor.
Kaynak: blog.radikal.com.tr/.../kisinin-iqsu-ne-kadar-yuksekse-uyurken-ruya-gorme-sikligi-o-kadar-artiyor-11170
Gece lambası yakıyorsan ya değiştir farklı renkle ya da yakma. Birde gece geç vakit mümkün olduğunca bir şeyler yeme akşam yemekleri hafifleştir biraz.
o iyi bak, en iyi uyku karanlıkta olur kanserede iyi geliyor melatonin salgılandığı için karanlıkta uyku.
yatmadan mümkün olduğunca aç olmaya çalış ama aşırı açta olma, mide ilacı kullan Talcid şurup iyidir. Genelde miden ya da başka bir organda ağrı v.b. şeyler olduğunda kötü rüya olarak yansır.
birde başka ortamda yatmayı dene, manyetik alanlar etkiliyormuş rüyayı.
birde şunu dene istersen ben gece lambası kullanmam ama babama bir ara elektirkçi mnermiş az elektirk yakıyor diye 7 renk değiştiriyor ne zaman o lambayı yakıp uyusam güzel rüyalar görüyorum normalde rüya çok nadir gördüğümü hatırlarım.
Eğer derin uyku uyumassan çok fazla ruya görürsün gecede 4 5 bile olur
Çok sığ uyuyorsun ondan oluyor benimde olur çok yorgun uyaniyorsan sorun olur ama
Çok düşünmekten olabiliyor kendimden bliyorm her rüyanında peşinden gidilmez
yüzeysel uyudugunu gösterir. herkes rüya görür ama derin uykuda olanlar rüyalarını hatırlamazlar.
bu depresyon döneminde de böyledir.
Sizin gibiler yüzünden bize görecek rüya kalmıyor..! :)
Ben yıllardır sadece kabus görüyorum sadece uykumun içine ediyor başkada olan bişi yok :/
Erkek olsan halleniyosundur diyecem de kadınları bilemiyorum :D
Aslında bende oyleyim bunu araştırıyorum sana denk geldim niye bole oluyo ya aslinda hosumada gidiyo☺☺
Bende öyleyim her gece rüyalar görüyorum uyandığımda sıkıntılı bir şekilde uyanıyorum içim daralıyo sanki. Uyurken boğazımı sıkıyolar gibi oluyorum son 2 haftadır uyku düzenim çöktü
seninki karabasan tarzı şeylere giriyor yediğin yemeğe kadar herşeyden kaynaklanabiliyor
Karabasan mı? Ayyy nasıl yani :S
Depresyonda olabilirsin.bilinc altin cok dolu.platonik bir ask falan varsa ondanda olabilir.
Insanlar her gun ruya gorurmus. Ama hatirlayamazmis sadece
uyku duzenın ve gunluk hayatta kafana taktıklarından dolayı olabılır :)
yattıgın yerı degıstırmıssındır, yattıgın yerın manyetık alanı gucludur iyi uyuyosundur vs vs
ben ne bileyim yandex miyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tıkla diyosun yani :D
Çok fazla düşünce far kafand ondandir.
Çok fazla rüya görmek anlamına gelir
İblis girmiş içine :p
Muhtemelen kıçın açıkta kalıyorsun
Uyurken götün açıkta kalmış demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar