Diğer Kim bir kadeh şarabı paylaşmak ister 💋? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bir kadeh şaraba çok anı sığar.. 💋 Kim paylaşmak ister? Sevdiğim kişinin ağzından içmek tabii ki tercihi 🔥 Kim bir kadeh şarabı paylaşmak ister 💋? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blablacı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Agizdan şarap mi icmek😕romantiklik buysa ben az ileride ineyim 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Tutku tutku.. Yorumla blablacı +1 yıl Ben aseksuelim sanirim😕 Yorumla Soran +1 yıl Deme öylee Yorumla blablacı +1 yıl Dedim bile😂 Yorumla Soran +1 yıl Kötüüğğ 🙊 Yorumla blablacı +1 yıl Sapik abaza bir kizda olabilirdim ama😕 Yorumla Soran +1 yıl Tercihim o 😀 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onlarca çeşit şarap içtim, b*k gibi geliyor tadı hep, bir türlü sevemedim. Ekşi, lanet bir şey. 1 0 Yorumla
TBeatles Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bulut geçtigözyaşları kaldı çimendegül rengi şarap içilmez mi böyle günde 1 0 Yorumla
İkizlerinaşktanrısı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ağızdan şarap mı? İğrenç geliyor ama sevgilinin ağzından tiksinmez insan 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer taraftan içerdim ((: 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hijyen diyorsun.. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Mutlaka.. Yorumla Soran +1 yıl Tutku eksik olunca, diğer şeyler daha çok göze batar. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Alakası yok.. Elimde değil. Tutkunun zirvesindeyim yoksa.. Yorumla Soran +1 yıl Hijyen konusunda aşırı takıntılı biri olmama rağmen bazen düşünemiyorum. Düşünceler değişebiliyor Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kimbilir.. Belki o esnada benim de değişir.. Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. 2 şişeden aşağı gelmem 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Paylaşmam cok pahali her sey 1 0 Yorumla
SER34KAN34 Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. ben kahveciyim... 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ben de ama her şeyin bir yeri ve zamanı var Yorumla SER34KAN34 +1 yıl şarap internet ve hatun bu satte kanı başka yöne yönlendiriyor :) Yorumla Soran +1 yıl Normaldir Yorumla SER34KAN34 +1 yıl kahve iyi.. benimki sade bol şekerli neskafe olsun.. sana zahmet...:) Yorumla Soran +1 yıl Olur olur Yorumla SER34KAN34 +1 yıl kahve için sağol.. iii geceler... Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Arkadaşlara ikraö et 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Agizdan şarap mi icmek😕romantiklik buysa ben az ileride ineyim
Tutku tutku..
Ben aseksuelim sanirim😕
Deme öylee
Dedim bile😂
Kötüüğğ 🙊
Sapik abaza bir kizda olabilirdim ama😕
Tercihim o 😀
Onlarca çeşit şarap içtim, b*k gibi geliyor tadı hep, bir türlü sevemedim. Ekşi, lanet bir şey.
bulut geçtigözyaşları kaldı çimendegül rengi şarap içilmez mi böyle günde
Ağızdan şarap mı? İğrenç geliyor ama sevgilinin ağzından tiksinmez insan
Diğer taraftan içerdim ((:
Hijyen diyorsun..
Mutlaka..
Tutku eksik olunca, diğer şeyler daha çok göze batar.
Alakası yok..
Elimde değil. Tutkunun zirvesindeyim yoksa..
Hijyen konusunda aşırı takıntılı biri olmama rağmen bazen düşünemiyorum. Düşünceler değişebiliyor
Kimbilir.. Belki o esnada benim de değişir..
Bence de
2 şişeden aşağı gelmem
Paylaşmam cok pahali her sey
Alkol kullanmam kaybettik🤣
ben kahveciyim...
Ben de ben de ama her şeyin bir yeri ve zamanı var
şarap internet ve hatun bu satte kanı başka yöne yönlendiriyor :)
Normaldir
kahve iyi.. benimki sade bol şekerli neskafe olsun.. sana zahmet...:)
Olur olur
kahve için sağol.. iii geceler...
İyi geceler
Ben isterim.
İsterim
Kaç yıllık bu
Arkadaşlara ikraö et
Kalsın 😬
Çok sert 😂
Zıkkım iç