mimarlık kolay iş bulurmu sizce?
mimarlık okumak istiyorum fakat aklım çok karısık
mimarlık okumak istiyorum fakat aklım çok karısık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O işler hiç belli olmaz. Bazen çok revaşta olur okursun bitene kadar değeri düşer. Bazen hiç olmadık bir bölüm okursun sen bitirene kadar geçerli bir meslek olur.
İşin doğrusu da şudur; bir mesleği seversen ve ona emek verirsen her zaman iş de bulursun mutlu da olursun.
program bilgin varsa çok rahat bulursun...
bende mimarım , neden olmasın... herkesten farklı olacaksın , farklı üreteceksin farklı göreceksin , yaptığın işler referansın olacak , üni de mimar olmayı öğretmezler , teoriği öğretirler yine hayal eden , ortaya koyan sen olacaksın... o dediğim rakam min. bizzat tanıdığım 15 senelik abilerim ablalarım var zaman oluyor tek çizimle o parayı alıyor...
çizim yeteneğin varsa ve hayal gücün gayet iyiyse tabiki iş sorunun olmaz yani herşey sana bağlı kendini geliştirmene
embesil ve ben bekleyeyim iş beni bulsun diyen insanlar onlar. mimarlık özel sektörün işidir kendini geliştirirsen yaparsın yoksa bankacılık yaparsın
senin dediğin mimarların bir kaçını tanıyorum. ve mimarlık okuyan bir suru arkadaşım var üni öğrencisiyim
Cevap
0Cevap
Istemekle olmaz.
Yetenek te lazim ve en onemlisi gercekten istemiyorsan asla bitiremezsin cevremden
biliyorum.Zor meslek ben de istiyordum vazgectim.
Geometri, resim, matematik derslerinde basarili olduysan bugune kadar, azicikta hayal gucun varsa yetenegin var demektir ve iste bulursun bu sartlarda.
Ya çevren olacak ya da odtüyü dereceyle bitireceksin
Valla bende int böyle şeyler araştırıyorum inşallah mimar olurum sen kaça gidiyom
akli karışık olmayanlar mimar olur!
lafım sana girdiyse ne alaa :)
Adamına göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar