Nisanlimla defalarca ayrildik baristik ama iki hafta once bu sefer kesin bitti dedi bana cok buyuk bir tartisma cikti aramizda club a gitmemi istemiyordu bende gece yarisi ona soylemeden ciktim aradi acmadin uyucam yorgunum diye mesaj cektim meger beni gormus clupta bir baktim on dkka sonra karsimda bana tokat atti tartistik tabi bende ona vurdum bitti dedi bana bende o gece kuzenini aradim amacim dertlesmekti ama oyle olmadi onun evine gittik sabaha kdr sevistik cok pismanim dun baristik nisanlimla dugunu yakin tarihe almak istiyo ustelik sizce bu durumu ona anlatmalimiyim bu arada ikimizde londradayiz kuzeni bizi ziyarete gelmisti 4 gun sonra donuyo turkiyeye
Cevabın nedir?
Seviyosun ama kuzeniyle yattın cocuga yazık seviyosan o cocugu bırak gitsin yalan bir hayatı paylaşma yazıktır omur boyu bu seni rahatsız edicek ve ve itiraf etme duygusu seni yoracak gun geçtikce.. elbet bigun ona soylıceksın bu durumu istemesende..Seviyorsan ayrıl yaptıgın o şeyle kendin yaşa...cunku bu yaptıgın bir hata degil boş kaldıgında yine yapabilirsin bir kadın olup kendini tutamıyorsan bu durumlarda sana söylenicek başka hiçbirsöz yok...
04 Yorumla
Soran+1 yılTutamamayla ilgisi yok cok sarhos ve cok kizgindim ona
Soran+1 yılSinirlenince gitmedim her hafta cuma ve cmtesi gidiyorum zaten o istemiyo gitmemi diye yalan soyledim uyucam diye meger beni gormus ondan sonra aramis yalan soyleyincede bana hakaret etti arkadaslarimin yaninda vurdu erkek arkadaslarimdan hoslanmiyo onlarada kufur etti bitti dedi gitti o gece zaten bende kuzeninin evine gittim dedim ya sarhostum diye gercegi soylemicem gittigi yere kadar artik
- +1 yıl
Gitmeni istemedigi yere niye gidiyorsun madem sevdigin adamın sozunden cıkıcaksın surekli o zaman tek yaşa ya da senin herşeyine karısmıcak geniş birini bul o cocugun hayatını mahfetmeye hakkın yok...bu yaptıgın şeyle nasıl yaşıyabiliyosun sen orasıda ayrı bir konu...Eve gitmek yerine kuzenini evine gitmissin..ben bunda art niyet ararım arkadas...Sarhostum diye bahane yok bunu bil..Sevdigin insana bunu yapmamalısın daha başka sözum yok sana...Dünyanın çivisi çıkmıs zaten...
En İyi Cevaplar
Sizin zihniyetinizi s.k.m. İnşallah bir mani çıkarda evlenmez seninle senin bu durumunu duysa hangi dinden hangi mezhepten ırktan olursa olsun bir erkek bunu kaldıramaz ömür boyu bu senin omzunda yük olarak kalacak belki kuzeni tehdit edip zorlicak seni ilişkiye insanoğlu piç olmuş haberimiz yok.
bir geberin gidin a.m.k.20 Yorumla
yapma bence ya söyleme bile ve ilişkini bitir birde üstelik adam sana tokat atmış evlenincede döver bu seni ne işin var bunla
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin vurdu bana ama seviyorum soylemekte istemiyorum gittigi yere kdr
Soran+1 yılBiraz oyle oldu malesef aslinda onun kuzenindede suc yok hatanin cogu bende terkedilmeyi ve bana o kdr arkadasimin onunde vurmasini hazmedemedim galiba ustelik cok alkolluydum ayakta duramiyodum tskler anladigin icin hatasizim demiyorum zaten cok kiziyorum kendime
+1 yılBacım senin akıl nerde. Allahım sana geliyorum :(((
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
+1 yılÇok fena olmuş. Ama birinin senin elinden tutması ve sana yardım etmesi lazım. Kuzeni bu olayı kullancak mı peki, seni tehdit edecek mi? Sevişelim bir daha paso derse ne yapcaksın? yoksa ona söylerim felan.
Eğer söylersen nisanlina, seni cok fena döver bu kesn14 Yorumla
Soran+1 yılHayir oda pisman oldu yapmaz oyle seyler zaten sabah erkenden cikmis evden ondan sonra gormedim dus alip ciktim bende tek istegim nisanlimin bu durumu ogrenmemesi
- +1 yıl
peki içine girdi mi yani bakire misin?
Soran+1 yılYaa zaten nisanlimla iki yildir beraber oluyoruz onunlada oldu malesef kuzeniyle yani
- +1 yıl
Buraya pek yazmak istemiyorum cünkü gerçekten cinsel şeyler söylüyoruz. Özelden yazarsan ve mesajlarin aciksa yardimci olurum.
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. utanmadan bir de yazabilyosun bunları öyle mi? Edep, ar, haya kalmamış insanlarda. Allah'ından bul, ne diyeyim ki başka...
43 Yorumla
Soran+1 yılYaa hicmi hata yapmadiniz hayatinizda ne kdr kolay yargiliyosunuz iyiki trde yasamiyorum allahtan
- +1 yıl
kusura bakmayın da böyle bir hata da nasıl yapılır idrak edemiyorum açıkçası. Biriyle yatıyorsunuz, bedeninizi paylaşıyorsunuz, sevişiyorsunuz ve hata oluyor; yanlışlıkla seviştim, kazayla bedenimi paylaştım, bilmeden onu içime aldım falan. Bu edepsizliğe hata diyemem ki ben, kusura bakmasın kimse...
Soran+1 yılOfff tamam yaa iyiki bir soru sorduk yani yattim kalktim kimene canim isterse gider yine yaparim hayat benim hayatim degilmi ayyy nerden sordum
+1 yılBasitlikte tavan yapmısın sen , git adam gibi söyle ayrıl.
Hadi evlendin kuzeni söylemeyecek mi sanıyorsun? Hadi söylemedi senin eşine saygın olabilicek mi , kuzeninin suratına bakabilecek misin?
Azıcık şerefiniz olsun ya!20 Yorumla
+1 yıl-Bir tarafta nişanlın.
-Bir tarafta nişanlının kuzeni.
-Yaklaşan evlilik.
-Kuzeniyle sevişmen.
Açıklarsan kötü tepki alacağın garanti. Yani sen bilirsin.
cut.27 Yorumla
Soran+1 yılYaa cok seviyorum anlatirsam birakir beni zaten anlatmasamda kuzeni soylerse diye dusunuyorum hata iste engel olamadim bitmisti zaten onu aldattim sayilmaz zaten
- +1 yıl
Aldattın sayılmazsa söyle işte
- +1 yıl
Hani burada bizim diyeceğimiz bir şey yok.
Sakın aldatmanı tasvip etmemizi bekleme.
Ki ona ifade et o zaman, aldatıp aldatmadığına dair kararı o verecek.
Ayrıca kuzeni de güvenilmez biri, belli zaten bu.
İçine kurt düşürmek gibi olmasın, her şeyi berbat etmişsin.
Ama hayırlısı, madem kaybetmek istemiyorsun bu konuyu kapat artık.
Soran+1 yılKapaticam ztn hem kuzeni hem ben cok pisman oldum ama nisanlimin yuzune baktikca cok uzuluyorum bir an soyleyim diyorum sonra aptallik olur diye dusunuyorum belkide ayrilirim boyle kendimi kotu hissetmeye dvm edersem hic bisey soylemeden cikarim hayatindan
- +1 yıl
Onun izi her daim sürecek zaten o ayrı konu.
Burada ki şey senin kararın.
Bakma böyle konuştuğuma ellerim zangır zangır titriyor da ne yaparsın işte seninde kendine göre gerekçen var.
Sonuçta ne kadar pişman olsan da empati kurduğun da sinirini bozacak cinsten.
Soran+1 yılYa napim simdi oldu iste bir kere cocuktada bir suc yoktu aslinda hep benim hatam o istemedi once beni eve birakmak istedi ama sonra oda tutamadi kendini ondan sonrada hic gormedim zaten uyandigimda yoktu ben nasil kurtulucam bu psikolojiden bilemiyorum
1 kere yapan hep yapar, ayrıca sen cluba gitmicem diyip giderek de yalanlarına devam etmişsin.hep bir hata içindesin seni haketmiyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi insanların bence yaşamaması gerek ulan adamın yerine koy kendini erkek arkadaşın senin kız kardeşinle ya da çok yakın kuzeninle yatıyor onu inletiyor yatakta zevk alıyor ne hissedersin?
12 Yorumla
Soran+1 yılOfff hata dedik ya alkolun etkisi birazda uzgundum ondan pismanim su anda hem bu daha barismayiz tamamen bitti diye dusundum
Cevap sahibi+1 yılBencede öyle düşün bacım çünkü sen söylemezsen kuzeni söylicek daha beter olucak işler söylemeseniz bile hiç bir sır saklı kalmaz öğrenicektir erkek arkadaşın eninde, sonunda yani ayrılman herşeyden daha hayırlı ve mantıklı adamıda, kendinide daha fazla üzme adam öğrenince hem kuzenini, hemde seni aynı yatağa bağlayıp sikicek kesinlikle emin ol.
ilişkiye bak lan. Aşk-ı memnuya dönmüşünüz. Bende nişanlınla kuzeni yatsın, hollandaya gidin
40 Yorumla
+1 yılLütfen kıpırdayıp durma! Sniper tüfeğimle nişan alamıyorum.. Bak yine kıpırdıyo
20 YorumlaO ayrilmadan sen ayril bari serefini az da olsa kurtar
20 YorumlaAnlatma, git kendine yakışır bir adam ile evlen ! Anlıyorsun değil mi !
20 YorumlaTüylerim diken diken oldu.
Bu gerçek bir olay mı şimdi?10 Yorumla
+1 yılSen o adamdan ayrilirsan şimdi kuzeninde yaptiklarinizi soylerse o adam ne kuzen birakir ne seni yaşatir söylemiş olayim :D
00 Yorumlasen evlensende sadık olamazsın zaten adamı seviyosan adamı senden kurtar ayrıl illa kuzeni olayını söyleme adamla kuzeninini kavgaya düşürme
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaa cok seviyorum anlatamadim herkes yanlis anladi beni bir anlikti vodkanin etkisiyle oldu soylemicem gittigi yere kdr artik
Soran+1 yılYaa izin veriyo gitmeme ama erkek arkadaslarimla gitmeme izin vermiyo hep onla gidincede olmuyo zaten hep beraberiz
Soran+1 yılTabiki aldatmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaldız baldan tatlıdır duyduk, analı kızlı çıktı tamam eyvallah, ee buna ne diycez? 404 not found :))))
21 YorumlaKuzende kısa günün karını yemiş anlatma bence dürüstlügün canı cehenneme
16 Yorumla
Soran+1 yılDurust davranirsam kaybederim bu konuda haklisin iste
Soran+1 yılYaa arkadaslarimin onunde bana vurdu bu kadar erkekle clup ta ne isin var diyerek bagirdi bana bari hic bisey giymeseydin diye bide hakaret etti seni tanidigim sevdigim gune nalet olsun seni seven kalbimide beynimide ne yapayim dedi rezil etti beni anlican bende bir anlik sinir bide terkedilmeyi hazmedemedim alkolluydum ustelik ayakta zor duruyodum hepsi birlesince oldu iste
Soran+1 yılYa cok karistigi icin yalan soyledim erkek arkadaslarimla gorusmemi istemiyo uzun suredir tanidigim kisiler ustelik kiyafetlerime karisiyo sort giymemden askili giymemden nefret ediyo kisacasi beni degistirmek istiyo alkol clup falan zaten yokgidersem bir tek onunla buna benzer seyler neyse olan oldu ya takilip kalmicam baska birisi ile beraber olsaydim bu kdr takmazdim ztn kuzeni olunca uzuldum biraz hepsi bu iste
Paylasmalisin. Hicbir sir gizli kalmaz. O evlilik nereye kadar gidecek ki bu kafayla.
19 Yorumla
Soran+1 yılOrtaya cikar diye korkuyorum ama nasil ayrilicam onda gercektseviyorum bir anda oldu hersey ona kizgindim ustelik bir dahs bana donmicene yemin etmisti bitmisti
Soran+1 yılHayir o da pisman oldu benim gibi zaten o trde yasiyo gormeyiz birbirimizi bir daha
Soran+1 yılHayir kesinlikle yapmam onun yuzune baktikca cok uzuluyorum zaten cok tesekkur ederim en azindan sen beni yargilamadin ya da dalga gecmedin yanlisyaptigimin farkindayim zaten
Soran+1 yılTesekkur ederim
resmen hikaye anlatmış böyle biriysen git kendini köprüden at insanım diye dolaşcana dünya bir pislikten kurtulur
30 Yorumla
+1 yıllan aynı tayyip gibisiniz adam dün 100 yıl önceki kazalara örnek veriyordu sende 40 yıl önceki yeşilçam senaryolarını anlatıyorsun bize
00 Yorumla
+1 yılDua et yaradana af dile sonsuzluk olmasını istiyorsan yabbine sığın o en iyisini bilir..
10 Yorumla
+1 yılSen asmissin keke :D kuzende ayri bir midesiz ve serefsizmis.. e tabii sende oyle :)
10 Yorumlanasıl kuzenmiş lan o nişanlısına çakıyor ama hoşuma gitti lan ahaha :D
10 Yorumla
+1 yılboş ver bişiey olmaz. moral bozukken oluyo öyle tek gecelik
02 Yorumla
Soran+1 yılMoralim bozuktu ondan oldu ztn olmaz bisey umarim
- +1 yıl
yok yok olmaz tik olmuş *istem dışı kas hareketi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2014 motorlu taşıtlar vergini yatırmayı unutma canım.
22 Yorumla
Soran+1 yılManyak sanki hicbirinizin yapmadigi sey dalga geciyo bide seviyesiz
Cevap sahibi+1 yılYa tamam vermissin iste cocuga, daha ne dert ediyorsun ki.
Aynısı benimde basıma geldi. Birsey olmuyor. Salla gitsin.
Zevk aldıysan, gerisi hikaye.
Yaptigin öncelikle igrenc , ikincisi onla ewlenince bu vicdan azabiyla nasi yasicaksin ve sürekli kuzeniyle karsilascaksin sürekli...eğer gururun varsa ayrılirsin
10 Yorumla
+1 yılyuh ya yani sana hangi küfürleri etsem, küfürlere yazık
01 YorumlaDiğer konusunda 967 cevap paylaştı. Babasıda azmıştır onada bir muamele çek. Bana gelme ama s**iminde bir gururu var.
20 Yorumla
+1 yılya bence söylemelisin zaten bu yanlış bisey değil ki insanlar farklı kişilerle sevişebilir sen sonucta o cocuğu seviyorsun değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimi seviyorumevet ama sadece sevismedik tabi anlarsin iste soyleyemem ya birakir beni
- +1 yıl
ya tamam da bu zevk bunun sevgiyle ne ilgisi var ben nişanlının yerinde olsam saygı duyardım
Gizli Üye(36-45)+1 yıladresimi vereyim bana da gel... işsizim sabaha kadar 'dertleşebiliri'...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen tabi.eleman genis bir tipe benziyor.sorun edecegini sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloh kuzen ayağına pişirin işi.. söylüceksin tabi napcaksın başka... söylemezsen evlenirseniz kuzeniyle devam edersin sen
00 Yorumlasenaryo güzel olmuş film çekilir sen dizi bile yazarsın bence :)
00 Yorumlagercekten fantastik bir hıkaye.bence dogruyu soylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde kuzenden öğrenirse seni tokat manyağı yapar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla fantastik bir hikaye olmuş beğenmedim inandırıcılığını kaybetmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi karaktersiz m.torlara yazıklar olsun allah düşmanımın bile başına vermesin o adamın hayatına giripte hayatını kirletme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın gıbılerı bıze hıc denk gelmıyor kı okadr kızla karıyla çıktım gosterıyorlar ama elletmıyotlar :D:D:D
00 Yorumla
+1 yılAnlatmak zorundasın tabiki
32 Yorumla
Soran+1 yılAma beni birakir o zaman
- +1 yıl
Bıraksın zaten. Kuzeniyle yatmışsın daha ne diye seninle evlensin ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılyedekte dursun lazım olur Türkiye'ye gittiğinde hasret giderirsin.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsabaha kadar seviştik derken bir posta sürmedi heralde. mola aralarında pişmanlık olmadı mı hiç? ciddi merak ediyorum.
Boynuzlarını törpüle =))
50 YorumlaYazıktır. bırak gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana yazik degilmi peki cok seviyorum onu
- +1 yıl
Ne kadar sevsen de yaptığın hatanın boyutu ortada. zaten birbirinize yalan söylemeye başladıysanız ne evliliğinden bahsediyosunuz? senin adına kötü bir tecrübe olmuş. birdahakine nasıl davranman gerektiğini anladın bence.
Birbirinize ve evliliğe saygınız olsun.
youtube.com/watch? v=c93ApxeI28A&feature=youtu.be
alakasız ama güzel şarkıymış. :)
seni o* seni * birde insanım diye dolaşırsın.
42 Yorumla- +1 yıl
ulan :D:D +1
+1 yılEvliliği hak ediyor musun sen şimdi yani
13 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var haketmekle bunun hicmi hata yapmadiniz siz ya hep yargiladiniz beni pisman oldugumu soyledim
- +1 yıl
Hayır yapmadım. Nişanlısının kuzeniyle de pek yatan olacağını sanmıyorum
+1 yılAşkı Memnu'ya dönmüş hikaye.
20 Yorumla
+1 yılAyy bu hikayelerde de sevişmek ne kolay.
10 YorumlaDiğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. sizin için normal şeyler bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi olsaydi normaldi tabi intikam almak istedim ama kuzeni olunca normal olmadi farkindayim :)
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılGunumuz kizlari :))))
00 Yorumla İnsallah bırakır seni haketmissin yazık çocuğa.
00 Yorumla- Diğer konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılUlan hic gulecegim yoktu :D
00 Yorumla
+1 yılAllahım kıyamet kopsun artık. Yalvarıyorum sana..
00 YorumlaKan çıkar kan
20 YorumlaIyi halt yedin cicim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn güzelini yapmışsın ya boşver..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki soylesemmi ona bu durumu kuzeni soylerse ya
Cevap sahibi+1 yılKuzenle birlikte söyleyin en iyisi..
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yıliyi halt etmişsin ayıtla şimdi..
00 Yorumla to be continued
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe anlatta belki gurup yaparsınız :)))
00 YorumlaAmca yok hıkayede
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyy cok komiksin yaa
+1 yılseni gidi ırıspı
20 Yorumlaolaylar olaylar :)))
00 Yorumlao nasıl iş öyle
00 Yorumla
+1 yılaşkı memnu
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz