Bu ne demek oluyor tam olarak? Aciklarmisiniz?
Niye dokunmaya kiyamaz bir erkek?
Niye dokunmaya kiyamaz bir erkek?
Gözlerine bakarken bile utanıyorum çünkü onlara bakmaya...
K ı y a m ı y o r u m
O kadar masum sevdim ki seni ben Gözlerimi gözlerine değdirmeye utandım. Öyle masumdu ki sevgim Dile düşsün istemedim.
Yüzüne bakarken kızardı yüzüm Sana elimi bile uzatamadım İçimden gizli gizli sevdim. Hep sakladım sana olan aşkımı. İlkbaharda bir çiçek gibi Yeryüzüne ve sana sundum. Öyle masumdu ki sana sevdam. Gizledim duymasınlar Göz değirmesinler diye …
Ben öylesine güzel sevdimki seni , ne ihanet ettiğin sevdaları gördüm mazinden Ne yalan akşamlarda terkettiğin Hüzün bakışlı kadınları …. Utanırdı sevgim senin hoyrat bakışlarından. Utanırdı ve biraz daha büyütürdü seni Gözünde Korkardı kapıyı çarpıp çıkışlarından.. Şişe diplerinde varılmış sabahlarda Utanırdı sarhoş şakalarından
Ben seni nasıl masum sevdim Bir bilsen … Hiç hesapsız , yalansız dolansız Hilafsız sevdim. Öyle masum sevdim ki seni ben Öyle çok sevdim ki Kendimden bile çok sevdim Ve bunu kendimden bile gizledim. Seni masumane ve karşılıksız sevdim. İşte şimdi Şimdi itiraf ediyorum Al seven bu yüreğimi Sonsuza kadar senin …
bir erkek sevdiğine dokunmaya kıyarmı evet kıyar ancak adam olan kıyamaz gözlerine bile bakmaya utanırken elini tutsak yok olurduk yok.
Bende öyle oluyor en azından. Öpmeyi falan şöyle bırak, elini tutmak için izin istediğim zamanlar oldu. İncinir diye korkardım. Bir söz edeceksem 40 kere düşünürdüm, yanlış anlar mı diye. Öpsem, bu fesat mı der diye uzun zaman öpmediğimi bilirim kız arkadaşımı. Fakat bunlar kıymet bilmeye yetmediği için, ihanete ortam hazırladığı için, artık böyle davranmaktan vazgeçtim.
Hakettin :)
Aynen kardeş iyi yapmışın vazgeçmekle değer anlaşılmıyor öbür türlü.
ben erkek olsam dokunmak ne kelimeeeeeee seven erkek şole dusunur bu kız benim namusum abii dokunamam evlenrim ben onunlaaa
aynen
köy aşkı kıvamında yok öyle birşey çatır çatır.. :D
:D arada bir doğruları söylüyon
işte açıksözlü olduğun için şimdi hatırladım niçin diye sormuştun dün.birşeyi saklamıyorsun, helal!
Cevap
29Cevap
kıyamamak dan değildir o ve bence saçma bir durum neden mi?
sevgililik başladığında yani eni evrelerde daha ne tepki verileceği bilinmediği için erkekler temkinli olabilir normaldir ve tedirgin olur , mesala elini tutsam ne tepki verir? tam zamanıdır dudakları birleştirmenin ama emin olamazsın ne tepki vereceğine bu yüzden çekinebilirsin. bu çekinmenin adı kıyamamak falan değildir emin olamamaktır yani bilmediğin sularda yüzmek gibi düşün.
zamanla sınırlar belirlenir iki taraf da birbirini çözer o zaman bu olay ortadan kalkar.
Anladim cok iyi cevapti tesekkurler :)
heycanlanır eli ayağı birbirine dolanır yapamaz ki bişi. elini tutamaz gözlerine bakamaz çünkü sırılsıklam aşık çocuk sana nabıcak kalbi küt küt atıyo ayakları yerden kesilmiş tir tir titriyo bir kelime kullanmadan önce 100 kere düşünüyo cümle kurmasını sen hesab et. Geleceğini düşünüyor ulan bu kıza dokunursam benimle evlenmezse hayatı kararır lan ben o kadar dıdısının cocuguyumuyum da kıza böyle köütülük yapayım diyor ellemiyor. Kız yanaşıyor uzaklaşıyor kız bus efer abuk subuk düşünüyor gay olabileceğini aldatıldığını ama bilmiyor ki dünyası oldugunu ona zarar vermemek için elinden geleni ardına koydugunu.
bu kadarda uzak olunmamalı.dokunmak bir bayanın elini tutmak bir erkek için önemlidir ve bayan içinde erkeğinin kendisine verdiği değeri sevgiyi gösterir.dokunmaya kıyamamak aslında erkeğin hislerinin açığa doğru bir şekilde vurmasıdır.biir bayana dokunmaya kıyamamak erkeğin kadınına , sevgilisine gösterdiği sevgiyi ve aşkı gösterir.
Tesekkurler seni okumadan eic secmisim
: )) ben teşekkür ederim.çok naziksin
gıcık olduklarımıza dokunacaksak ben p*rno yıldızı olurdum yahu
O zaman niye boyle bir soz var? :))
Guzel cevap tesekkurler
öyle birşey yok da şöyle bir gerçek var: insanların duygularıyla oynamak güzel değil geleceği olan ve olmayan ilişki bellidir en baştan ona göre ilerlemek lazım. ki artık insanlar genelde yatağa atmayı düşünür olmuş karşıdakinin duyguları falan pek önemli olmuyor
Nasıl da kayırdın kendini köfte
çaktırma ;))))
t.c. olay şu bence erkekler seks kadınlar romantizm arıyor bundan herkes birbirnin yok kezban yok odun diye aşağışıyor olay şu bu iki denklem deniz ile göl gibi aynı...
Haklisin
Hic duymamistim bunu valla :)) peki yabanci kadinlar romantizm istemio mu sanki
Haha katiliyorum. ben oyleyim zaten ama bu insanin icinden gelen bisey degilmidir ya? Bizde genetik mi bu
hayır öyle bir durum yok söz konusu cinsellik ise insan sevdiği biri ile cinselliği yaşamak kadar bir şey yok. ha evli değilseniz şayet sana ve aile saygı duyup ileri gitmeye bilir
dokunmak derken cinsel obje olarak görmez.. elbet bir şeyler yaşanır.. başkasıyla yaşamayacağına göre...
benim gözlerimden bakarsan bakmaya kıyamazsın... sevgi budur bence..
Dokunmadan hissetmeden sevgi mi olur.. Aşk dediğiniz illet mi olur? Milatta kaldı artık bu sözler.
ben kıyamam ama kıyanlar varmış bilemem her erkek aynı değildir.erkek sevdiğini ister diyenler var ben gerekli ortam sağlanınca sevmediğini de istemeyecek erkek sayısının çok az olacağını düşünüyorum.
Evet kıyamaz ben kıyamadım ama o bana kıydı şimdi.Kasaba gönderilmiş öküzden farkım yok.
Sevmek desem yeterli mi?
insan gerçekten severse sakınır sevmek ruhun işi üremek beden ihtiyacı :) bence sırayla ilerlemeli
gerçekten seviyosa öelne kadar onu düşünür dokunmak ister tabikide kim demişse yalnış demiş
evet saçının teline bile dokunmaya kıyamaz helalidir çünkü nikah olduktan sonra dokunabilirim diye düşünüyor
Evet kıyamaz... Ama sevdiği ona tutkuyu aşılamaya başlarsa iş değişir...
Mecnun bile Leylaya dokunabilme ihtimaline karşı dağları delmişken bunun söz konusu olması bile saçma
Mecazi anlamda kullanılmış anlamak bu kadar zor mu?
yeteri kadar abazaysa ve ergense kıyamaz sitedekiler öyle olduğunu söylüyor en azından. yurtdışında kimse birbirini sevmiyor sanki.
ben evlenene kadar sarılsam yeter birgün bulursam tabi
kıyamazsa kuşbaşı yapar :D
Ahahhahha +
:DD
ewt normalde kıyamaz fakat şeytanda numara çok. tatlı tatlı vesvese vermesi yok mu namıssızın... :D
Yok öyle bir dünya. Yalan.
hayır insanın sevdiğini istemesi normal bişey
kıyamaz ama ben kıyarım
Ben sevdiğime dokunurum ^^
Olur mu öyle şey ya.
yalandır
ben istemem evleneseye kadar
Kıyar
Kiyamaz.
Değişir.
catir catir s.ker
evet ben dokunmam