Ya biliyorum şimdi bazılarınıza saçma gelecek... Ama yıllardır küçükken izlediğim bir çizgi filmi arıyorum. Sorun şu ki çizgi film ile ilgili hatırladığım çok ama çok az şey var. Bir grup vardı, bir şey arıyordu, ve kartları vardı. O kartlardan savaşçılar çıkıyordu ve düşmanlarıyla savaşıyordu. Eski tarz bir çizgi filmdi. Son bölümlere doğru ana karakterin kartındaki savaşçı öldürülüyordu. Anlayıp hatırlayan çıkar mı acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Pokemon ve ya bakugan değil :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yu gi oh dan bahsediyo olmalısın. Pokemon ve bakugan toplardan çıkıyordu🙄🙄🙄 bu çizgifilmin kartlarını hep 5 kuruşluk sakızlı 5 li kartlar alıp biriktirirdim. Koca bir destem vardı yani😂😂
Yok o redekai diyor
Bakugan a benziyor ama yutuba Bakugan gibi çizgi film yaz çıkar belki de ne alaka ya neyse
yok değil ama teşekkürler
Rice ederim
Bence boşver onu Regular show izle
Neden kimsenin aklına Slugterra veya redakai gelmiyor
Yu gi oh sarışın bir elaman var bide kötü adam çeşitli mistik güçleri olan eşyalara sahipti hatta kötü adamın gözü karşıdakinin elini falan mı ne gösteriyordu
Yok o çizgi film değil kardeşim abimiz redekai isimli çizgi film arıyor
Kart deyince tek bildigim pokemon
Ne diyorsun bari balugandaki ilk başta gökten kart yağma sahnesi gelsin aklına doğru cevap redekai
Bakugan var pokemon var
aslında sinematografisi bunların tarzında ama maalesef hayır
Var bitanede bildigimide unutturdun
kusura bakma kjhgfhjk
Bunu bulmam lazim simdi ya
Yok abimiz çizgi film arıyor oyun değil doğru cevap redekai
küçükken dediğin 3 5 sene önce sanırım
7-8 yaşlarındayken :) Zaten o yüzden pek hatırlamıyorum. Neyse ki akıl yaşım çocukça bir yaş ''laf sokması'' yapmayacak kadar yüksek.
ona göre yorum yapacağım çünkü bizim zamanımızda pokemon vardı sonra babylade miydi neydi adı o çıktı sonra yugioh sonra ben10
maalesef bunlar değil ama yanıtların için teşekkür ederim
Yok ben dün gibi hatırlıyorum aradığı şeyin ismi redekai
Pokemon olmasın
hayır
Ya sabır niye herkes böyle redekai diyorum redekai bu arada o kart dediğiniz şey kairu enerjisi ile yapılmış suretler kutsal taşlara o enerjiyi aktarınca o suretler çıkıyor ortaya
Yu gi oh
Şimdi baktım hemen, ama maalesef bu değil. ;/ Yine de çok teşekkür ederim.
Eskilere göre bakarsak kart oyunu içeren bir tek yu gi oh vardı ama ne kadar eskiden bahsediyorsun 2004-2005'de popülerdi yugioh
Yanlış doğrusu redekai
%100 eminim ki sen redekai diyorsun
Yu gi oh
Lütfen şaka olduğunu söyleyin doğrunun redekai olduğu çok belli
Tek bildiğim pokemon
Vay demek sen Slugterra Bakugan Monsuno digimon yokai Doraemon Max steel Tsubasa gibi yapımları hiç görmedin yazık kafana :D
pokemon mu? sjsjjs
hayır :)
Ebesinin ne alaka ya bari balugan gibi daha inandırıcı şeyler söyleseydin doğrusu redekai
'yu gi oh
Yanlış doğrusu redekai
Ben ten mi
Bentenin kartla ne alakası var hem ipucuda dört kol veya benzeri herhangi bir ôrnek vermedi