Diğer Lisede güzel kızlar neden hep çirkin kızlar ile arkadaş olur'lar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lisede fizik'i güzel ve düzgün kızlar neden hep çirkin kızlar ile arkadaş olur Lisede güzel kızlar neden hep çirkin kızlar ile arkadaş olur'lar? Cevapla Lise Soruları Güzellik Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Ya güzeller onu istemez ya da güzeller güzel birini yanında istemez. Böyle de saçma huyları vardır kızların 1 0 Yorumla
birkulvessegsjsg Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl cunku guzel kizlar guzel kizlari kiskanirlar onlar hep rakiptirler ama cirkinlerle bir sorunu yoktur 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Onlara çirkin gelmedikleri için olabilir zevk meselesi 0 0 Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Herkes bana baksın diye 3 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Benim en iyi arkadaşım da çok guzel bir kızdı 2 0 Yorumla
Öldürmektengülmek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Keşke beni de çirkin manken olarak alsa gucci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya güzeller onu istemez ya da güzeller güzel birini yanında istemez. Böyle de saçma huyları vardır kızların
cunku guzel kizlar guzel kizlari kiskanirlar onlar hep rakiptirler ama cirkinlerle bir sorunu yoktur
Onlara çirkin gelmedikleri için olabilir zevk meselesi
Herkes bana baksın diye
Rekabet oranı azalır çünkü.
Benim en iyi arkadaşım da çok guzel bir kızdı
Birbirlerini bile cekemedikleri için
çirkinler bunları pohpohlar çünkü :D
Liseli misin?
Keşke beni de çirkin manken olarak alsa gucci
Zirve tek kişiliktir
Kafalar uyuşuyordur