• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Terazi burcu erkeği tanıdığınız var mı?

nilsima
nilsima Takip Et
Xper 4 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Terazi buçları genelde nasıl oluyorlar, fikriniz var mı?
Terazi burcu erkeği tanıdığınız var mı?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kadehteki_yakamoz
    kadehteki_yakamoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

Terazi erkeğini reelde tanımam ama kafamı kaldırınca yukarıya, görürüm onun nasıl birisi olabileceğini.

Terazi zodyağın anlatılmaz yaşanır incisidir. Uyum, ikili ilişkiler ve sanatın burcudur.

Terazi insanı doğası gereki, herşeyi tartışır ve olaya her yönünden bakar. Aşk da dahil olmak üzere er konuyu tartışmak isteyecektir. Tartışmak dediysem hır çıkarma değil; konuşarak bir yerlere varmak. Terazi insanı bir o uca, bir bu uca giderken bir kavramı, olayı her noktadan görme şansı yakalar.

Dengesiz gibi görünebilir sana, ama oldukça iyi niyetli ve sempatiktir. Terazi sadece salınım yapar ve dengeye döner.. sonra yine sallanır sarkaçları, gider gelir tahterevalli üstünde.. Çok etkileyici ve çekicidir. Çekimine girince ondan çıkmak kolay olmaz. Terazi ikili ilişkiylerin burcudur. Terazi mantıklıdır, ince keskin bir zekası ve güçlü sözel kapasitesi vardır. Her sözünden konuşacak birşey çıkarır. Onun çekimine kapılıp da gitmek istersen, seni kalmaya ikna edebilir sözleriyle. Güvenilir insanlardır.

Venüs insanıdır terazi. Çok sevimli, sıcakkanlı, canlıdır. Eşsiz mantığıyla seni etkiler. Kendi dengeleri tersine dönünce birden seni de altüst edebilir. Onunla uyumlu salınmayı çözersen terazi eşsiz olur.

Terazinin çekiciliğinin hiçbir doğa üstü yanı yoktur, gerçek ve mantıklıdır. Gülümsemesi insanı alıp götürür.

Teraziyi harekete geçirmek için uğraşmalısın. nun kefeleri çıgınca salınırken onun huzuru bulmasına yardım etmelisin. Terazi insanı hızlı karar vermez, uzun uzun irdeler. derlerki terazinin birşeye karar vermesi, vahşi bir bufaloyu ehlileştirmek daha çok gayret ister. Gerektiği yerde onun karar almasına yarım etmelisin.

Aşk ve terazi eş anlamlıdır. Gerek kadını, gerek erkeği aşk insanıdır. Aşık yoksa terazinin ilgisi yoktur özel bir ilişkiye. Romantik aşkı terazi icat etmiştir. Hatta aşkı güçlü olan boğa, aslan ve akrep bile onun gibi aşkı tanımlayamaz. Terazi için herşey bir sanattır, terazi aşkını sanatsal yaşar. Terazi erkeği bir kızı çok kola etkileyebilir ama ondan sonra ne yapacağını bilemeyebilir. Karar vermek problemleri :) ona biraz denge sağlar, biraz hareket geçirirsen, ne yapacağına karar verirse romantizm ondan sorulur. Terazi aşk ormanının romatizm kralıdır.

Başkalarının duygularını incitmekten nefret eder ama kavgacılık huyu tutarsa gözü pek birşey görmeyebilir. Sonrasında ise kalbini almayı bilir.

Genç terazi erkekleri tanıştıkları kadınları can yoldaşı olup olmayacağına göre tartar. İlgi gösterdiği bir kadına sonradan soğuyabilir en başta; çünkü kefeleri sallanıyordur, başka şekilde düşünür.. Taki tam bir karar verene kadar.. Terazi karar verirse, bu mutlak doğru karardır. Terazi durulursa bir kadında, o kadını hep sever.

Terazi erkeği yumuşak kalplidir ve hile nedir bilmez. Bir aşk mahkumu olarak acıiçinde bile yaşayabilir. Terazi erkeği, çpğu duygusal bağların kendini sımsıkı bağlamasına izin vermeden romantik aşkın tüm zevklerini çıkaracak kadar özgürlüğünü korumayı başarır.

Ama herkes aynı değildir bunu asla unutma

7
    9 Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

çok teşekkür ederim...

Yorumla
    • pekkomik
      pekkomik
      +1 yıl

teraziler hakkında güzel bir şeyler duydu mu kendimi tutamıyorum, artıya basıveriyorum:))

Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      +1 yıl

teraziler çünkü güzel insanlar, nasıl kötü şeyler yazılabilir ki :)

içlerinde hiç kötülük yoktur, ntikam duymazlar, kin gütmezler

sempati onların anahtarıdır :) asdece kararlarında yardımcı olmak, aradıkları iç huzuru onlara vermek gerekir, sonrasında terazinin içinden aşk ve güzellik tanrıçası venüs çıkıverir, oğlu cupid(eros) la birlikte ;)

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

ve genelde zamana ihtiyaçları oluyor... alışmak ve bağlanmak için... peki bağlandıktan sonra?...

Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      +1 yıl

teraziler sadakatlidir. Onlar için "aşk" önemlidir. Hisler devam ettikçe sevam ederler. Birkez senin doğru kadın olduğuna karar verirlerse bu konuda ilerler ve sana da aşkı yaşatırlar. Aşk biterse bir gün, terazinin ayrılması bile zaman alır, emin olmak ister.. sevdi mi sever, gitti mi gider bir yapıdadır terazi.. ona zaman vermelisin ve sevgi..

Yorumla
    • pekkomik
      pekkomik
      +1 yıl

bahsi geçen terazi çocuğu benim gibiyse bağlanmamak için epeyce bir çaba sarf ettikten sonra dizginleri bir anda boşaltıp hayatta sadece 'ona' bağlı hale geliyordur. tabii deneyimle gelen kişiliği bir kenara koyup sadece burçlarla şekillendiğimizi varsayarsak... ekonomistler 'ceteris paribus' der ya o hesap. eğer öyleyse sen sadece ulaşılabilir görün yeter, o kendine kendine gelin güvey olacaktır zaten:))

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

onun için yapabileceğim en büyük şey ona sevgimi vermek olacak... ben sevdiğim <zaman öyle seviyorum ki hiç karşılık beklemeden, bir an bile vazgeçmeden...

Yorumla
    • kadehteki_yakamoz
      kadehteki_yakamoz
      +1 yıl

:) evet terazi bağlanmamaya çalışır, birden bağlanı verir :) pekkomik'in dediklerine kulak ver.. sen ulaşılabilir görün , o kendi iç hesaplaşmasını aşınca sana bağlanır zaten ;)

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

pekala ;)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SİBUcumubu
    SİBUcumubu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Her konuda tecrübeli Terazi erkeğiyim. Deneyim ve hatıralara aşırı önem veririm ve hayata sorgulayıcı bakarım Günde kaç bin düşünce geçer zihnimden kendimle kaynatmaya bayılırım. Sevdiğim şeyleri yaparım ama fazlasını herşeyın fazlasını , ama fazlanın zarar oldugunuda bilirim. istemediğim birşeyi hiçbi güç yaptıramaz ÜŞENGEÇLİK bolca var. Ama kimsenin bilmeyeceğini bile bile HİÇ tanımadığım birine bile fedakarlık ve yardım yaparım ama ruhu duymaz. Eğer kendini kötülüğe adamış bir teraziye denk gelirseniz kaçın ÇUNKU herşeyin en iyisini yapmaya çalışır MANTIK ilk ilkemdir. Mantıksız ve cahil insandan nefret ederim. Düşünmeyen aklını kullanmayan insandan olduğu kadar. HERŞEYİN iyisini hakeder terazi ama genelde kaybeder İYİ ler kaybettiği için. İnsanların içimi beni %1 bile görebilse hayran olcaklarına eminim bunu hep düşünürüm ego değil SADECE bilirim ama çoğu insan tanımak istemez cunku zaman alır ve kafası karışır. SIRDAŞ GÜVEN ROMANTİK ARABULUCU SORUN SEVMEYEN dir. Terazi candır Oğlum olursa istediğim burç : Terazi , Akrep , Koç ASLA : Kova , İkizler , Boğa
    BUDA benden bir TEZ. TERAZİ ERKEKLERİ SİZİ ÇEKEN KIZ BOĞA kızıdır AMA EVLENCEĞİNİZ BURÇ O OLAMAZ. 1 kadın 1 erkek terazi-boğa ilişkisidir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

nişanlım terazi burcu ..

ve cok kıskanctır cok ınatçıdır değer vermsini bilir süprizleri cok sever hediye almaktanda vermektende cok hoslanır gozlerı ışıl ışıl olur..

sahiplenir sapına kadar sever ..

uzun ılıskı ondan sorulur..

ama gözleri fırdöner guzel bır kadına bakmadan edemez

tahmınımce sende güzel bır kızsın

çünkü terazi erkeği güzelliğe önem verir..

sorcak bıseyın varsa baska sorabılırsın :))

1
    2 Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

senin nişanlın hislerini rahatlıkla ifade edebiliyor mu? birde alışmak için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor acaba tamamen bağlanması için nekadar zamana ihtiyacı olabilir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet hıslerını acıkca belırtır ve aacık ta sozludur rahatsız oldugu bırseyı hemen soyler ama temkınlıdır

senın kırılacagın bırseyı soylemez

tamamen baglanma olayıda bence zamana baglı dogru solemıs cocuk

yanı burcla alakası varmısır bılmem bız bırbırımıze hemen baglanamamaıstık bızımkı zamanla oldu

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

6

Cevap

• -Ba_Rut-
    -Ba_Rut- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Terazi erkeğiyle geçinemeyen kişi kimseyle geçinemez.. Terazi burcu yengeç,başak,balık hiç anlaşamadığı burçlardır.. Terazi erkeği sizi yüceltir yüceltir sonra bırakıp gider çapkınlıkta bir numaradır asla pes etmez reddedimeyi sevmez bir ilişkiden çabuk sıkılır sosyal olmaktan zevk alır konuşmaktan hoşlanır kavgacı değildir ama yeri geldiğinde çokta iyi kavga eder asla haksız oldugunu söylemeyen çünkü hep haklı olan terazi burcudur :)) kendini haklı çıkarmak için her yolu deneyebilir adaletlidir herkese aynı derecede yaklaşır asla taviz vermez an geldiğinde bırakıp gitmesini ve her şeyi ödetmesini çok iyi bilir :))

1
    4 Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

siz terazi burcu musunuz?

Yorumla
    • -Ba_Rut-
      -Ba_Rut-
      +1 yıl

eved çok mu belli oldu .d

Yorumla
    • digger
      digger
      +1 yıl

Tam beni anlatmışsın dostum :)

Yorumla
    • -Ba_Rut-
      -Ba_Rut-
      +1 yıl

eved

Yorumla
  • MMetamorfozz
    MMetamorfozz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Ahahah :) Teraziler iyidir sıcaktır bir teraziyle tanısıcaksan utanmana gerek yok asla senı geri çevirmezler. Şu huyları kötüdür aşırı çapkındırlar nede olsa aşk burcu :)) flört ederler ama eğer bir terazi burcu sizi cok seviyosa aldatmaz ama flört eder onları kırdınızmı onlar sizi kırmaz kalp kırmaktan korkarlar hiçde haz almazlar çok cabukda değişirler bugun size ettiği mükemmel laflardan yarın eser kalmaz. Terazi erkekleri kendıne hayran kızlardan hoşlanır. Ama sunu unutma kucuk hanım bir teraziye kendını sevdır senı sevmesse cok canını yakabilir aşk konusunda.. :))

2
    3 Yorumla
    • Kaybolan11
      Kaybolan11
      +1 yıl

Bisey diyebilirmiyim ben galiba birine asik oldum tipki bana benziyo yemin ederim onu gorunce kitleniyom kurtulamiyom iki yildir hic gozumun onumden gitmiyo bide daha onceden gormus bir his var. Dugunde onu gordugumde 20 dakikadir gozlerimiz birbirimize kitlendi onu gordugumde agzim hep agzi kaliyo kalbim 180 vites gidiyo cok guzel duygu vlh Ama evlendi gitti

Yorumla
    • Kaybolan11
      Kaybolan11
      +1 yıl

Onu gordugumde hep agzim acik kaliyo

Yorumla
    • Kaybolan11
      Kaybolan11
      +1 yıl

Keske su an yanimda olsaydi kim bilir ne yapiyodur simdi. Bu garip kizida boyle birakip gitti canim cok yaniyo

Yorumla
  • sakagibi
    sakagibi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

burcum terazi duygusal iyimser olup her burçla iyi anlaşırım. terazi adından anlaşıldığı gibi eşitliği severim.. kızların en çok beğendiği popüler burç terazidir ayrıca.. kötü yönleri karamsarlık alınganlık duygusallık, iyi yönleri romantizm aşk sevgi dolu olma, 6. hisleri son derece kuvvetlidir. terazi erkeği sevdiği kadını mutlu eder sevdiği sürece vardır sadece..

0
    0 Yorumla
  • Akrepadami
    Akrepadami Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben teraziyim burcumdan pek memnun deilim dengedeyken cok iyi nazk romantik efendiyim sinirlenince hepsi gidiyor kirici oluyirum. Sogutuyorum o etki metki hep bitiyor karsida ve gidiyolat.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Terazi erkegi 3 numaralı sevdiği erkek burcudur.

Hoştur, eglencelidir, kafadir.. sevgili olmaya layıktır bu burcun erkeği buldun mu kaçırma derim.

1
    2 Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

:) tavsiye için teşekkürler

Yorumla
    • askimo
      askimo
      +1 yıl

evet öyledir ama bir o kadarda capkindir :)

Yorumla
  • metafor
    metafor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 46%
    +1 yıl

evet var. ben terazi burcuyum :))

0
    9 Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

peki kendini anlat desem ne dersin ;)

Yorumla
    • BeerandCoffee
      BeerandCoffee
      +1 yıl

Metafor belki Nilsima'ya bu soruyu sorduran erkek sensindir:)

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

tabikide hayır... sadece sevgilim terazi burcu onu tanımaya çalışıyorum...

Yorumla
    • metafor
      metafor
      +1 yıl

anlatayım hemen. Terazi burcu gerçekten adaletlidir. Denge ve seviye çok önemlidir. Hassastır. isanların ne düşündüğüne çok önem verir. Çok düşünür ve çok soru sorar kendine

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

karşısındakinin sevgisini çok belli etmesinden hoşlanırmı yada çok belli ettiği zaman ondan soğuyabilir mi? nasıl kızlardan hoşilanır?

Yorumla
    • metafor
      metafor
      +1 yıl

valla sorduklarının bazıları burçlarla degil bence kişilkle ilgiliz birazda. ama terazi burcu kıskanç olur. Hanım hanımcık kızları sever.

Senmi hoşlanıyorsun ve onu ayarlamaya çalışıyorsun ?

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

hayır birlikteyiz şuan :) hatta evlenmeyi düşünüyoruz... ama hislerini tam olarak ifade edemediği için çekincelerim var... evlendikten sonra daha romantik bir yapıya bürünür mü acaba...

Yorumla
    • metafor
      metafor
      +1 yıl

teraziler biraz içine kapanıktır. Ama derin bir kişiliğe sahiptir. çok konuşmazlar

Söylediklerim senin sevgilinin özelliklerine yakın mı?

Yorumla
    • nilsima
      nilsima
      +1 yıl

evet... yani espiri de yapar ama genel olarak boş yere konuşmaz herşeyi erinde yapar...

Yorumla
  • Alina
    Alina Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

evet eski sevgilimde teraziydi yensideeee

0
    1 Yorumla
    • nomis
      nomis
      +1 yıl

sen nesin_ nasıllar anlatsana tecrübelisimdirr

Yorumla
  • fire_red
    fire_red Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Yılışık tipler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben teraziyim :)

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Terazi burcu erkeği tanıdığınız var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yengeç erkeğini tanıyan var mı? 3 cevap verildi
Kova erkeği , tanıdığınız var mı hiç? 9 cevap verildi
Serdar Akuşluğ isimli kişiyi tanıyormusunuz? 3 cevap verildi
Terazi erkeği hakkında bildikleriniz? 15 cevap verildi
Terazi erkeği hakkında bilgisi olan var mı? 6 cevap verildi
Terazi erkeği hakkında bilgisi olan var mı? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çabuk sinirlenen insanlar mı daha gerçekçi?
  • En son ne zaman bebis öptünüz🥲?
  • Konserde giydiğim eteğim nasıl?
  • Müzik ondan sorulur! Mahmut Orhan gerçekten iyi bir dj mi?
  • Bazı şeyleri görmemek için sergilediğim performans! Bu gözlüğü satın alayım mı?
  • Siz kilo almada mı zorlanıyorsunuz kilo vermede mi?
  • Size hangi abur cuburu vereyim?
  • Hiç kemiğiniz kırıldı mı?
  • Gece insanı mısınız gündüz mü?
  • Albenisi yüksek biri misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨