Askeri birliğim bana kıta anket formumu vermiyor?

Askerlikle alakalı bilgileri olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim. Bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Öncelikle durumu baştan izah edeyim; askeri birliğimin (Çankırı 28. Mekanize Piyade Tugayı) beni hastaneye sevk etmesi sonucunda 1. hava değişimini (21 günlük) alıp memleketim olan İzmir'e geri döndüm. Burada ise bağlı olduğum askeri şube beni hastaneye sevk etti ve doktor benden kıta anket formu istedi. Şubeme kıta anket formunu almak için gittiğimde bana formun birlik tarafından verileceğini söylediler. Ben de bunun üzerine komutanımı arayıp durumu anlattım ve bana "tamam gel formunu hazırlarız" deyince kalkıp 8 saat yol çekip birliğe gittim ve kıta anketi istedim fakat vermediler. Ki psikolojik sıkıntılarımdan dolayı yol bile çekemiyorum. Buna rağmen gittim. Sebepleri ise daha hava değişimim bitmediği için formu veremiyorlarmış. Sinirlenip geri döndüm ve izin tecavüzünde bulundum. 8 günlük bir firardan sonra birliğime kendiliğimden geri döndüm. 2. hava değişimimi (14 gün) alıp tekrar memlekete geldim ve şu an 10 günlük firardayım. Şubeye gidip kıta anketi tekrar istememe rağmen vermeyeceklerini söylediler. Doktorun kesin bir isteği olmasına rağmen bana kıta anketi vermiyorlar. Bu bilgisayarlar, fakslar ne güne duruyor? Bu teknoloji niye var? Tekrardan 16 saatlik yol çekmek (git-gel) istemiyorum. Kendimi vurmaktan korkuyorum artık. Zaten gittiğim zaman iznim bittiği için beni direkt teslim alacaklar ve kıta anketi yine alamamış olacağım.

Kısaca; psikolojik sorunlarım olduğu halde, şubenin sevk ettiği doktorun kıta anket formunu istemesine rağmen ve bana komutanların kıta anketi vereceklerini söylemesinden dolayı ben kalkıp 8 saatlık yol çekip birliğe gittim fakat vermediler. 2 gün tekrar orada kalmak zorunda bıraktılar. Ve bu durum tekrarlanacak. Ben bu şahıslar (komutanlar) hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Onları nerelere şikayet edebilirim? Adaletin sağlanmasını istiyorum. Ben de bir birey ve en önemlisi insanım. Çok şükür bugüne kadar kimsenin kölesi olmadım bundan sonra da olmam. Milliyetçi duygularla girdiğim askeriyeden anarşist bir insan olarak ayrılıyorum. Bunu bence devletin kendi içinde bir sorgulaması lazım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Askeri birliğim bana kıta anket formumu vermiyor?