Malum erkekler ikiye ayırılır. Bir tarafta sürekli spor yapan, kas olayını abartan, vücut kıllarını aldıran, sürekli vücudunun resmini paylaşan, ondan başka aktivitesi olmayan kaslı tiplerDiğer tarafta sürekli işinde gücünde olanlar, klasik vücutta hafif göbekli, vücut kılları yerinde ( 😄 ), gösteriş ile ilgisi olmayan, vücudu hep aynı ideal kiloda kalan tipler. Soruyu bitirecek olursak; sizce kaslı mı önde yoksa balık etli erkek mi?
Kendimden söyleyecek olursam eğer ne fit olsun ne de pofuduk:))) boyu benden uzun olsun kilosu da boyuna gore azıcık fazla olabilir. Balına da bir balık lutfen 🤗🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendimden söyleyecek olursam eğer ne fit olsun ne de pofuduk:))) boyu benden uzun olsun kilosu da boyuna gore azıcık fazla olabilir. Balına da bir balık lutfen 🤗🤗
Kıllı, uzun boylu, kol göğüs kaslı ama göbek biraz etli. Boy 185-190 arası kiloda 90 olsa iyi olur
Nergiz takibetsene
185 boy 105 kilo olurmu
Ne olurmu?
Nergiz seni takibettim sende beni edermisin önemli birşey konuşmalıyım seninle takibet
Bu soru ulkemize uygun degil ulkemde kasli erkek sayisi uj bej alttaki bile yok pek.. kasli degilsiniz bir de kotulemeyin adamlari mk
Zayıf erkek.
Makina gibi calisirim
Hafif kaslı alim ben
Fit olmasi yeterli
Kaslı erkek tabiki
Kaslı