Sizce asker mi yoksa polis mi daha eğitimli ve güçlü?
Asker
Polis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabii ki asker ama boyle 6 veya 1 yil askerlik yapanlar degil bizzat askerde kalanlardan bahsediyorum ama her ikiside cok ama cok degerli
Evet meslek olarak sordum, sanırım dediğin gibi
Tabikide asker nişanlım asker bu arada bir polisi 2 dakikada devirir.
Sevgilin birimi ne
Benimki uzman çavuş
Asker savaşma ve adam öldürme sanatı egitimi alır. Polisin görevi asayiş ve güvenliktir.
Askerlik daha zor o zaman
E yani
Uzman çavuş nasıl Peki sizce
En eğitimliler yurt disinda egitim almis sahada tecrubesi olan kurmay subaylardır.
Jöh nasıl
Eğitimden kastın nedir? O önemli. Ders savaş sanatı kurmaylık mı? Yoksa komando mu
Genel olarak sordum, uzman çavuş jöh olan biri için
Yani standart askeri birliktir. Tecrübe ederek yaşayarak iyi bir asker olabilir daha doğrusu tecrübeli. Hayatlarını sorarsan dağ bayır gezer düzen olmaz.
Anladım teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Asker daha eğitimli bunu bir bölük çavuşu olarak söylüyorum 😂
Uzman çavuş nasıl Peki
Uzman çavuş candır çünkü bütün işleri o yapar en önde o gider ama değeri anlaşılmaz benim gözlemlediğim buydu
Peki nasıl eğitim alıyolar
Her her değişir bizim orda uzman çavuşlara eğitim yoktu kıbrasta yaptım ben askerliği muhabereciydim telsiz haberleşme santral uydu frekans meslek elektrik olduğu için
Mesela uzman çavuş bir erkek, sokakta ona sataşan olursa kendini koruyabilir mi güçlü müdür? Dövebilir mi karşısındaki insanı? Ama karşısındaki insan asker değilse
Nasıl yani eğitim yoktu derken
Saçma soru olmadı mı sence yani eğitim herkesi güçlü yapacak diye birşey yok ki her asker rambo olamaz hani bordo bereli desen tamam uzman çavuştan bahsediyoruz😂
Ya neden küçümsüyosun ki
Küçümsemedim ben kimseyi
Uzman çavuş jöh nasıl peki
Sen asker mi seçiyorsun 😂
Sevgilim uzman çavuş jöh
E tamam sokakta adam döver mi gibi neden psikopat sorular soruyorsun 😂
Haha ya merak ediyorum, sevgilimin güçlü olması hoşuma gidiyor merak ediyorum o yüzden. Diğer erkeklerden güçlü farklı olması beni ona daha cok bağlıyo. 🤣 böylede bir insanım işte 😀
Ee güçlü değil mi yani görmedin mi hiç anlamadın mı daha 😂
Gördum ama sen güçlü müsün dövüşte nasılsın diye soramam ki. Zaten işiyle ilgili pek bir şey anlatamıyo
Anladım
İkisininde kendine göre eğitimleri var, kulvarları ayrı.
Asker tabiki polis mesela güzellik le ekip otosuna bindirir jandarma tekme tokat
Haha polis daha nazik o zaman
Evet jandarmanin yetkisi büyük
Mesela uzman çavuş bir erkek, sokakta ona sataşan olursa kendini koruyabilir mi güçlü müdür? Dövebilir mi karşısındaki insanı? Ama karşısındaki insan asker değilse
hayır dışarda uzman çavuşu kimse sallmaz kız 😁sadece görevde işe tavsiyede olan asayiş veya trafik jandarma karışır dışarda
Anlamadım
Yani disarda devriye atan asayiş ekibi varya bazı bölgelere jandarma bakıyor polis karışmıyor biliyorsun oralarda kimse askere bisey yapamaz ama normal bir uzman çavuşu dışarda herkes döver 😁
Niye döver ki
Ornek veriyorum kız sen gücünüdür diye sordunya o yüzden yoksa kimse kimseyi durduk yerde dövemez
😔😔😔😔😔
eee anlat bakalım nedir uzman çavuş konusu anlatmak istersen tabi
Sevgilim uzman çavuş da
sözleşmelimi
Hayır ama jöh o
Evet sürekli görevde olurlar askerle evlenmek çok zor biliyorsun dimi ya i evenirsinyeri gelir 6 ay eve uğramaz aklında bulunsunda
Evet biliyorum anlattı hepsini
Peki jöh nasıl sence
işte sürekli operasyon doğu güneydoğu batıda isleri yok bildiğim operasyona girecekler hep kolay değil
Güç ve eğitim olarak nasıl
sağlam tabiki özel birlik
O zaman sevgilim güçlü ve dışarda ki sıradan bir insandan daha güçlü
Tabiki rahat ol
Teşekkür ederim 😀😀
Rica ederim
Ben askerim yeni nasıl genl olrk eğitimsiz
Nasıl eğitimsiz
Mesajdan yazdım kardeşim
günümüz türkiyesine ikisi de eğitimsiz :))
O neden
Demek ki ülkede olup bitenden haberin yok senin. Ahaber izleme
İzliyorum hepsini
Ahaber izlersen ülkeyi güllük gülistanlık zannedersin :))
Komando askerler güclu.
Herkes tek mermiyle ölüyor
Bekçi
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar