Diğer Eridim ne demek kullanır mısın? Şıpsevdici Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yazın arkadaşlar sohbet edelim Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Eridim ne demek kullanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Senelya Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl herangi birseye veya kisiye - Ölmek bitmek azmak 4 1 Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Eig Yorumla
Boşverdünya Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Eridim derken sana birismi dedi 1 4 Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Evet Yorumla Boşverdünya +1 yıl Ooo iş pişmiş ozman devamı gelir Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Hadi bakalım Yorumla Boşverdünya +1 yıl Fotoğta çok güzelsin Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Abazaların yaldızlı janjanlı sözleri 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Öldüm bittim bitiyor 1 3 Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Daha da hoşuma gitti Yorumla mihribann1 +1 yıl Himmm Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Himmm ne demek diye sorayim bir de dkdkkd Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Yo kullanmiyorum. 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cok sevdim anlaminda 1 0 Yorumla
sentezzx Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Üşenmek yani 0 2 Yorumla Şıpsevdici +1 yıl Eridim erindim değil Yorumla sentezzx +1 yıl Sıvışmamak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
herangi birseye veya kisiye - Ölmek bitmek azmak
Eig
Eridim derken sana birismi dedi
Evet
Ooo iş pişmiş ozman devamı gelir
Hadi bakalım
Fotoğta çok güzelsin
Abazaların yaldızlı janjanlı sözleri
evet eridiğim zaman söylüyorum