Eski sevgilimin onunla çıkarken ara sıra bali içtiğini öğrendim.Nasıl bişey, yapınca ne oluyor, yan etkileri neler merak ediyorum.Bileniniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Cevabın nedir?
Bali değil :D adı bally olan yapıştırıcı bir maddedir deriye teması bile zararlıdır. çıkardığı kokuda bir sürü kimyasal barındırır kullanan kişiler genellikle naylon poşete bir miktar döküp derin derin nefes alarak çekerler etkileri kısa süreli halisünasyonlara yol açar insanı hayal dünyasına götürür insandan insana çok güzel hayalleri veya şeytan cin vs. korkulu hayallere götürebilir şuda vardırki hayalde olan insan hayalinde yaptığı şeyleri gerçektede yapar mesela hayalinde birini bıçaklıyorsa gerçektede birini bıçaklayabilir intihar edebilir vs. vs.
113 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.Nasıl bir sevgilim varmış ya
En İyi Cevaplar
+1 yılbalinin kokusu benim çok hoşuma gider fakat çok kötü birşey. poşete döküp kokluyorlar ve çekenlerin ağzı sulanıyor böyle acayip bir şekilde. iatanbuldayken çok görüyordum geceleri ve kaçıyordum ne zaman görsem :D ama yan etkilerini bilmiyorum maalesef :/
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılHayır herkes bayağı abartmıs balinin kafası ile insanlar birbirini kesmiyor ailesini dogramiyor sadece alkol almış gibi bir sarhoşluk var üzerlerinde yıllardır arkadaşlarım bali çeker hatta bazen ben de bile fakat birine zarar vermisligimiz yok bir de bali değil bally diye yazılır
20 Yorumla
+1 yılbali içilmez koklanır... bir çeşit yapıştırıcı ama çok illet ve tehlikeli bişey yani.
23 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın bilmediğim için yanlış yazmışım
- +1 yıl
hayır önemli değil tabikide sadece aklında içmek olarak hayal etmişsen düzeltmek istedim :)
Soran+1 yılÇok teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
17 yaşındaydım çalıştığım bobinaj dükkanındaki vernik ile başladım verniği bobinaj yaptığım motorun içindeki kablolara fökerdim yalıtımı için iş yerinin en üst katındaydım ufak bir pencere havası çok dar ve ufak bir bölmede yaptığım bu işi hergün yapardım çalışırken halisülasyonlar görmeye başladım birkaç ay sonra işi bıraktım ama verniği bırakamadım dükkandan aldığım bir kutu verniği her gün bir bahçe içersindeki harabede tek başıma soludum bikaç ay idare ettim sonra verniğim bitti işim gücüm yoktu sevgilim vardı onu çok seviyordum fakat artık Sevgi nedir onu unutama kadar ve ondan ayrıldım oda saygı duydu neden ayrıldığını bilmiyorum değişik bir psikoloji tek sevgilim gördüğüm halisülasyonlar olmaya başladı vernik bittikten sonra nasıl oldu bilmiyorum ama bakiye bulaştım etkisi aynıydı ama zararı vernikten daha azdı ve etkiside öyle vernikten 5 nefes çektiysem bally den 20 nefes çekince halisülasyon görüyordum gördüğüm halisülasyonlar mı gerçek yoksa gerçek hayatımın gerçek arada kalacak kadar çok kullandım bunu abartmıyorum her gün yaptım 17 yaşımdan 19 yaşıma kadar kimseye bir zararım dokunmadı hiç arkadaşım yoktu gittiğim harabeden oraya gelen soytarılar benim kullandığım şeyin çok kötü olduğunu söyleyip birkaç defa gelip dövdüler beni bally mi yaktılar ateşte beni öldürdüler ama onu yakmasınlar isterdim bi ağacım vardı arkadaşım dı artık her halisülasyonda o ağaç bana seslendirdi bugün fazla abartmadınmı derdi mesela. Dallarıyla başımı okşardı istediğin bir meyve var mı derdi uzattım bayağı ama sonra birgün artık beni kesmemeye başladı halisülasyon göremiyorum biraz daha yapıştırıcı döktüm poşeteilk defa okadar abarttım ve üst üste ölümüne çekiyor gibiydim halisülasyon görmek için ve o son kullandığım bally di onun üzerine gördüğüm halisülasyonda bir bomba gibi patlatiyarak öldüm kendime geldiğimde halisülayisyondan çıkamadım akşam ezanı okundu bense benim sala mı okuyolar sandım ve Allah sanki beni cehenneme atacak gibi benimle konuşuyor gibiydi (haşa) ağlayarak geceye kadar tövbe ettim elimdeki bally i yaktım öyle geçtibikaç hafta sonra il değiştirdim farklı bir hayata tutundum zor oldu üniversite kazandım ve 3 yıl sonra gidip o ağacını görmek istedim biliyormusunuz arkadaşım olan o ağacı özlemiştim çok özlemiştim gittiğimde o ağacın kesildiğini ve oraya özel bir tut yapıldığını gördüm. Ağlamıştım Vel hasılı kelam sakın bulaşmayın ben hala etkisinden çıkamıyorum. Tam 7 yıl geçti aradan fakat hala etkinileniyorum sonuç olarak o ayrıldığım dünyalar güzeli kızla evlilik düşünüyoruz sizde hayatınızı güzel bir sona hazırlayın güzel bir geleceğe karanlık olana değil lütfen
Eğer eski sevgilinle hala konuşma imkanın varsa onu bu beladan kurtarabilirsin onun kimseye zararı dokunmaz kendisinden başka161 Yorumla- +1 yıl
Bir kutuyu bir gecede mi bitiriyordun
ilgi alanımdır hemen yardımcı olayım günde 3 kere koklamadan duramam :D kızım manyakmısın sen sen ne biliyorsan bende onu biliyorum yapıştırıcı olduğunu biliyorum torbaya koyup çektiklerini biliyorum o kadar gerisini onlarda bilmiyorlar zaten içtikten sonra milleti doğruyorlar gözleri görmüyor umurundada olmaz zaten sen ucuz yırtmıssın yat kalk allaha dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bende salak gibi onu özledim triplerindeydim bunları öğrenene kadar
+1 yılherkez yanlıs soylemıs balı agızdan cekılır. normalde yapıstırmak ıcın kullanılır ama ıcındekı maddeler yuzunden fazla cıgerlerınıze cektıgınızde uyusturucu etkısı yapar. ve bagımlılık yapar balı ceken bı ınsandan herseyı bekleyebılırsın o kafayla annesını bıle keser umrunda olmaz ve ınsanı cırkınlestırır agzını ve cevresını yara yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAz sıklıkla içebilen biri olabilir mi? Yoksa direkt bağımlı olur mu?
+1 yıluzak dur. ağır psikopatmış. baliyi poşete koyup kokusunu çekerek beyinlerini uyuşturuyorlar. bir nevi uyuşturucu olarak kullanıyorlar. Böyle insanların akli dengesi yerinde değildir. sağlıklı düşünemezler... dikkat..
14 Yorumla
Soran+1 yılOha bilmiyodum.Cidden hastalık derecesinde takıntıları vardı.Su içtiğim şişeleri çöpe atamazdı çantasına saklardı.Bir gün bir baktım 5-6 tane şişe var.Nasıl bir çelişki kurdu bilmiyorum.Ya da elimi tuttuktan sonra başka yeri elleyemezdi falan.
- +1 yıl
dikkat edin. her türlü pislik gelir öyle insanlardan..
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılOha bali mi çekiyo la, olum tinercilerle baliciler işte, bıçak falan çekmesin bak iyi ki ayrılmışsın :) bali uçucu bir madde bilader kese kağıdının içine döküp onu böyle elleriyle sıkıp soluyolar kafa bir milyon tabi :)
18 Yorumla
Soran+1 yılKavgalarında bıçak taşıyormuş.Hepsini ayrılınca öğrendim
- +1 yıl
Boşver iyi ki ayrılmışsın ya, öyle insandan hayır mı gelir..
Soran+1 yılBir de triplere giriyodum onu özledim diye.Bunları öğrenince şok oldum
- +1 yıl
Boşver düşünme bunları, gönül bu ota da... De geç herşeyin hayırlısı olmuş işte :)
Soran+1 yılKesinlikle evet :)
- +1 yıl
:) şimdi hayatına giren insanlara dikkat et, ince elekten geçir :)
Soran+1 yılUmarım beceririm :)
- +1 yıl
Becerilmicek bişey yok bence sadece dikkatli ol :)
+1 yılTiner, uhu gibi şeyler işte. Bunu koklayıp kafa buluyorlar.
Alkol içince bambaşka birisi oluyorsun ya, bunun daha berbat halini düşün.
cut.25 Yorumla
Soran+1 yılOna sordum ve sadece açlık yapıyor başka bir zararı yok dedi.Yok mu gerçekten başka?
- +1 yıl
Basit değil, kullandığı için basitleştirmiştir. Hep buna benzer şeyler söylerler.
Soran+1 yılBir psikopatla berabermişim haberim yokmuş
- +1 yıl
Allah korusun, iyi tanı beraber olacağın kişiyi.
Soran+1 yılÇok teşekkürler bundan sonra hep öyle yapıcam
+1 yılArkadaşlar ben bu ballyi 9 sene çektim ama bağımlı olduğumdan değil biliyorum belki bı kismınız inanır belki bı kısmınız inanmaz ama benim bunu çekme sebebim çok ayrı bu bally çektiğiniz zaman o içine çektiğiniz şey beyninize sinyaller gönderiyo belki biçoğunuz lucy filimini izlemiştir ben bu maddede kimsenin bu dünya üzerinde keşfedemedigi
Şeyleri keşfetim arkadaşlarımda filimlerde izlediğiniz o olan üstü her şey ama hiçbiri bir halüsinasyon değil bu biliyorum inanmicaksiniz ama okadar çok doğa üstü şey varki kimsenin keşfedemediği ben bunları keşfetim ben bunu çektiğim zaman bana belirli görevler verdiler ve bunları tamamlamam için iki tane göz perdesi verdiler bu konuda bilgisi olan çok insan var ve ben o insanları arıyorum bana ulaşırsanız sevinirim65 Yorumla- +1 yıl
Sana cevap vermek için siteye girdim :) eğer sonuna kadar okursan cevap bulursun kendine.
kardeşim şöyle öncelikle , genel olarak dünya görüşü olan , felsefeyi , sanatı , müziği , genel kültür olarak kendime repertuar edinen çok okuyan ve sorgulayan birisiyim , 23 yaşındayım fakat hızlı görüp hızlı öğrenmiş birisiyim.
öncelikle şunu belirtmeliyim ki , kullandığın şey solvent içerir ve solvent sinir sistemini tahrip eder ve zarar verir , geçici olarak algıların bozulur ve çeşitli ses , görüntü ve duyusal şeyler hissedersin.
Gördüğün şeyler hayal gücüne aşırı bağlı olarak gelişiyor ve kısmi olarak düşünerek bally çektiğin için farkındalık hissiyatın artıyor.
Bunu kimseye önermem bally zararlıdır ama evet gerçekten bally i herkesin sandığından farklı olarak kullanan insanlar tanıdım ,
Bunu şuna benzetebiliriz geçmişte şamanlar çeşitli ritüeller meditasyonlar yaparken çeşitli şeyler kullanırdı ve daha fazla düşünerek ufuklarını açmaya çalışırdı , bundan kendine deneyim payı elbette çıkarabilirsin fakat bence bunu tecrübeyle sınırlandırmalı ve sona erdirmelisin.
Solvent merkezi sinir sisteminde ki hücreleri öldürür ve zamanla işlevine zarar verir , yani bu demek oluyor ki , diyafram merkezi sinir sistemine bağlıdır diyaframın 10 saniye iş görmezse ve kasların kasılmazsa , akciğerini kullanamazsın ve şişiremezsin , 10 saniye içinde önce nefessiz kalırsın ve acı bir şekilde hayatını kaybedersin.
Uzun vadede kullanımı hakkında bilgi edinmişsindir diye düşünüyorum tercih senin. - +1 yıl
bana yazarmısın?
- +1 yıl
Kardeşim ben o görevleri yıllarca yaptım bally ile baska yerlerdeki insanlarla konuştum büyü yapmayı ögrendim o dünyada arkadaslarım oldu bende inanmazdım gerçek oldugunu anladım arkadasım yapar ben izlerdim ikimizde aynısı görürdük ikimizde aynı görevi yapardık veya savasırdık kıdemli kişiler var bu işin içinde gel sana anlatıyım herşeyi ulaş bana 5425220839 watsaptan ulasabilirsin
Haftada 1 veya 2 haftada bir kere kullanan biri olarak şunu söyleyeyim. Yargılanması mantıksız. Hukuk fakültesi ogrencisiyim annem hakim babam savci ve ailemizin maddi durumu da kötü. Fakir eroini falan diyorlar vs :D sacmalik bunu kullanan kisilerin 10 kişiden 7 si ailesi yoksul durumda bende öyle bir şey yoktu lisede ortamda falan güzel gidiyordu arada bir arkadaşlarla buluşurduk arkadaşın eski evi vardı tribi bir daha güzel oluyordu. Kafası ilk 6-7 çekişte zaman kavramı duruyor. Devam edince mallaşmak artıyor. 3. dereceden kafada ise 10 dakka boyunca çekmeye başlayınca yer zaman her şey gidiyor bilincin olmuyor o sırada annen baban ölse farkında olmazsın. Aile ortamında veya sokakta asla yapılmaması gerekiyor insan sevdiklerine değer veriyorsa. Çekiyor diye yargılamamak lazım gitsin bir köşeye kimsenin olmadığı bir evde bulsun kafasını yaşatsın çok kötü bir şey değil alkol yerine bunu tercih ederim ama şu aralar azalttım. Neyse yine çok konuştum ya :D
11 YorumlaAga yanlış anlatmayın şöyle anlatayım bally bırakılarbilir bişedir 2 günde 1 tüp kullanan biriydim ve pişman değilim açıkçası neyse asıl konuya gelirsek Sanayi tipi yapıştırıcıdır kimyasal maddelerden oluşur beyni uyuşturan bişedir kulanıcı hayal dünyasındadır gerçekle hayali ayırt edemez ben kendimi 1 odaya kapatıp çekşyodum. Unutkanlık delilik veya benzer hastalıklara yol açar. Ağız çevresinde yaralar meydana getirilir. Ağızdan ya da burundan solunum yolu ile kullanılabilir. kurtarılabilir destek azim ve istekle sen sen ol pek yaklaşma ama bıçak filan saçmalık alakası yok. o alakasız ama Bally kullandığım zamanları düşününce gerçekten manyak rahatlıyodum
karar vermekte zorluk çeken biri bu rahatlığa karşı duramaz.20 YorumlaDiğer konusunda 934 cevap paylaştı. Yorumları okudum da,
Bağımlılık derce derce dir
Önemli olan karakterindeki adalet mekanızmasının var olup olmadığının sınananması gerekir ki, eğer yoksa , sütten çıkan ak kaşık olsa bile ; sana olur yazık
Anlayan anladı, Tüm kadınlar anne olarak doğarlar, ve hemen bir çocuk ararlar yetiştirmek için, öküz değil00 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat et seni öldürebilir bali çeken insanlar erken yaşta ölür. bağımlılık yapan birşey
31 Yorumla
Soran+1 yılBana anlattığı kadarıyla az içiyordu ama bağımlılık yapıyorsa yalan söylemiş
Yan etkileri:
https://www.youtube.com/watch?v=f0GP6XaD-Lg11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çok iyiymiş :D
fakir eroini. bir an önce bırakması lazım elinden gelen yardımı göster. yoksa beyin hızla küçülmeye başlar
16 Yorumla
Soran+1 yılKüçülücek beyni olsa bakardık
Soran+1 yılBeni, bana olan küfürleriyle defalarca ağlatan biri.Efendi sayılıcağını sanmam
Soran+1 yılÇok teşekkürler
- 1 yıl
Eroin gibi fiziksel bağımlılığı yok
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi Baliciler var, Uhucular var, bir de Japon yapıştırıcılar var...
...kabileler bunlar...11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
içilmez koklanılır bağımlılık bile yapar içkinin diğer versiyonudur
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bağımlılık yapar mı? Oha.O bana sadece açlık yapıyor demişti.Berbat bir şeymiş
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için
iç miyorum ama kulanann ları biliyorum bir 2 saatlik kafa yapıyor ak ciğerlere zararlı kullanandan uzak dur dövdüm yle bitanesini hiç bişey hisset miyorlar
10 YorumlaAnan seni Kadir gecesi doğurmuş.Ayrılık isabet olmuş :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha aynen öyle :)
bali dediğin yapıştırıcı. tinerciler kullanır diyim sen anla
14 Yorumla
Soran+1 yılBağımlılık yapıyor mu?
Soran+1 yılEski sevgilim bunu masum bir şey gibi göstermişti.Oha ya.Çok kötüymüş
- 1 yıl
Bonzai daha kötü
+1 yılbali içmek
neyse uzak dur la oyle tiplerden ailen seni bugubler icin mi yetistirdi23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ayrıldım zaten.Kusura bakmayın pek bilmediğim için yanlış yazmışım
- +1 yıl
sorun degil bilmemen daha iyi uzak durursun
Soran+1 yılKesinlikle.Asla işim olmaz
yapıştırıcıdır uçucu bir maddedir fena kafa ve bağımlılık yapar.
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu arada bir içen biri olabilir mi yoksa bağımlı mıdır
Soran+1 yılAnladım çok teşekkürler
Ciğerlini yapıştırır , beyin hüclerini öldürür. Baya bir zararlı yani
14 Yorumla
Soran+1 yılBağımlılık yapıyor mu?
Soran+1 yılOha biz hep kavga ederdik.Her şeyi kıskanır, takıntı eder, küfür ederdi.Bu yüzden herhalde
+1 yılBir iki kere kullandım halüsinasyon görürsün ilk başta kontrol edemezsin çünkü ilk çektiğin için yeni kanına giriyor ama. bir gün sonra tekrar kulanırsan beyninde ne istersen ya da ne düşünürsen o gerçek gibi gözünde canlanır ve hatta sanki gerçekten var mış gibi konuşursun ben mesela babamı düşündüm yeminle sanki gerçekten babam yanımda ve hatta konuşuyor senin sorduğun śeylere cevap bile veriyor
00 Yorumla- Diğer konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılçingenlerin, köprü altı çocuklarının veya sokak çocuklarının kafa yapmak için kokladığı yapıştırıcı:) bali genelde eğitimsiz ve alt tabaka tarafından kullanılan kafa ilacı, malum esrar pahalı
20 Yorumla
+1 yılnormalde bir yapıştırıcı olsada bazı dengesizler bunu kafa yapmak için kullnıyo...
10 YorumlaMarketteki ismi derby poşete dökülür agızdan çekilir sonra kafa 1 milyon ayılınca ne yaşadıgını neler oldugunu bilmezsin.
20 Yorumlaballi yapıştırıcı ve tiner içenleri duymuşsundur onlar gibi bişi
10 Yorumla
+1 yılAbi bali tamamen ucuz insanların işi. Ama kafası da çok güzell halüsilasyon dünyası bir nevi ama gereksiz.
20 Yorumla
+1 yılİçilmez koklanıp içine çekilir bir nevi vücudu ve zihni uyuşturuyor
20 Yorumla
+1 yıltutkal çesıdıdır. ambalaj rengı mavı beyazdır. kokusu cekılerek kafa bulunur.
20 YorumlaSen nerede yaşıyorsun ki onu bilmiyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılİzmirde yaşıyorum ama bunun yaşadığım yerle alakası yok ki, yaşam tarzıyla alakası var
çok hoş kokusu far çekersen uyuşun.aynı boşalma gibi.
20 YorumlaKafa Yapmak İçin kullanıyorlar normalde Bildigin yapıştırıcı
10 Yorumla
+1 yılpoşete yapıştırıyı dök kokla veya oje :D d d.d.
10 YorumlaÖyle insanla işin olmasın. ucuzluk
10 Yorumla
+1 yılkafası en iyi olan şeydir :D
30 Yorumla
+1 yılbali yapıştırıcı uhu gibi :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapıştırıcı
23 Yorumla
Soran+1 yılAhaha o yüzden kavga ediyorduk onunla demek :D
- +1 yıl
Neyse ki eskide kalmış ;))
Soran+1 yılEvet :)
+1 yıldeme ki kafa bir milyon sıkıntı..:)
10 Yorumlaİyi birşey değil boşwer..
10 YorumlaDiğer konusunda 642 cevap paylaştı. kafa yaptığı kesin :)
10 Yorumla
+1 yılbali içmek ne lan :D
15 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın cidden pek bilmediğim için yanlış yazmışım
- +1 yıl
uzakdur ondan bırakmıyosa eğer
Soran+1 yılYılbaşlarında falan kullanıyormuş.Ama arkadaşlarında kaldığı zamanlar da da bali çekmiştir bence
- +1 yıl
bunun yılbaşısı özel günümü olur yahu uzak durmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılÇok teşekkürler yorumunuz ve tavsiyeniz için
- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bir şey.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan tanrıyla konuşabiliyor sayesinde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapıştırıcı bali
20 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında