silmeme nedeni nedir cepte dursun mu. yoksa hala değer verdiği için mi.
Cevabın nedir?
+1 yıl1- Geri dönme ihtimaline karşı listede tutarlar.
2- Ara sıra yoklayabilmek için (Unuttu mu gibisinden)
3- Şayet ararsa kim olduğunu bileyim diye.
4- İletişimi koparmamak, ne olur ne olmaz boşta kalma ihtimaline karşı.
5- Belli başlı çıkarlar için, iş olur eğitim olur cinsellik olur ego olur duygular olur.
Bir veya birden fazlası olabilir.
cut.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
gercekten unuttugunda sıler, sılmıyorsa vardır hep aklının bır kosesınde
510 Yorumla- +1 yıl
Dediginiz çok doğru benim eski ve ilk erkek arkadaism döndü yazdı bir hafta oldu numarasını yazdi ve tekrar numaramı istedi eğer sana en ufak bisey hissettiyse dönecek bendecsonmez diy9rsum çok sevmiştim ama şu an ona güvenim yok ama zamana bıraktım herşeyi iki dost gibi görüştük bu
Erkek olum onlar herhalde silmezler ne kadar yedekte eski sevgili varsa onlar için o kadar iyidir öyle geri döner yok unutmayayım özlerim hala seviyom da silmiyom lafları ba-ha-ne :)
13 Yorumla
+1 yılbilmiyorum erkekeleri ama kafamda bir erkek bittiği anda numarasını silerim ben telefonumdan gerçi silsem nolur ki mesela eski sevgilim numarası hala beynimle kazılı sanki :(
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
62Cevap
hiç biri değil üşendiklerinden olabilir mi tembeliz o kadar tembelizki erkek milleti olarak bak o kadar değersizsin ki seni rehberden bile silmeye üşendiğim için mesajını vermek yenilere sende bir gün onun gibi sadece rehberde bir numara olur kalırsın şimdiden ayağını denk al demek için olabilir mi
126 Yorumla- +1 yıl
ben biraz kafa buluyordum kusura bakma yukarda yazdıklarımda ihtimaller dahilinde ama şu kadarını söyliyeyim her zaman bir umut vardır diye durur o numara gerçekten seviyorsa kız çok ciddi sebebten ayrılmadıysa ya da erkek onu bırakmadıysa tekrardan barışıp eskisi gibi olma ihtimali bile umutlandırır artı bir geçmişi vardır silemez aslında siz kadınlara göre çok düşünceliyizdir ama cinsel kimliğimizin verdiği agırlık toplumsal yük olarak dışarı yansıtamaz her erkek bu yapı
- +1 yıl
aslında gurur meselesi değildir sadece gurursuzmuş gibi görünmek istemeyiz genelde çünkü siz kadınlar okadar çok şeye bakıyorsunuz ki geri peşinden koşmaya çalışşak ne kadar gurursuz gözüyle bakmaya başlarsınız...koşmazsak ta şkta gurur önmeli mi demeye başlarsınız o zamanda beni sevmiyor diye bir düşünçe başlar sizde o yüzden çogu erkek bu dengeyi kuramaz mesela ben artık seviyorsam ki şuanda gönlümde yer tutan biri var onu elde etmek için çok sey yaptım yüzsüzlüğe kadar ama yediğim lafları bilsen adam olamadım delikanlı olamadım gurursuz oldum ama bir türlü yaranamadım onun için bütün kurulu düzenimi mahfetme yoluna gittim etrafı herşeyi yıktım sırf onun için biri bir yanlış kelime imada bulundu diye ama ben onun için adam olamadım halbu ki delikanlılıgın kitabındaki ilk kuraldır sevdiğin için herşeyi yapmaya göze alacaksın aksi taktirde hiç sevme der ama işte bizimkisi de böyle bir durum
- +1 yıl
bende anlayamıyorum işte karmaşık olan bizmiyiz kadınlar mı çözmek zor sen demişsin ufacık birsey yapsın koşayım çogu kadın böyle dior ama yapılanlarıda görmüyorlar mı yoksa hoşlarına gidiyorda biraz daha birşeyler yapsın da öyle döenerim ben ona mı diyorsunuz anlamıyorum mesale benim peşinde koştugum kadn bir gün bana herkesin ortasın bir laf soktu ne diyecegimi ne yapacagımı şaşırdım herkesin ortasında laf arasında öyle bir cümle söylediki yaptıklarımı görmemiş gibi bayramda herşey anca lafta icraat yok diye lafı yapıştırdı kaldım orada ne yapacagımıda şaşırdım ne diyeceğimide resmen kamyom carpmış gibi oldum içim bir acıdı bir acıdı sorma göğüsüm öyle bir şıkıştı ki o gittikten sonra bir iki arkadaş sordum şimdi bu ne demek istedi diye resmen benim sistem eror verdi
- +1 yıl
o zaman unutacaksın onu oda pişmanlığıyla kalacak ortada gururunu yok sayıp yeniden sana dönmüyorsa unut derim yaşın tam olarak kaç bilmiyorum ama sana şu kadarını söyliyeyim hayatına bak geleceğine bak bakarsın sana daha iyisini verecek yaradan nerden biliyorsun seni gayet iyi anlıyorum ben ama kendinede böyle eziyet etme etrafına bak biraz belki seni beğenen başkaları vardır belkide onlardan biriyle iyi bir hayat kuracaksındır onu unutturacak biri çıkaçaktır karşına belli mi olur hayatın ne getireceği ama onu sana unutturacak birsey varsa içnde kopan fırtınayı birileriyle konuş onun olumsuz yönlerini hatırla sana karsı yanlış düşüncelerini düşün derim kendine bir muhabbet arkadaşı bul yazışma arkadaşı bul sürekli onunla konuş düşüncelerini paylaş aynen şuanda benimle yaptığın gibi içindeki yükün azalmasını sağla ki yavas yavas nefes almaya başla derim sana olmuyorsa...istersen eger seninle mesaj arkadaşı olabiliriz böylece seninle bunları daha iyi ayrıntılı konuşabiliriz
Kadınlarda silmiyo.. aradakı bagların atılamadıgı ıcın sanırım.bı erkek olarak ben sılmedıysem eger ıcımde hala ona karsı bısıyler oldugu ıcındır.hıckımsenın numarasını cepte dursun lazım olur gozuyle bakmam.
32 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı. herkes aynı değil ki kimi cepte dursun diyedir kimi kalbinden silememiştir rehberden silse neye yarayacak diyedir bazısında eski sevgilisinden kalan tek şeyi o numaradır ondan silmemiştir
28 Yorumla
+1 yılnasıl her kızın telefon rehberinde kendisine yavşayan bir erkeğin numarası bir gün lazım olur diye varsa bazı erkeklerinde eski sevgililerinin numarası verdır rehberinde!!!
17 Yorumla- +1 yıl
değer verdiğiniz için mi daha önce size yavşayan teklif eden birinin numarasını sevgiliniz olduğu halde rehberinizde tutarsınız?
kadın olunca normal erkek olunca tu kaka yani öyle mi? - +1 yıl
bende yapmadım sende bir zahmet genellemesen ;)
- +1 yıl
"erkekler eski sevgililerinin numaralarını neden silmezler?"
anlıyorum ;)
Yalnız kaldığında, başka kız bulamadığında aramak için. Tam bir rezillik. Genelleme yapmıyorum, bazıları böyle
14 Yorumla- +1 yıl
Kız mı yok o şekilde aranacak bu konular üstüne kurulmuş EVLER var :) Erkekler pat diye unutamaz sıkıntılarını hep içinde yaşar.Kızlar gibi etrafları cafcaflı değildir.Erkek erkeğe sohbette bunlar dile getirilse bile alay konusu olur.Kimse amannn kız mı yok der.
Kızlarda ise aa canım cicimle teselli var sürekli.Duygularını içinde yaşıyor adam demek ki
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen eski sevgilimin numarasını çoktan sildim ama gel bunu bir de beynime söyle hep aklımda unutmak istiyorum ama unutamıyorum. Aynısı kızlara da oluyor.
20 Yorumla telefona kaydedilen numaraları silmeye kıyamam ben bir defa, 5 yıldır konuşmadığım kişinin numarası dahi duruyor. O mantıkla eski sevgiliymiş, kavga ettiğin arkadaşmış kalır gider benim telefonda. 1 kb bile yer kaplamıyor ne olacak sanki dursa :)
03 Yorumla
+1 yıl4 yıldır sevdiğim insanın hala numarası duruyor silemiyorum ama nedeni korku gibi daha çok birazda umut
13 Yorumla- +1 yıl
kontörüm yok :) şakası bir yana şarhoş cesaretiyle yazınca işler dahada sarpa sarıyo :)
- İnternet & Teknoloji konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılSoru şeklin genellemesiz olsa daha şık olur.
Siler gecerim silmek yetersiz kaliyor once engel sonra silerim.01 Yorumla Lanet gitsin ikisi aklımda kalmış. Geri kalanı silerim hep. Ben silenlerdenim. Genelleme yapmasak. Belki silmeyenleri sana denk gelmiştir. :)
03 Yorumlasilmeye bile değmedi içindir... çünkü erkek bir resmine bir numarasına bakar, sonra içer söver bağırır haykırır uyur. erkek gerçekten sever...
15 Yorumlayedekte dursun, olurda bigün sevgilisiz kalırsa ya da o ararsa umuduyla :)
12 Yorumla
+1 yılneden silsinler. o kadar şey paylaşmışsın, işleri istediğin gibi gitmedi diyelim. olabilir. illa kavgalı mı olman lazım. arkadaş kal. arkadaşlarının numarasını niçin silmiyorsan, o da dursun işte...
05 Yorumla- +1 yıl
güzel mutlu zamanlar geçirmişiz. ayrıldık diyelim. o günlerin hiç mi hatırı yok. benim eski sevgilim de facebooktan silmiş mesela. mantığı nedir ya. insanlar eski eşleri ile arkadaş kalabiliyor da eski sevgili nedir tantanası nedir yahu...
- +1 yıl
hoşuma gitmeyebilir ilk başta. ama ben onun da mutlu olmasını isterim. yani keşke benden daha iyi uyuşabileceği biri çıkar karşısına. onun da aynı minval üzerinde düşünmesini isterim...
"Bu numara kimindi yahu" diye düşünmektense onun aradığını görüp reddetmek için.
07 Yorumla- +1 yıl
Karşılaşma ihtimalimiz yüksek karşılaşıyoruzda. Ben bazı şeyleri anlıyayayım diye soğuk davrandı uzak durdu bir süre kısa bir süreydi. Ama ben bu durumu farklı değerlendirdim ve bitti dedim. Pişman oldum sonrasında ama değişen bir şey olmadı. Sonradan kızgınlıkla
söylediğim şeylere çok kızdı.daha sonra dönmek istediğini belirten bazı şeyler yaptı zamamlama kötüydü ben anlamadım.
Sildim , hatti telonu degistirdim ama ezberimden silemiyorum. Senelerdir unutmadim :/
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakıp bakıp iç geçirmek için yapıyorum ama deseler ki ilişki olur mu yok o öyle bende kalsın derim.Kızlarda maşallah ön yargıya bak 'mallıklarından' diyen bile var çok büyük konuşmamak gerek.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimki iç geçirmedi 2 haftaya sevgili buldu.Anlamıyorsunuz diyosun da senin erkek arkadaşınla aranda ne konuşma geçti bilmiyoruz ki ama biz erkekler genellikle gurur yapıyoruz ama ben yapmadım hiçte gocunmam eğer seviyorsam fakat bir yere kadar.
Cevap sahibi+1 yılHala -sunuzlu konuşuyorsun genelleme yapıyorsun acaba her kadın erkeğin kendi gururunu ezecek kadar sevilmeyi hakediyor mu?
Cevap sahibi+1 yılÖyle eşşoğlueşekler çıkıyor her cinste hatta bu insan aleminde :D
+1 yılZahmete gerek yok, hayatımdan çıkardım diye apar topar her şeyini silip atmam. Bazen dokunmam bile.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana bir zararı yok ki, 6 yıl önce ayrıldığım kişinin numarası bile hala rehberimde. Asıl ekstradan takıntı yapıp siler ve engellersem onu önemsediğim anlamına gelir benim için
1-eğer kız sonradan pişman olurda mesaj atarbilir :D
2-baskasını bulamazsam ona geri dönerim
3-kalsın bir gün lazım olur
4-intikam zamanı sen görersin :D05 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bak ben neden silmiyorum biliyor musun.. Telefonum çaldığında onun aradığını bilmek için. Eğer silmiş ve unutmuş olursam yanlışlıkla açmam gerekebilir.
03 Yorumla
+1 yılBilmem çünkü hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım. :D
04 Yorumla- +1 yıl
Yalnız olduğum sürece kalmam heralde.Sağolasın. :D
- +1 yıl
:)))
İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı. dursa ne olcak ki biten bitmiştir güven yok olmuştur bir kere iki taraf içinde eskiden yar olmaz
04 YorumlaBen bitirelim dedigi anda veya ben bitirdiysem siliyorum ki ne ona tekrar baslayalim diye yalvarabiliyim nede ondan mesaj gelirse ismini goreyim
011 Yorumla- +1 yıl
Silmedigim durum? Öyle bir durum yok. Yani aslinda bende zsten silmesem bile tekrar yazma istegi olmaz hani birini deli gibi seviyorsam bile o beni o andan itibaren sevmiyorsa bende ondan soguyorum ki kimse beni sevmek zorunda degil neden zorlayayim barismak icin zaman ve nefes kaybı bence o yuzden hic ugrasmiyorum
- +1 yıl
Belki de bisey diyemiyecegim. Aslinda soyle birlikteyken falan hep kiskanirim bu kiskancligi kiyafetine falan karisarak yapmam tabii ki sadece bakan erkeklerw sert bakis atiyorum o kadar da yani benimleyken kaybetmekten korkuyorum aslinda ama o hani bitirme cumlesi varya onu duyuncu hepsi ucup gidiyor :D burcum ikizler yukselende ikizler bundan oldugunu soyleyenler var :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılunutamadıgım için silmedim o da aramadı ama kendini hiç unutturmadı hep gördüğüm için daha sonra o benim numaramı sildi mi bilmiyorum ama benimle face den konuşmaya çalışıyor
01 Yorumla
+1 yılBiter bitmez silerim.
Daha anında...
Eğer geri dönüş yapacak olursa def ederim.08 Yorumla- +1 yıl
Yaşım gereği nazı/tribi çekecek zamanı çoktan geçtim.
Olgun erkek de kadın da gidiyorsa zaten bitmiştir. Olgunluk nedir? Oturup kapris yapmadan konuşmaktır. Konuşulduktan sonra ne sakladım numarasını ne de saklarlar numaramı. Bitti mi çizgiyi çekerim. Onun için ki 30 yaş altı kişiler ile üstü olanlar anlaşamaz. - +1 yıl
İşte 25 yaşında, yani 30 yaş altı.
İnsan yaşlandığını hissedikçe huzur arıyor; ne mutluluğun, ne paranın ne de ailenin bir değeri kalıyor.
Huzur veren eşim olsun ona yaslanayıp öleyim istiyor; hem kadın hem erkek.
Evlendirme programlarında bile yaşlı olgun kişiler bir dirhemde uygun olduğunu düşündüğü kişi gelirse basıyor imzayı kaçıyor yalnız hayattan ama gençler elektrik problemleri yaşıyor; kedi girmişcesine.
Bence olgunlaşmak dinlemektir öncelikle, sonra konuşmadan gözlerle anlatmaktır sevgini, kızgınlığını, kırgınlığını ve hüznünü. Olgunlaşmak "biz" olmaktır; sessizce... - +1 yıl
Beni siz konuşturuyorsunuz. Aslında burada atarlı veya entel konuşan biriyimdir; hiç bu yönümle konuşturabilen olmadı; açıktan açığa...
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
Esen kalın.
- İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılYa gerekirse :D cevap hep aynıdır değer falan hikaye
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bekliyodunuz, ben valla anında silerim, yapan erkekler adına konuştum işim olmaz.. Her sevgilimin numarasini ezbere bilirdim ayrilinca unuturdum.. Ben de olay bu..
+1 yılilişki yaşarken ciddi niyetlı değilse numarasını silmemesinin sebebide gerisinide siz tahmin edin artık :)
14 Yorumla- +1 yıl
ciddi niyet + aşk varsa eğer geçmişte bir umut yeniden olabilir mi beklentisi olabilir..
- +1 yıl
;) bende
işi düşünce geri sönmek için zaten erkektir adam değil :)
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası boşta kalınca lazım olur yalnız kalmam düşüncesiyle silmiyorum ben :D
01 YorumlaSen bankaya yatırılan kredisin faiz olarak dönebilen ihtimalin var.
08 Yorumlayedek olarak kenarda dolsun baktın uzun süre sevgili bulamadı arar
03 Yorumla
+1 yılYaşanan mutlu anları unutmamak hatıraları taze tutmak için tabi başka niye olabilir ki ^^
05 Yorumla- +1 yıl
geçmişten tecrübelerden ders çıkarmak maksadıyla hatırlamak yeniler aynı hataları yapmamak için hatırlamak da olabilir. ben şimdiye kadar hiçbir kızın numarasını silmedim baze arayıp soruyorlar numarayı silmediğim için unutulmadığını sanarak özel olduğu hissine kapılarak onore olabiliyor bu kişiler hem karışıklıkların da önüne geçmiş oluyor. kısacası çok artıları var zararı yok ex sevgilinin numarasını silmemenin ;) uzak durmanın bahsi geçmedi niye uzak duralım
- +1 yıl
anladığım kadarıyla numaranın silinmediğini tespit ettin ve yeniden başlama durumlarında umutların yeşerdi ama konuyla ilgili şüphelerin var. açıkçası sen yaşananlardan birgün lazım olur diye mi yoksa daha özel duygusal sebeplerden mi numaranın silinmediğini tahlil edebilirsin.
Rehberimde numara fazla olsun, olmadı whatsapptan bazen bakınırız derler:D
05 Yorumlaben sahsen dedıgın seyı bıkere yasadım ayrıldıktan sonra sılmedım numrasını... sebebı olakı ararsa cewap vermemek ti... onu kaıle almamaktı
02 YorumlaBelki bir ihtimal geri döner diye :) Pek Duygusal değiliz ama kolay kolay unutmayız :)
09 Yorumlakızılderililer baltaları gomerlermıs ama yerlerını hıc unutmazlarmış..ole bişi işte..
15 Yorumlaben sildim bilemeyeceğim. ama kardeşinin numarası duruyor :)
03 Yorumla
+1 yılTükürdüklerini yalamak için. Tek kaldıklarından dolayı
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılYoo siliyorum ben. Değerli olsa zaten o hale gelmezdi.
03 Yorumla- +1 yıl
Silmediğim zaman olmadı işte onu diyorum :)
eğer kadın kendini mal gibi kolandırıyorsa erkek neden nomarasını silsin
08 Yorumlahayır yeniden bir ihtimal ihtiyaç anında sevişe bilir miyim diye..
01 YorumlaBenim hic sevgilim hiç 9lmadiki * birgün bulucam ilkim v3 sonumu inşallah
04 Yorumla
+1 yılGereksiz bir ayrinti.bence cocukca bir davranis.sen onun numarasiyla cikmadin ki ayrikimca hemen numarayi siliyosun.
03 Yorumla- +1 yıl
Belki bir umut mesaj bekliyodur ya da kendisi atacaktir cesaret edemiyodur belki de unutmustur öyle kalmistir
+1 yılBazen kamyonlarini sokacak garaj lazim ediyoda ondan
03 Yorumla- +1 yıl
Kendi adina konus
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşanmışlığı silemem kardeş.
Ha bugüne kadarda duran numaradan mesaj atmayan olmadı.07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılASLA.
Cevap sahibi+1 yılBir ilişki bittikten sonra kıymetini ancak anlayanla yürümem ben + olarak bitip yeniden başlayan ilişkiler yürümez kabak tadı verir.
Cevap sahibi+1 yılBitmiş dediğim ayrıldıktan sonra üstünden en az bir yıl geçmiş o arada başka insanlarla birlikte olmuş kişi için geçerlidir ben onun dışındaki noktalanmalara bitmiş gözüyle bakmam ha yine vardır bu şekilde evlenen fakat İstisnalar kaideyi bozmaz..
Ki lise yıllarında bile bir kere ayrıldımı eski tadı kalmazdı ilişkinin.
İnternet & Teknoloji konusunda 642 cevap paylaştı. bende silmedim ama geri dönme niyetinden değil öylesine
03 Yorumla
+1 yılcanım sıkılırsa arayayım diye
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 636 cevap paylaştı. Anılarimi unutmak istemem
03 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. mesaj atarsa hangisi oldugunu bilsin diye :)
25 YorumlaBelki bir gün lazım olur diye silmezler canım ;)
03 Yorumla
+1 yılBelki ilerde barışırım diyedir
01 YorumlaYedekte bulundurmak için.
12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer ararsa yanlışlıkla açmamak için
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçıyorsa...nasıl davrandığına bak
Cevap sahibi+1 yılkonuşma tarzı ne..ilgili ilgisiz öylesine mi konuşuyor
Cevap sahibi+1 yıltelefondaki tavrını sormuştum
Cevap sahibi+1 yılanlattığına göre pek önemsemiyor.erkek için silip silmemek bayanlar kadar önemli değil.o telin orda olması bir şey değiştirmez.sadece tel hafızasında bir yer kaplar o kadar
Cevap sahibi+1 yılüzülme...sen arama o arayacaksa zaten seni arar
kız mesaj attığında numarayı tanımak için
03 Yorumlaeski de olsa bir sevgili numarası diye...
03 Yorumla2. Tercih olarak kalsınlar diye
02 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. bosta kalinca tekrar yazmak icin
03 YorumlaZahmet etmeyebilirler
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlar aşık olmazlar erkekler aşık olurlar.
05 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek olarak söylüyorum.Erkekler sürekli kıyaslama yapar.Unutmamıştır yoksa niye silmesin kız mı yok.S*x hayatı için diyenlere bakma şu devirde her ihtiyacını karşılayacak kızlar var.Unutamadığı için silmemiştir.Başka ne neden olabilir? Erkekler mantık kızlar duygusal olarak düşünürler.
Misal ERKEK : Benim arabam var.Yakışıklıyım bu kız beni sevecektir geri döner bir şekilde aşık ederim.
Misal KIZLAR : Bunları daha farklı olarak değerlendirir.Aşık olur elbette fakat unutur.Çünkü öncekini unutturacak o kadar cok erkek vardır ki kızların etrafında o yüzden atlatma ya da unutma evreleri daha çabuk olur.
Konuyla alakası yok ama ÖRNEK :
Erkek birde CINSEL İlişkiye girmiş ise o kızla kıyaslama yapması kaçınılmazdır.Erkekler için en kötü durum budur.Çevremden örnek vereyim erkeklerin coğu yatmıs kızlarla ileride karısı olacak kisileri bakire istiyorlar.Gelde bunda mantık ara şimdi karısı kötü çıksa erkek unutabilir mi eskide yaşadıklarını? - +1 yıl
Hayat sürekli kızgın ve gururlu yaşanmayacak kadar kısadır.Bunun farkında değil sanırım daha.Acı çekmesi hala gururlu olursa bir şeylerin değişeceğini sanmasından dır. Bilemiyorum erkekten erkeğe göre farklılık gösterir bu.Tahmin edilemez ki çocuğun ne yaşadığını bilemiyoruz hissedemeyiz dolasıyla.
Ama şunu söyleyebilirim ki gururu hiçbir işe yaramayacak :)
İşim düşerse diyedir.
01 Yorumla
+1 yılaradığında bu numara kimindi dememek için
02 Yorumla- +1 yıl
pek değerli olduğu söylenemez
ben uzunca bir süre silmedim
silersem beni ararsa yanlışlıkla açmayayım diye
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > erkekler eski sevgililerinin numaralarını neden silmezler...?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler