Öksürtmeyen ve aynı zamanda tadıda kötü olmayan ve kesinlikle uygun fiyat sigara önerisinde bulunabilir misiniz?
8 buçuk lira fazla.
8 buçuk lira fazla.
Bence sigarayı bırakmalısın.
Organlara zararı var.
Dişleri sarartır.
Kötü bir nefesin olur.
Cildini erken bir zamanda yaşlandıracaksın.
Kötü kokacaksın ve bir erkek olarak sigara içen kişiler çok iğrenç geliyor bana ağzı ve üstü leş gibi kokuyor yanında durmaya bile tahammülüm yok.
Bunun dışında şöyle bir söz vardır.
15 yaşında çocuk hava için sigara içer,
Babası ona harçlık vermek için ter döker.
Yani ailen sana sırf parasız kalma arkadaşların yanında parasız olma diye, istediklerini alabilesin diye elinden geldiklerince sana harçlık veriyorlar ama bütün gün çalışıyorlar bunun için.
Elbette sanane diyebilirsin, kendinde kazanıyorsundur belki paranı bilemem ama sağlık ve kötü kokmasını geçtim, çevrendekileri düşün sen içiyorsun ama başkası içmiyor yolda içiyorsun yoldan yanından geçtiğin insanları zehirliyorsun onları pasif içici yapıyorsun direk.
Ben mesela sigara içen birini görünce yolumu uzatmak, sigara içenden kaçmak zorunda mıyım? Benim yolda rahat rahat yürümeye temiz hava almaya hakkım yok mu? Kokusu çabuk siniyor leş gibi kokuyor hele içenlerin ağzı varya o kadar berbat kokuyor ki sevgilim içse anında terk ederim.
kırmızı pall mal'ı bir dene beğenmezsen chesterfield blue daha içilebilecek bir kalitede sigara.bunlar da olmazsa kaçak winston light en makuludur.
Fiyati uygun olsa camel derim ama parlement iyi onun disinda kacak al
Cevap
24Cevap
Vergi mi verecegim bree..Kacak alıyorum..3.5 lira..Hem de oksurtmuyor...4 liralık sigarayı vergisi ile 8 lira yapan devletimi kutluyorum, Lakin kacak sigara kullanıyorum sagolsunlar..Alırken bulgar uretimi olmasına dikkat ediyorum batıdan gelen yani (victory vb gibi) malum bazı kacaklar bazı yavsaklara maddi kaynak olmakta..
Öksürtmeyen, tadını senin belirlediğin, ayrıca bikere parasını verdikten sonra sürekli sende kalan yani çok ucuza gelen bildiğim bir sigara var. NARGİLE
Chester light al. İyidir de. Bir aralar 8.50 idi fiyatı. Simdi 6 TL oldu. Güzeldir baya oksurtmez de. Bayiler bilmez lightini beyaz olanı de anlarlar :)
Ben west gri uzun içiyorum altı lira tadını begeniyorum şahsen
Oksijen...
bedava ve kesinlikle öksürtmez.
sigara içmeyin arkadaşlar, kendinize yazık ediyorsunuz.
sigara içiyosan kokusunu çekeceksin merak etme öksürük bir aşamadan sonra gider otlakçı gibi günde elli farklı sigara içersen olmaz tabi öksürtür
içmeyin sunu ya da ayda yılda 1 kere icin
sigara kötüdür.
hiç bulaşmasan daha iyi. yok ille içicem diyorsan da tütün sar.
Ben Mavi Lark içiyorum tadı fena değil. Winston'da güzel önerebilirim.
Chesterfield dene , muratti rosso dene , tütün al kendin sar çok daha hesaplı
merhaba tekel bayi işletiyorum..size önerim monre carlo slims..sigarası
Parlement öksürtmez
uygun fiyat birinci samsun maltepe :))
Tütün al ve kendin sar.
viceroy kent agır degil
çikolatalı kaçak sigara ya da captain black
mentollü sigara alacaksın
Var tabi hemde bedava yalniz dumani cikmiyor
mentollü alcan o zaman.viceroy var.kent kadar iyi
ChestepField Blue Line 6 tl
muratti rosso