Hepimiz iç güzelliğe bakarız doğru ama biraz da dıştan bahsedelim.
Ben boyum uzun olduğu için uzun boylu adam arıyorum😂
Ben boyum uzun olduğu için uzun boylu adam arıyorum😂
Bakımlı Güzel Olması
Fiziksel Acıdan Güzel Olması
Hal Ve Harketleri Düzgün Olmalı
İyi Giyinmeli
Zayıf Olmamalı
Kiloluda Olmamamlı Orta Hallii
Güler Yüzlü Sıcak Kanlı Olması
Ekonumik Paket Olması Yani İllla Konusma Olsun Diyede Boş Muhbbet Yapıp Boş Trıp Atması Direk İtici Gliyor
Eee O Kadar Saydık Varsa Biraz Parası
Mümkünse Evi Ve Arabası Bir Fabrikada Ceo Olursa aylık maaşı en az 60 bin tlde oldumu Üsteki Yazdıklarımı Görmezden Gelebilirsniz 60 yaşındada Olsa Evlenirim :D
Allah'ım hepsi ben xnxnxn dermişim
ahaha :D İnsan Olsun Bakımlı Olsunda Boşver Gerisini İnsan Nüfüsü Cok Ama İnsan Bulmak Zor
Insan yok adam yok erkek yok erkeklerin ben.. Neyse sakinim
ohoo Nalindilda Hanımı Kızdırmışlar ya Boşver Uzakdan Adam Duranlar Uzakta Kalsınlar Yakından Adama Benzemiyor Uzak Kalsın Öyleleri
Aman aynen de valla adam yok
Kıtlık Var Bu Aralar Buldunmu Kaçırma Kap Birtane Nesllileri tükeniyor
Inşallah allahım duy sesimi ben kaçırmam merak etme sjsjsj
Sen Uzun Boylu boylu oldugun için Bulamıyon Belkide Erkeklerin Cogu Kısa Kızları Sever Birde Sende Mecbur Uzun Boylu Oldugun İçin Kısa boylu erkek seccek halin yok uzun boylu arıyon iyice cıkmaza giriyor :D :D
Çok uzun değilim 71 yani boyla alakası yok bunun
iyi orta hal boyun ben dedim heralde 1.80 üzerisin o yüzden bulamıyon ozaman sende nazar var nazar sen nazara gelmissin hiçbir işin rast gitmiyor
Nazara geldim ben yemin ederim yaaa
155 ile 165 arasında olmalı.
Kilosu maks 57
Tem rengi önemli değil
Temiz bakımlı.
Birde konuşmasını bilmeli sacma sapan konuşan birine katlanamam
Bu boy aralığı ne😂
Boyun kaç 😂
71.
Neden oyle dediign belli oldu😂
Ben uzun sevmiyorum kaba duruyor sahsen
Ben şimdi kaba duruyorum üzdün..
Belki sende durmuyordur 😂
Şu an bir kadından trip yiyorsunuzz beyefendi..
Önemsediğimi düşünmüyorum 😂
Shsjsjshs Azıcık onemseseydin
Gerek yok kafaya takmaya 😂
30 yaşında olmak çünkü. Erkeklerin en güzel ve olgun yaşları😂
İnan bana 29dan farkı yok 😂
Bir yaşın ne farkı olacak benim yaşımla farkın var ama
Orasi kesin bak ben o yaslari düşününce utancimdan yerin dibine giriyorum resmen keşke hiç yaşamasaydım diyorum o yaşları
O ne demekkkk
Yani diykrum ki o yaslarda çok cahildim ve ergendim
Yok hayır ağır konuşmuşsun be o kadar da kötü değil demek istedim jsjsjs
Kendi adıma kötü eziklik resmen o yıllar
Uzun boylu yakışıklı karizmatik dürüst doğru düzgün kaliteli konuşmayı kadın ruhundan anlsyan nazik centilmen biri
😘☺️😊😁😅😂
Boy olarak 178+ olur bana. 😅 Belli başlı fiziksel özellik yok kafamda ama.. Sarışın derim sanırım buna.
Cevap
20Cevap
Minyon, beyaz tenli, sarışın ya da kumral bir karşı cins gayet idealdir benim için.
Minyon mu
Evet.
o zaman beni seversin tatlım.
1.88 boy yeşil gözler ateşli koç burcu
Üzgünüm çapkınlar ilgi alanıma girmiyor
çapkın olduğum kanısına nereden vardın 😃
Konusmandan😅
yanıldın kuzum.
şimdi benden özür dile ve özelden cep numaranı yolla lütfen 😃
Allah'ım nasıl mütevazı nasıl mülayim
Ve o kadar insan arasından sana denk geliyorum.
kadir gecesi doğmuş olmalısın
Yok hayır cadılar bayramında doğdum huyum kurusun
bende diyorum bu kız neden bu kadar çekici ve göze hoş geliyor.
O sizin hoslugunuz
❤️😘
Heyt ve doğunun güzel kızı nalin şimdi beyaz tenli olsun beli kalçaya göre ince olsun göğüs kalça ta olursa tamamdir ama sevince fizik önemli degil
Karadenizli yine sensin cnxnx
Evet kanka senin yüz ten fizik hepsi on numara
Huyu guzel olsun kafama dengıme gıre ben de 180 boy esmer tenlı yesıl gozluum ama nerde boya gıre kız:))
Sizler gidin 50 60 lara bakin
Sennne soruyorsun bennne dıyorum verdıgın cvp bak korkma sana sulanmıyorum kendımı senın sevıyenı dusurmem cunku sende dusunce kabılıyettı yok
Ya allahım trip atıyorum şu anda uzun erkeklere kısa kızlara baktığınız için kırdın şu anda beni ama
Kırılmanız ıcın yazmadım kırdıysamda ozurdılerım sız uzunboylu erkek tercıhı demıssınız ben de uzunboylu koz dedım sız 50-60yaslara bakın demıssınız ben den buyuksunuz demıssınız ben de sıze sulanmam dedım yınede yanlıs anlamadyın
Boyu kastettim 50 60 diye
:))👍👍👍
175 im ama mümkünse 165 altı istiyorum 😁😁 beyaz tenli, mimikleri filan çok tatlı olmali ve beli ince olmalı 😁
Hepiniz de boyu kısa isteyin zatennn
Ya bu erkekler beni deli ediyor size egolu kompleksli kadınlar denk gelmişse ne yapalım😂
Şaşırttımmmm
Kesinlikle öyle
kendisi naif, kalbi yapaysız sevgi dolu olsun, boyu fark etmez. Allahın verdiğine başımızın üstünde yeri var.
1.91,2 boy var ama ben dış güzelliğe önem veririm demek ki herkes içe vermiyormuş
Parası olsun ayakların ustunde dursun ve mert olsun
Göğüsleri biraz buyük vajina dudakları çok çıkmamış çok uzun boylu olmayan biri ve büyük pe... nis sevmesi lazım bende olanı sevmeli
Senin boyun kaç ki
1.75 boyum ama uzun kadın sevmem Q 60 65 falan iyidir ama tabi göğüsleri iyiyse düşünürüz 1.70 bile olsa 😁
Yürü git yaa
Cevap veriyoruz neden tersliyosun... sen fiziksel olarak ne isterdin mesela uzun boydan başka uzun kalın bişey mesela
Terslemiyorum espri amaçlı yazdım. Bir şey istemiyorum tamammm
Hee tamam özür dilerim 😁 kısa mı seviyorsun kim kısa sever ki ama doğru çoğu kız arkadaşım korkmuştu benimkinden sanki benim suçum 22 cm olması haksızlık 😑
Bu nasıl üslup gerçekten basit erkeklerdensin ya
Daha kibar şekilde mi sorayım 🤔😁 yani mesela bu senin için nasıl iyi mi yoksa bütün kadınlar mı korkar ne dersin ki cidden çok sıkıntı bu pe.. nis kalkınca falan...
Boy önemli birde güzel gözler ben ela gözlüyüm normal gözlü bir kızla çıkmam
Zayıf, çıtı pıtı 1.70 boylarında biri olsa iyi olurdu
Orta veya kısa boylu beyaz tenli kücük burunlu güzel fizikli
Uzun boylu, bakimli, fit
Benim boyum uzun ama tipim cirkin ne olcak
Senin gibi birini arıyorum, çok tatlısın.
İri memeler, güzel kalçalar
Bu bir duyuru olsa gerek 🤪
güzel bir yüz
Şımarmamamsı kendini bir halt sanmamasi
Sarışın olmasın
Kilolu olmasın yeter
Ufak popo ufak bel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar