Ohooh okadar döndümki hangisini anlatayım. 2 kez motor çarptı, ölmedim, hatta hiç yaralanmadım. Koşuyordum tamda araç çarpacaktı aniden durdu. Okadarki hatta aramızda sadece 1cm mesafe kalktı. Eğer 1 saniye geç dursa çarpacaktı ölecektim. Tapancayla okadar ateş ettiler, hiç yaralanmadım bile koşarak filan. Yüzmem yok denize girdim. Deniz beni götürüyodu kurtulamayacağım sandım. Elimi öne doğru attım, kurtuldum deniz beni serbest bıraktı.
Bizim buralarda bir deniz var ortasında çok büyük bir kuyu var oraya giren ölür. Bu yüzden dikkatli yüzmelisin. Kuyunun içi simsiyah ve içerisinde demirden dikenli öyle merdivenler var. Çok büyükler hemde. Sanki bir dev yaptırmış. Evet, o kuyunun içini kimse bilmez. Peki ben nasıl biliyorum? Herkesin o kuyuya girip öldüğü kuyuya ben girdim ve ölmedim :D Bir gün gene denizde yüzüyordum bilmeden kuyunun üstünden geçtim. İçerisine düştüm, gözlerimi açtım kuyu simsiyah işte, o merdivenleri falan gördüm. Ellerimi yukarıya doğru attım kurtuldum. Yani nasıl? bir kadın geçiyordu, üstünde öyle denizlerde simitle yüzülür ya o simitten vardı. "Can simidi"de denir. Ondan tutundum. Kadın farketmeden. O yüzerken bende onun arkasından tutunduğum için onunla birlikte bende gittim. Sahile gitti bende öyle kurtuldum :D
Bir keresinde gene denizdeyim hortum oluştu hemen yanımda 20 cm ötede falan olmalı. Gördüm hortumu ama bişey yapamadı :D Bir gün gene denizdeyim ileride değil ama. Denizin hemen bir ucundayım hani çocuklar durur ya denizin ucunda öyle. Koskocaman bir dalga geldi koskocaman. Farketmedim teee üstüme geldi. Vurdu bana. Ben 40 cm öteye düştüm düşün sen!! bir kadının bacaklarının arasına :D
Sonra birçok yılanın bulunduğu denize girmiştim, 4 saat yüzdüm bir cacık olmadı. Filan filan. Birçok kez döndüm ölümden. Hepsini anlatmayayım roman olur zira :D
bir kaç defa oldu... Allaha şükür daha vaktim dolmamış... Yaşadığım kazaları bir başkası yaşasa ya sakat kalırdı ya ölürdü herhalde ama ben burnum bile kanamadan kurtuldum hep... Rabbim daha vaktin var diyor...
Evet 2 defa.. İlki araba kazası 4 takla attık arabayla , tekerlekler havada kaldı arka camdan sürünerek çıktık.. İkincisi yangından çıktım 28 kişi vefat etti o yangında.. :(
Teşekkürler.. Hayat işte. Herşey bir pamuk ipliğine bağlı gibi. 3 - 5 saniyelik hatalar daha büyük şeyler açıyor insanın başına. Yağmur yeni başlayınca aracın süratini 50 - 60 dan yukarı çıkmamak lazım..
Döndüm. Dağda yürürken ayağım kaydı sürüklenmeye başladım. İlerde uçurum vardı. Ölcem galiba dedim sonra bir kayaya çarpıp durdum. O anın verdiği şokla 10 dakika kayaya sarıldım.
kusura bakma anatıcam birincisinde ameliyattan çıkıça narkozundan etkisinden erken çıkmışım nefesim kesilmişti çünkü dilim boğazıma kaçmış çırpınıyor saha sola başımı çeviriyorr ölmemek için 1 şeyler yapmaya çalışıyordum en son hemşireler beni tuttu doktor ince boru gibi 1 şey sotu ordan çiğerlerime hava üflendi ve dilin yerine döndü
2. sinde bana 120 km hızla giden 1 araba çarptı ancak kırık olmadı ama araba çarptığı zaman nerden geldiğini bilmediğim 1 ses daha zamanın dolmadı dedi
3çsünde bodrum gümüşlükte tavşan adasında yüzerken 1 elektrikli vatoz beni çarptı ve tabi bende o anda geçiçi felç oluştu sadece imdat diyebiliyordum tam dibe batıyor ve artık nefesim tükeniyorken bir arkadaşım eliyle beni tutarak kıyıya çıkardı
4. süne belki inanmazsın bir gece işten geç saatte eve gelmiştim o zaman 19 yaşındaydım her gece boy abdesti alıp yatardım o gece yargundum sabah alırım dedim gece saat kaç bilmiyorum birşeyin üzerime oturduğunu ve boğazımı sıktığınıhissederek uyandım çirkin 1 varlığın üzerime oturduğunu ve boğazımı sıktığını götdüm ateş mavisi gözleri ve ateş kırmızısı dili vardı karateye gidiyordum 2 yumruk salladım içöinden geçti boğazıma sarılan ellerini tutmaya çalıştım boşluğu tutum sanki son olarak sesi çıktığı kadar felakı okudum boğazımı bıraktı nası okudum üzerimden kalktı ayet-el kürsiyi okudum kaçtı garanti olsun diye fatihayıda okudum
En İyi Cevaplar