Geceleri beni rahatsız ediyorlar ve korkutuyorlar uyutmuyorlar?

Baya bı zmn önce kuzenim bizde kalmaya geldi biz her zmn onla beraber yan yana yatarız benim yatağıma yattik uyuycaz tam bı anda bacağımı biri sıktı sonra kuzenime dedim sıkma bacağımı falan dedim sonra kuzenimde bı kaç dakka sonra bana bunu dedi ilk oyun yapıyor sandım sonra ciddilesti iş uyuyamadik salona geçtik salondada gene uyurken biri sıkıyor bildiğim bütün duaları okudum ama uyutmadilar sabaha kadar ayakta kaldık hocaya gittik kuzenimin içinde olduğunu ve çıkarttığını söyledi hoca bana baktı sende bişey yok siz beraber yatmayın dedi bizde kabul ettik bı kaç gün rahat uyudum sonra gene başladı hemen hemen 1 aydır her gece uyandiriliyorum sesler duyuyorum annemi falan uyandiriyorum ışığı yakıyorum odanın bana dokunuyorlar gerçek insan eli gibi hissettim bı kaç kez dokundum eline dün de uyuyordum saat 1 gibi telefonu şarja koydum bı yandan da film izliyom bişey boğazıma doğru yaklaştı ve ben hemen yatağımdan kalkip ışığı yaktım odada tek yatmiyorum zaten kardeşlerim var neyin nesi bilmiyorum ama çok korkuyorum çok değişik ya her kez diyor seni korkutuyorlar bişey olmaz falan diyor ama korkutma olsa sürekli olmaz bu aralar her gece oluyor annem psikolojik olarak olabilir diyor bu şeyin psikolojiyle alakası olmadığını düşünüyorum ve ben bunları hissediyorum sanki her an yanimdaymis gibi gölgeler falan görüyorum ya cidden delirmiş haldeyim 😔
Geceleri beni rahatsız ediyorlar ve korkutuyorlar uyutmuyorlar?