Geçen gün bir kadın yüzün kare, diğer kadın yüzün yuvarlak dedi.ben karar veremiyorum. Sizce doğrusu hangisi.yüz şeklim yuvarlak mı kare mi?
kare yüz
yuvarlak yüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevaplar çok komik. Güzelim senmi milleti ti ye alıyorsun milletmi seni belli değil. Hem kızların anlmadığı bir şey var. Güzellik göreceli bir sey. o nedenle bence yüz seklinin çok kıymeti yok. Mesela iki erkek bir kızla ilgili güzel olup olmadıgını tartışabilirler ama genellikle kız çekici ise ya da sexi hem fikirdirler. Önemli olanda bir kadının çekici olmasıdır.
Bunu fotograftan anlak oldukça güç hele sadece yüz fotografından.AMa bir on degerlendirme için dürüst olucam sexi durmuyorsun. YANİ ateşli. hani yatakta canlanıcak alevlenicek gibi durmuyorsun. Çok nadirde olsa ters köşede olur insan o yüzden bakma sen bana. bir fotograftan bu kadar çıkar zaten.
kaşlar bitti yüzemi geçtin bırak bu işleri yaa kendinle biraz barışık ol yoksa burada kendinle alakalı çok komik esprili cevaplar bulabilirsin :))
Nergis (Z) İsviçreli bilimadamları senin doğru yüz şeklini bulabilmen için son yüz yıldır yoğun bir çalışma halindeler.Lütfen sabret.
kütürt
yuvarlak kardeşim, kare yüz şeklimi varmış? yok üçgen.. güldüm sağolasın
Cevap
15Cevap
Yuvarlak. Yuzun kare diyen kadinin gozleri asiri bozuk olmali :)
ikiside değil oval hem kare nasıl olacak ki.
evet
Bildiğin yuvarlak, kolayca anlaşılıyor
ay yüzlü belerük gözlüsün sen <3
hahaha
yuvarlak değil şekerim toparlak resmen :))
buradan yuvarlak görünüyor :)
oval :D
Yuvarlak tabikide
bence 6gen
yuvarlak yüz
Kare :)
yuvarlak tabiki de..
Yuvarlak tabiki
Yuvarlak ;))
bbbbbbbbbbbbbbbbb
kare küp
pük'ün tersi