Bu gunlerde çok zor durumda kaldim maddi yönden bugun arkadasin biri tefecidn bahsetti borc para icin sizce borc para almalimiyim yani kararsiz kaldim ikigun icinde hemen para bulmm lazim kimseden bulamadim. Babamlada kavga ettim isteyemiyorum tek cozum o 2 ay icin 1000 bin tl 1600 tl odme yapacakmisim fikir verirseniz mutlu olurum
Cevabın nedir?
ben olsam bu topa girmem şahsen bir sıkıntı çıkarsa nam için bile çizerler kestaneyi gözünün yaşına bakmazlar tefeciden borç alan ne kadar adam gördüysem hepsinin başı çok ağrıdı desem yeridir çaresizlikte zor bilmiyorum sanma ama daha büyük çaresizlikler ve belalar alma başına aman birde cinsiyet ayrımcılığı gibi olmasın ama gencecik kızsın dallama adamlarla muhattap olursan senin işin daha zor olur gibi geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
alda bir ocağını söndürsünler... :D ağzından çıkanı kulağın duyuyomu senin tefeci diyosun... hem haram yiyosun hem basını belaya sokmaya calsıyosun... git ya babandan al ya anandan al... baban o senin mecbur senin ihtiyacını karşılamaya..
41 Yorumla
Soran+1 yılZaten cok zor durumda kalmasam oyle aptal bisey yapmam iste ama zor durumdayim arkadsimin surekli aliyomus
Sakin ama sakin asla bu yola başvurma hele o miktar için asla babam tefecilik yapiyor :( uyanarak söylüyorum ve pek acimalari olmuyor
27 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yol yok :( bende istemm baskasi olsa kendimk parasiz birakip ona veririm ama şu an o tek var
- +1 yıl
baban seni verirse sevdiğine 3 torun faizi ister ozaman :)
Soran+1 yılBiliyormda :( offf yaa
- +1 yıl
Merhaba bana yardımcı olurmuşum babanla ilgili. Ticaretim için gerekiyor para. 20000 tl lazım.
+1 yılmaddi yönden sıkıntıda olabilirsin evet, 2 gün içinde bulman kadar çaresizliğe iten ney senin?
mantıklı değil.01 Yorumla
Soran+1 yılNesi mantili değil bana o kadar lazim yarin icin lazim isteycek kimsede yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
40Cevap
+1 yılHic mi
Amcan
Dayin
Teyzen
Halan
Dedelerin
yok mu? ya da kakin bir kac dost bunlardan biri elbet kotu gunde seninle olacaktir...11 Yorumla
Soran+1 yılYaa amcam dan isteyeceğime babamdan isterim daha iyi ondanda isteyemiyorm. Dostlarimda bir yere kadar zatn yuk oldum yeterince
Neden tefeci bence çalışıyorsanız bankadan kredi alın.. ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılÖgrenciyim
Para & Ekonomi konusunda 14,3b cevap paylaştı. saçmalama git bankadan iste daha az faiz ödersin 2 aya %60 ta noluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılIyode yarin banka een veririmi allah askina
Soran+1 yılArkadasim akil vermedi oda istemiyor boyle birseyi sadece bana anlati ben ona cok kizdim onun haberi yoktu ihtiyacm oldugundan yoksa haberi olsaydi yardm ederdi
Tefeci senet karsiligini baska bir sekilde isterse napicagini dusundun mu hic?
32 Yorumla
Soran+1 yılYerime bir erkek arkadas alacak ben değil
+1 yılsakın böyle bişey yapma tefeciye bulaşanların sonunun ne olduğu meçhul gerçekten çok sıkıntılıysan bir şekilde yolu bulunur yardımcı olmak gerekiliyorsa elimizden gelenide yaparız
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakınnnn yapma bak pişman olursun nerden aldım dersin sakın bak Allah korkusu varsa yapma hadi ödeyemedin adam namusuna dil uzatmak isterse uzatır bunuda düşün sakın bak
26 Yorumla
Soran+1 yılYerime bir erkek alacak adamlar beni hic gormeywcwk bile
Cevap sahibi+1 yılHadi o adamın başını belaya sokarsan bunu hiç düşündünmü?
Soran+1 yılYok canim zaninda oderim o kadr dusuncesiz değil zaten surekli aldigi yer olmasaydi lafini bile etmezmd
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen alma gerçekten bak başın belaya girer
Soran+1 yılOff yaa zaten karar vermedim de bakalim
Cevap sahibi+1 yılValla okar yorum var hepside almama taradında bencede alma ama sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayata tekerlekli sandalyeden bakıp pollyannacılık oynamak istersen neden olmasın?
38 Yorumla
Soran+1 yılParayi yerime bir erkek alacak ve adina alacak
Cevap sahibi+1 yılya 21.yüzyılda yaşıyoruz, uğraştığınız işlere bak.git bir bankaya kredi çek.seni kırmızı halılarda karşılarlar.
- +1 yıl
senin adına parayı alacak erkek ya çok salak ya da sana sırılsıklam aşık :)
Soran+1 yılBanka bir gunde kredi vermez verseydi zaten alirdm. Arkadsm bana asik değil arkadsm sevgilisi
Cevap sahibi+1 yıl10.000 falan olsa bu çaresizlikten almanı anlarım hemen bulunmaz ama 1000 lira bulanamayacak bir şey değil.hiç eşin dostun yok mu.200 birinden al 300 birinden denkleşir bir şekilde.
Soran+1 yılZaten oyle bir cozum olsa yapardim
kesinlikle almamalısın her kime borcun ya da ödemen varsa tefeciden daha köü olamaz.
30 Yorumla
+1 yılOkadar küçük paralara tefecilik yapıyorsa sağlam değildir söyliyim faiz oranı çok yüksek eğer geciktirirsen daha çok faiz koyar söyliyim
30 YorumlaBu soruyu bir bayan olarak mı soruyorsun. sakın ama sakın böyle bir işe kalkışma! arkadaşlarının hepsini topla kişi başı 10tl 20tl çıkaramayacaklarmı masaya yahu.
20 Yorumla
+1 yılbankadan ceebılıyorsanız tuketıcı kredısı cekebılırsınız rakam okdadr buyuk degıl.tefecı olayına gırmeyınız.3 kurus ıcın başın ağrır bu parayı kart borcu falan ıcınmı dusunyorsun
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ödeyemediğin takdirde başına gelecekleri göze alıyorsan al ama hem kadınsın hem tefeci... Çok tehlikeli iş, paçanı kurtaramayabilirsin, hiç bulaşmamak en iyisi, inan elimde olsa şuan ben sana verebilirdim 1000tl
10 Yorumla
+1 yılSen ne zannediyon tefeciyi? kusura bakma da gram aklın varsa girme o işe borçlu kal daha iyi
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bulasmamak en guzeli odeyemezwin sorun olur odersin dahasini ister duzgun insan degjl sonucta onlar
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 481 cevap paylaştı. sakın alma 1.6 alıp 5.5 ödersin sakın sakın sakın. arkadaşın dostmu düşmanmı? onlara çalısıp müsterimi getiriyor hayırdır
20 YorumlaGeri vereceğini bilsem o parayı sana verebilirim aslında hatta faiz filan da istemem ama dediğim gibi vereceğini bilsem :D
13 Yorumla
Soran+1 yılYok istemm tanimadigim insandan saolsin :) cok dusuncelisin
- +1 yıl
Niye sen tefeciyi tanıyomusun 😝
- +1 yıl
Ya şey ben üni öğrencisiyim ve babamdan para alamıyorum memlekete gitmem lazım ama bilet parasını denkleştiremedim bir türlü bana yardımcı olur musunuz gerçekten ben paranızı geri öderim
+1 yılHayatın kayar alma bence, hem bu ülkede bir sürü yasal tefeci var onu kullan (Banka)
40 YorumlaHayır alma birincisi bu işlem faize girer. İkincisi gününde para çıkaramazsan deli faiz biner
10 Yorumlabankadan çek dostum sakat işlere bulaşma ;) bu tip insanların ne yapacağı belli olmaz gece eve giderken arabaya atarken belki parayı vermedin diye
30 Yorumlasakın ha. o kadar düşük miktardaki paraların faizi emin ol daha çok olur. herşeyi yapabilirler yeltenme bile
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir yola baş vurma. Babamla barış en iyisi.
Sonuçta baban elin adamı değil ömür boyu kuş kalacak değilsiniz her halde
Babalar böyle günler için20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTefeciye geri ödemen içine ne sağlam bişey göstereceksin?
Tefeciye diyelimki öedeyemedin bin ikibin oluacak ailen duyunca ne olacak?
Bankadan uzun sürel al an mantıklısı banka227 Yorumla
Soran+1 yılBanka iki gund verirmi o parayi yaa
Cevap sahibi+1 yılSicilin temiz ve bir yerde sigortalı çalışıyorsan 2 saat içerisnde alırım sana
Soran+1 yılSicilim temizde ogrenciyim vermezler o yuzden
Cevap sahibi+1 yılSigortalı olsaydın kolaydı erkek arkadaşın yok mu?
tefeciye ne diyeceksin öğrencisin geri ödüyeceğine nasıl emin olacak?
Ne kadar ihtiyacın olan para?
Soran+1 yılArkadsim yerime alacak. Bin tl tek alacam
Cevap sahibi+1 yılBin tl ne kadar ödüceksin?
arkadaşın bankadan ceksin ay ay küçük taksitlerle ödersin
Hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılOda ögrenci 2 ay icin 1600 diyor
Cevap sahibi+1 yılSacmalama bin tl iki ay sonra 1600 tl öylemi?
Hangi şehirde yaşadığını öğrenebilirmiyim lütfen
Soran+1 yılNe yapacn yaa allahim vanda yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılYakın şehirdeysen ben verim diyecektim ne kızıyosun ya amacım yardımcı olmak adresini öğrenmek değil
Soran+1 yılYaa kizdiğim falan yok kimseye sinirliyim sadce haliyle moralim bozuk
Cevap sahibi+1 yılBin tl ne yapacaksın bu kadar acıl olan ne?
Soran+1 yılLazm yaa bin tl değil ihtiyacm 500 tefeci 1000 den asagi vermiyormus
Cevap sahibi+1 yılBenden bir tavsiye tefeciye bulaşma bir buyuğunden iste veya büyüğün bankadan ceksin çünkü banka ayı belli günü belli ve ödücen miktar belli ya tefeci?
Tefeciye parmağını verirsin vucudunu kurtaramazsın
Soran+1 yılşu an yok oyle isteyecek biri bankada vermez versede hemen veemez off neyse yaa
Cevap sahibi+1 yılBankayla bir konuş fazla miktar değilmiş
Ailenden neden istemiyorsun?
Soran+1 yılKonusmuyor olabilirmiyiz ailemle oyuden olabilr mi
Cevap sahibi+1 yılKonuşmuyor olamazsın mantıklı değil ama ne yapacağını soracağından olabilir
Aynı ev içerisinde değilmisiniz?
Soran+1 yılHayir ogrenciyim ben ayni sehirde deiliz konusmamada gayet normal kavgaliz.
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç? üni. okuyorsun?
Soran+1 yılHayiridr nufusnuma alican son sinifim
Cevap sahibi+1 yılYarın beni ararmısın yardımcı olmak isterim
Cevap sahibi+1 yılEvet evlenme teklifi edicem bölümün iyise allah allah ya biraz aksi birimisin sen ya :)
Soran+1 yılYok saolsin oyle tanimadigim insandan yardm istemm fikir almk istedm sadec
Soran+1 yılEvet öyleyim wala :)
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin teklif var ısrar yok sadece gün söylemen yeterli ve vade farksız kısa ay içinde ödemek şartıyla
Sadece bir sen değilsin yardımcı olduğum üni.li sen sanırım 8 veya 9 kişi olacaktın
Cevap sahibi+1 yılFikrini değiştirirsen ara 543 334 95 59 aydın
sakın alma.bir kez ldın mı ağzına s...lar demedi deme.git açlıktn öl daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar aldin ki zamninda odemedin mi
tefeciden senin için o parayı alacak olan erkek kim
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim
- Para & Ekonomi konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılTefeci dişinda bulabilecgn bir yer yok mu
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an yok cunku para yarina lazim
- +1 yıl
Aldın mı parayı sen
e mıllet hep alıyo sen bılmıyosun galıa bankalarda tefecı :D parayı bedava mı verıyo
20 YorumlaÇok zor durumdayim bankada kiredi cekemiyom cok acil para lazim acaba tefeci de para alsam ya da alan var mı
10 Yorumla
+1 yılMerhaba papiyot bana babana nasıl ulaşabilirim söyleyebilir misin? Acil 15000 e ihtiyacım var yoksa annem hapse girecek çok önemli
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben günlerdir tefeci arıyorum. Banka puanım düşük. Ticaretim için gerekli. Bana telefon numarası verebilir misiniz
12 Yorumla- +1 yıl
@Trebas Sanırım Eskohinho ile aynı kişisin telefon numaranız aynı olduğuna göre. iyide kardeşim tefeci misin? Eğer değilsen faizsiz mi borç veriyorsun? Eğer faizsiz veriyorsan neden veriyorsun? Babamın bir rahatsızlığından ötürü acil 5 bin liraya ihtiyacım var diyeceğim fakat vermeyeceksin.
birde bayansın ne işin olur tefecilerle -_-
32 Yorumla
Soran+1 yılNie bayanim die benim paraya ihtiyacm olamzmi zordayim duydum fikir danisiuorum iste
o gun veremezsen o parayı ne olacak!
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha ne olur sence beyamca? hiçmi film izlemedin? anladın sen onu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılParayi veremessen naparlar biliomusun ya seni hastanelik yaparlar ya da baska sekilde odeselim derler iyi dusun derim.
30 YorumlaIhtiyaci olan kızlar ulaşsın lütfen whatsaptan 544 404 50 87
00 YorumlaTopuklarına güveniyorsan al.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimseye borç yapma hele ki tanımadığın birine
23 Yorumla
Soran+1 yılArkadsim surekli aliyormus acil lazim oldu o yuzden yoksa oyle islerle isim olmaz
Cevap sahibi+1 yıl3 gün geciktirirsin 2000 lira daha ister
Soran+1 yılArkadsm en az bin tl dedi yuzde otuz faiz her ay icin dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlurda odeyemezsen kıcından sırıngayla alırlar.
20 YorumlaFaizli paradan hayır gelmez.
40 YorumlaSakın bulaşma hayatının kararır.
40 Yorumlaarkadaşlar tefeci bilgisi paylaşabilir misiniz?
00 Yorumlabankalar tefecilerden daha acımasız bu devirde
10 YorumlaCanını sokakta mi buldun sen? Sakın alma.
22 Yorumla- +1 yıl
o resmi fuarda mı çekildin sen:D
+1 yılhesap numaranı yolla.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosa yardim eden coktur
+1 yılGit bari başka tefeci bul.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaska tefeci derken
- +1 yıl
Daha insaflı biri.
Soran+1 yılşu an yok olsaydi zatn bu yola bas vurmazdm
- +1 yıl