Antipsikotik ilaçların hepsi hareketlilik mi yapıyor abifily diye ilaç aldım aşırı hareketlilik yapttı sizce neden? ( açk. okuyun?

Yanına sakinleştirici yazdı da sanırım akatizi yaptı. Kronik akatizi yapar diye korkuyorum. Sakinleştiriciye bağlı kalmaktan korkuyorum o yüzden ilacı icmeye korkuyorum. Sakinleştirici içtim sakinleştirdi de etkisi gittikten sonra akatizi yine gelir diye korkuyorum. Zaten dün ilacı içmeme rağmen akatizi yine geldi yani ertesi gün gene hareketli olma yerinde duramama oldu. Beni gerçekten süründürdü. Sakinleştiriciye bağlı kalmaktan korkuyorum. İla. akatizi yapmasına rağmen 6 gün boyunca içtim. İnşallah kornikleşmemiştir öyleyse gerçekten yandım. Akatizi gerçekten çok kötü benim için çünkü zzaten hiperaktifim. Akatizi kaldıracak bünyemde yok. Doktora değiştir dedim devam et dedi. Uzman bir doktor ama pek iplemiyor beni rahat bir adam güvenemiyorum. Birde böyle deneyelim dedi doktor.
Antipsikotik ilaçların hepsi hareketlilik mi yapıyor abifily diye ilaç aldım aşırı hareketlilik yapttı sizce neden? ( açk. okuyun?