Rüya değildi gerçekte olduğu yerde uçuyor gibi kanat çırpan beyaz güvercin gördüm?

Akşam vakti gibi bir saat gibiydi yıl 2017 idi olay şöyle oldu ben bilgisayar masamın önündeki sandalyede oturamıyordum çünkü o zamanlar kara böceğin ayağıma dokunmasından çok kötü huylanıyordum o yüzden tedbir almak için yerde oturuyordum bilgisayarım laptoptu ben küçük çay sehpasının üstüne laptopumu koymuş oturuyordum saat de gece o gibiydi, bir anda benim arkamda da yatak vardı yani yatak odam da oluyor bu olay benim olduğum yerin orayla mesafesi 1.78 cm falandı bir anda kafamı oraya doğru kaldırdım ve olduğu yerde uçan güvercin vardı çok şaşırdım ve çok heyecanlandım bu gerçek olamaz dedim gözlerimi kapadım açtım o güvercin hala oradaydı sonra ona biraz yaklaşmak istedim acaba gerçek mi diye ona olan mesafem 1.68 cm kaldığında o parlak beyaz güvercin bir anda kayboldu o an hemen evdekilere söyledim inanmadılar ama ben ne gördüğümü çok iyi biliyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise lütfen aklını kullanarak beni bilgilendirsinler, bazen bazı özel insanlara böyle şeyler olur bana neden oldu onu anlamadım?
Rüya değildi gerçekte olduğu yerde uçuyor gibi kanat çırpan beyaz güvercin gördüm?