Ya normalde dışarıya çok meraklı bizde 10 15 dk yürüyelim dedik kucağımdan inmez çok zaten etrafa bakar öyle arada indiriyorum kapının önünden apartmana gider biraz öğrensin diye yapıyorum diğer kedim dışarıda çıkar gezer bizi takip eder her türlü geri de gelir çünkü buda öğrensin dedim. Hiçbir sorun yokken bir anda yere bıraktım önce sakindi bir anda ordan oraya koşturdu araların altına girdi kuzenim yakalama falan çalıştı bağırdı kaçtı yine sonra ben aldım. Elinde bu yara vardı kanama yok sadece böyle eve geldiğimde gördüm ayağının üstüne ilk hiç basmıyordu şimdi biraz biraz basıyor kırığı falan olsa basamazdı değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kediyle kavga etmedi yara hiç kanamıyor ve tüyleri yok
Isırık o şu an kızgınlık dönemindeler kursept isminde bir krem var bunu bul sonra o yaranın üzerine bir kapak oksijenli su dök böyle gazoz gibi kabardığını görürsün pamukla güzelce temizle tekrar kuru bir pamukla bastırmadan kurula sonra bu kremi sür tamamdır. Ve bir süre salma sokağa...
Yok ya sokağa da salmadım çıktık kucağımda gezdi sonra bırakınca normalde apartman girişine gidiyordu bir anda ordan oraya gitti arabaların arasından 2 dk sürdü zayen yakaladım. Ama kanamıyor ve ısırıktan geniş tüyleri yok ben çok şaşırdım nasıl başardı onu o kadsr kısa sürede
Kızım kedi bu avcı hayvan ben balkondan bir salıyorum dibimde incir ağacı var bir bakıyorum karşı binanın çatısında azında martı yavrusu gözlerine inanamazsın hayvan bu sen şimdi onu bunu bırak bu işe bir çare bul açık yara mikrop kapar derhal steril et bunu bekleme sakın.
O kadarını yapabilirim de bu kanamıyır açık bir yara değil şu an canı da yanmıyor yemek falan yiyor oynuyor biraz incitmiş de sanırım ayağını basıyor yine yarın veterinere götürürüm ama birşeu yok sanırım ilk bacağı çıktı sandım hiç basmadı çünkü korktum
Korkma hayvanlar sanılandan çok daha kuvvetli canlılardır. O zaten kendi dili ve tükürüğü ile yalayıp steril yapmıştır. Kedi tükürüğünde çok kuvvetli anti septik vardır. Sıkma canını ama mutlaka götür baktır. Kırık ezik batma yoksa korkma.
Arabaların altında koşturdu belki yeni park edilmiş bir araba varsa eli motoruna değmiş olabilir sıcak oluyor ya aklıma bir o gekdi çünkü yara kapalı hiç kanamamış kızarık o şekilde ilk bende yaraladı sandım ama emin de değilim şimdi iki dakikada tüyleri nasıl koptu ya da yandı bilmiyorum
Veteriner e götür allah korusun bir şey olmasın bide ev kedisi sokağa çıkarılır mı hiç sokak kedileri çok saldırgan oluyorlar ev kedileri de kendilerini savunamıyorlar lütfen çıkarma çok üzüldüm ya kıyamam bağırıyor mu
Yarın baktırıcam. Yok ya çok dışarı istiyor benim diğer kedim hiç ayrılmaz yanımızdan çok akıllı buda öyle alıştı Aslında 2 dk da Ordan oraya koştu ordan oraya
Sanki ısırmış kediyle kavga etmiş gibi başka nasıl olabilir ki bu durum ah bebeğim ya nasıl peki yani yürüyebiliyor mu yarında pazar veteriner kapalı mıdır benim kedi de aşağı inmişti yaralanmıştı zor yakaladım ben anlamıyorum dışarıda ki kediler de böyle mi acaba valla bende anlamadım nasıl bu hale gelmiş merak ettim allahtan daha beteri olmamış allah korumuş inşallah bir sorun çıkmaz hareket edebiliyor mu
Yok açık bizim veteriner de şu an birşeyi yok hatta koluma saldırıyor şu an oyun oynuyor canı yanmıyor sanırım ayağına da basabiliyor yavaş yavaş da. Başka kedi yoktu ama brnde görünce şaşırdım
Ha iyi oyun oynuyorsa ilk olduğunu zamanlar acıdığı için basamadı herhalde yavaş yavaş acısı diniyor iyi iyi maşallah çok sevindim bebeğimi allah korusun çok üzülürüm onlara zarar gelmesine hm canım belli olmuyor bu hayvanların ne yapacağına sen nerden bileceksin bunların olacağını bilsen çıkarmazdın zaten ama artık çok dikkat et canım yaramaza
Normalde hiç bırakmıyordum geçen seferki usluluğuna kandım :( zaten çıkarsam da diper kediyle çıkarırım oda iyileşince onu takip eder öğrenir sanırım. Bulduğumda da hastaydı baya şeyi bilmiyordu tuvaletini kapatmayı vs diğer kedi geldikten sonra onu taklit etmeye başladı kötü huyları da dahil olsada.. Tabi ben yine de ilk etapta tasmayla gexdiyim iyileşince. Ya eve tıkmak istemşyırum çok merak da ediyor garibim
Olsun canım buda bir deneyim oldu birdahakine daha dikkatli olursun sıkma canını allahtan büyük bir şey olmamış ona dua edelim iki tane mi kedin var yaşları kaç acaba haklısın eve tıkamak da iyi olmuyor benimkiler de eve tıkalı balkondan hava aldırıyorum hiç olmazsa ama dediğin gibi illa dışarı çıkaracaksan bundan sonra bence direk çıkarma tasmayla daha mantıklı güvende olur hem
Biri şu an 2 olucak birkaç aya onu da sokaktan bulmıştım ama o cins çıktı norveç orman kedisi iri bir kedi biraz korksada diğer kedilerden baya büyük olduğu için kendini bir şekilde koruyor. Ya ben şu an üni okuduğum için ayrı kalıyorum bizim kendi evimizin orası daha güvenli kedi yuvası falan var park var sitenin içi de güvenli orada deneriz artık
Isırma olamaz da nasıl becerdi onu anlamadım. Yok diğerini de ben getirdim ama o annemlerle kalıyor bu da benimle öğrenciyim. Zatrn bunu hasta diue almıştım biri çocuğu yıkamış aşırı kolonyalamış sonra da atmış ishaldi aldım kıyamadım
Ama aynı evde olunca da güzel çok komik oluyorlar 😂ilk büyük bir kıskançlık krizlerine girdi sonra bir baktım alıştılar küçük heo bunu kovalıyor nereye gitse peşinde kuyruğuyla oynuyor vurup vurup kaçıyor. Allah tan büyük olan akıllı da birşey yapmıyor 😂
İlk korktum da şimdi bana saldırıyor ordan oraya gidiyor manyak 😂ağrısı geçti sanırım ama yine de içim rahat etmiyor yarın götürürüm mama almaya gidicek tim zaten
En İyi Cevaplar