düşük vergilerin olduğu ve mülkiyet haklarımın korunduğu...tam rekabet piyasasının olduğu bir iktisadi yapı... ırk..dil..cinsiyet..makam ayırt etmeden herkesin hukuk önünde eşit olduğu... düşünce ve kanaat hürriyetimin...toplantı ve gösteri hürriyetimin..seçme ve seçilme hürriyetimin olduğu demokratik bir yapıda.. herkesin kendi tasarruf ve yatırımlarıyla sosyal güvenliğini sağladığı... açık bir toplumu ve negatif özgürlüğü olan bir ülkede yaşamak isterdim... zira tamda hollandayı tarif ettim...
yapılan iyiliklerin gerçekten pahabiçilemez olduğu iyiliklerin unutulmayıp kötülüklerin hatırlanmadıgı tam istihdamın oldugu ve ekonominin iyi oldugu sınıf ayrımının olmadıgı, gelir dagılımının adaletli oldugu adaletin ve ifade özgürlüğünün oldugu tam rekabet kosullarının sağlandıgı bir ülke isterdim
gelir dağılımın eşit,tam tam istihdam ve tam rakabetin olduğu birbirleriyle çelişkili unsurların biarada olduğu yerde toplumsal sınıfın olmaması tabiatın kuralına ayrıkı bişey
Kadınların hakimiyeti altında bir ülkede yaşamak... Kadınlar bu zamana kadar hep 2. sınıf varlık olarak görüldü, Töreye kurban gittiler, diri diri toprağa gömüldüler, taciz edildiler, sırf kız oldukları için eğitim hakları ellerinden alındı vs... Tek istediğim şey eşitlik hakkı...
Kültürlü insanların olduğu, sanata ve kültürel faaliyetlere önem verildiği, insanların sokakta dans edebildiği, gelişmiş ve insan haklarının çiğnenmediği adaletli bir ülkede yaşamak isterdim . Güzellik açısından Valencia! :)
İyi de bu coğrafyayla alakalı etnik kökenle değil. Sabah uyandığımda dağ görmektense denizin mavisini ve yeşillikleri görmeyi yeğliyorum en doğal tercihim. Farklı yorumlama
ölmüş bir insanı resmiyete bağlayarak ilahlaştırma girişimi olmayan-enflasyonu olmayan-paranın geçmediğ-her aileye içine ev de yapabileceği maksimum 4 dönüm arazi verilmiş bir ülkede - gizli vergilerden arındırılmış -çalışanıyla,esnafıyla vergi kaçırılmayan-rüşvetin geçmediği-insanların bencil olmadığı hep bana hep bana demediği aksine bir sana bir bana diyebileceği-alkol-sigara-uyuşturucu-ataizm-olmadığı yaşanabilir güzel bir ülkede yaşamak isterdim.
İngiltere veya japonya da yaşayabilseydim yeterdi bana ._.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Savaşa karşı, insanların birbirine saygı duyduğu, miami gibi ülkenin tamamında sahil havasının olduğu ve eşcinsel ilişkilerin normal görünüp, saygı duyulduğu bir ülkede yaşamak isterim.
ödediğim vergilerin karşılığını aldım bir ülkede yaşamak istiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kimse kimsenin düşünce yapsınına giyim kuşamına karışmıyor. Yoksulluk yok, teknoloji cok ilerde, hastalıklar tedavi edilebilecek seviyede gelişmiş. İnsanlar birbirine zarar vermiyor. Benim ütopyam 🙄
Bir İnsan Olarak Dünyada En Fazla Ley Hattı Yani Enerji Hattı Orda Olduğu.. Enerjinin Saat Yönünün Tersine Akmasıyla Radyo aktivtenin Uzaya Yüjkseldiği Yani Radyoaktivete ve sinyallerin insanı etkilemedi konumdaki dünyanın enerji merkezi daha çok yaşarsın daha huzurlu yaşarsın...
Biri Manevi- Biri Bilimsel cevap. sen hangisini Kabul edersen..
En İyi Cevaplar