Bebek odası için hava nemlendirici tavsiyesiniz var mı?
Kızım astım bronşit hava nemlendirici arıyorum hiç kullanmadım tavsiyeniz nedir
Kızım astım bronşit hava nemlendirici arıyorum hiç kullanmadım tavsiyeniz nedir
Medikal varsa etrafında vapor diye bir şey vardı önceden. ya da ultrasonik nebilazator.
Astım varsa evde normal nebilazator varsa maskesine iyi su koy onunlada yaparsin.
Kalorifer peteklerin üstüne bardak koyabilirsin. Hatta bir çaydanlık su kaynat aç kapıları buhar her yere gitsin.
Hava makinesi var fakat kızım ondan korkuyor bebek olduğu için pek yapamıyorum bu sebeple
Evin havası çok kuru
Peteklere koysam dokuyorlar
ıslak havlu işe yarar mı ki
Birde soğuk hava nemlendiricinin daha iyi olduğu söyleniyor
Başka odada yap zaten aç kapıları ev nemlenir
Odanın m2 sine göre alternatiflere bakın. 20-30 m2 civarı bir oda için https://www.amazon.com.tr/Loobex-MH-602-Dijital-Kumandalı-Makinesi-Nemlendirici/dp/B07BQWJTL4/ref=mp_s_a_1_3?keywords=oda+nemlendirici&qid=1575916731&sprefix=Oda+ne&sr=8-3 yeterli olacaktır.
Ben çocuğum küçükken chicco'nun soğuk buhar makinesini kullanmıştım ancak doktorların sonradan çok da sıcak bakmadığını öğrendim. Nemin ciğerlere yapışması tehlikeli olabiliyor. Doktorumuz sonra bana odadaki peteğin üzerine bir tas su ya da ıslak havlu koymamı önerdi. O şekilde rahatlamıştık.
Bebek odamız büyük
Bende peteğe koyuyordum fakat yeterli gelmiyormuş
O zaman bebeğin ulaşamayacağı bir noktaya sıcak buhar makinesi yerleştirin. Soğuk buhar küf ve mantar üremesine elverişli bir ortam yaratıyor. yine chicco'nun var diye biliyorum.
Cevap
7Cevap
Nrmlendirici diye bir şeye gerek yok odada ısıtıcı var mı?
Havanın kurumasını engelleyen bişey lazım , doktor nemlendirici önerdi
Yahu tamam evinde kalorifer varsa peteklerin ustüne su kapları koy ywterli sobra varsa üzerinr su dolu bir tencere koy yeterli.
Çocuk suyu rahat bırakır mı sence
Daha 1 buçuk yaşında durmuyor
Evinde nasıl bir sısitma sistemi var?
Kombi
Sonuç olarak kalörifer peteğı var peteklerin üstüne kapalı kaplarda su yerlerştir ve radyatöre çocuğun deviremeyeceği sekilde telle bağla ama tabi buharın çikabileceği yarıklar ya da delikler olsun kapların üst taraflarında
Medikalci varsa yakınlarda "Air Humidifer" al. Stajer olarak medikalcide çalıştığımdan biliyorum yani.
Bebek için alıyorsan Sinbo nun ucuzlarindan alma bir faydası olmuyor pahalı bişey bak
Nemlendirici ya da buhar makinesi yerine, peteklerin üzerine ıslak havlu koy, sık sık ıslat havluları, boşuna parandan ve sağlığından olma
Geçmiş olsun şifalar diliyorum
Nerelerdesin sen ya yaşıyor musun
Bilgim yok fakat geçmiş olsun..
Bu konunun cahiliyim malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar