Evin içinde durup dururken bende güneş gözlüğü takmıyorum ;-)
Evin içinde güneş gözlüğü ile resim çektirmek sizce garip mi?
Evin içinde durup dururken bende güneş gözlüğü takmıyorum ;-)
Alacaksın saatlerce beyaz ışığa maruz bırakacaksın.. mazereti olacak en azından. :))
Bu gibiler yüzünden araba kullanırken bile güneş gözlüğü takmıyorum. O derece sinir oldum güneş gözlüklerine.
Kısaca görgüsüzlük.
Mesela hayatında hiç konsere gitmemiş birinin ilk gittiği konserden 1500 fotografla dönüp hepsini sosyal mecralarda paylaşması ile neredeyse eşdeğer.
fotoğraf garip değil de eğer güneş gözlüğüyle yaşıyorsa evde kesin bir anormallik var derdim
ben elestirilecek birsey bulmuyorum. fotograf zaten eglenceli bir sey...elbetteki ki evde gunes gozluguyle gezmiyor bu insan.. neyini eletirirler anlamam...poz vermis iste.
o senin harikalıgın:)
"Aaa olur mu hiç öyle şey, niye garip olsun" deeeeeeeermişim, sende bunu yeeeeermişin... :D sinirim bozuldu hakikaten...
Cevap
20Cevap
Yanında cep telefonu olan birinin kol saati takmasından çok farksız değil aslında. Fonksiyon değil aksesuar öncelik oluyor.
ya bu kadar alınacağını bilseydim söylemezdim:)) ayrıca adı üstünde güneş gözlüğü, yani evin içinde güneş gözlüğüyle resim çektirmek garip:)
Ama pencere kenarında ve güneşte çekilmiş :))
rica ederim:) ayrıca ne fark eder ya:) pencerenin önünde sürekli güneş gözlüğümü bulunduracaksın:) gözlerinde rahatsızlık yoksa hala garip buluyorum:)))
Anaaa soru sayfası 10 dakika açık kalınca senin yazdığını görememişim sayfayı güncellemediğimden :(((
Başarı ayrıntıdadır derler :)
bu sorunun sebebi senmiydin :))) sağol ya gece vakti sıkıntıdan kurtulduk :))
sorma ya, nerden nereye... göz renginden girdik, güneş gözlüğünden çıktık:))
iyi olmuş ama face sohbeti geçtik valla :)) etmus bütün albümünü ortaya döktü :))
Bir kere kuzenimin öyle bir fotoğrafını görmüştüm ve çok dalga geçmiştim.
Ev içinde bere takmak gibi geliyor bana.
yada evde palet le dolaşmak
gözlükler le evde zor görürsün paletlede zor yürürsün o açıdan
canım şaka yapıyoruz hem cevabımda söyledim söylemesen farketmezdik bile sen coşturdun bizi:)))
"Resim çektirmek" fiili TDK'da yer alır. Ayrıca bence resim daha Türkçe bir ifade ve yanlış kullanım değil. Yanlış olan resim değil, senin edebiyat öğretmenin yanlışmış. :))
Selam söyle, iki ampullü arkadaş kulaklarınızı çınlattık dersin :)))
tabi aydınlık bak sana kaç tane ampul var :)) gören siteyi kurtarıyoruz sanıcak :)
amaan bunun la dans ettiğini söyleme
:))) allah canını almasın emi uyku öncesi gıdakladım yine :)))
olsun ya kim takar söylemesen farketmeyecektim bile :))))
- Kim takar?
- SerinSu takar.
- Neyi?
- Evde güneş gözlüğünü.
- Yakışır mı?
- Yakışır tabii. Kim karışır :))))
hahahaaaa ama çenesine gölge düşmüş
kim söylüyor
gölge adam :)))))
Gölge adam gölgeleri kaçırmaz :)))
Yalan söyleyeyim de çarpılayım mı. Yakışmış tabii.
Hala çarpılmadım ama demek ki tahmin ettiğin gibi olmayabilir. :))
Fotoğrafında çenene gölge düşmüş, o gölge gözlükten daha kötü duruyor :)
Kaşların görünüyor. Olmamış :))))
Hahaha ciddiye alma sakın. Gece gece insanlar uyku dağıtmaya çalışıyor. Şu sitede fotoğrafları beğen butonu olsa emin ol yüzlerce beğendim diye tıklayan olurdu. :)))
evin içinde güneş gözlüğü takıp resim değil ama "fotoğraf" çektirmenin ileriki aşamaları gündüz ya da gece metroda otobüste ve diğer tüm kapalı ortamlarda gözlükle yaşamaya devam etmektir, çünkü etiket herşeyden önemlidir.
Anlamıoyurm yeni nesili :P ahhaa :D bana sacma gelio ama foto cektirmek için tuaf seyler deneyenlerden farkı yok. AMa dikkat ettim fotoda güneş yüzüne vuruo :P Takman mantıklı :))
:) evet
Güneş sizin evde mi doğuyor :) Diye dalga geçerim.Yakaladım mı dalgamı geçerim o kişiyle.
Bir tanesinden kurtulurduk fena mı :D
Uyudu o belki bir gün başka sorunun altında karşılaşırsınız :D
bence evet disarda olsa belki ama evin icinde siritir gunes gozlukleri o bakimdan ofsayt olur .
Kıro Can, Kıro Su oğlumm, kızımm koşun koşun sizden bahsediyorlar.
geyiğine çekilmiş bir fotom var :D ama kro taklidi yapıyordum :P
hemen atar link :))
:)) ah etmusum vah etmusum bunu profil yapmazsın heralde :))) istek yapsak :)
bunu görmüştük hahahaaa o ayin fotosunu koysana siyah cübbelerle :))ama ben en çok seni uçarken görünce gülüyorum
Kafa üstü çakılacaksın. Dikkat et dostum :))
aaa abicim bunlar gerçekten çok güzel helaal :))
:))
hayır garip değil yani normal karşılayabilirim kişi o şekilde daha iyi göründüğünü düşünebilir ama açıkçası çok da ilgimi çekmez.
yagmurlu havada takan bile var :) sen evde takmısın cok mu:):)
:)
o kadar inceleme ya istersen evin içinde yağmurlukla dolaş kime ne yeterki rahat ol ben geceleyin bile güneş gözlüğü takanını gördüm :) ona ne demeli
tabii tabii gece sokakta yürürken çok orjinal oluyor zaten :))))
güneş gözlüğü takılıp foto birde webcam den çeklirse tadından yenmez :D
tam bir seviyesizlik örneği...2. sınıf insanların yaptığı şeyler...
tam kıroluk ya kıro işi birde çiçekli gömlek altınada gaffur pijaması tam bir kombinasyon olur :)
insanlar hata yapabilir
+ :))
Niye garip olsun ki:D
2011 model güneş gözlükleri reklamı çıkıyor:) sponsor firma sanırım:)
tek gözlü emo modellerinden daha akıllıca seçim
:)) kısısel bı durum ya hem burası ıstanbull :))
Kıroca :D Özllkle vesikalk gibi çektirenler var :D
gece güneş gözlüğü takanlarla kapışırlar bence :)
bu soru kadar saçma buluyorum...
luzmsuz bir ayrıntı bence.
bir dönem böyle bir akım vardı değil mi ? :))
konuşmaya gerek yok sanırım
Seni tanımak istiyorum ne düşünüyorsun:)
:)
Madem gözlük bu kadar önemli onun resmini çekip koy:)
Nasrettin hocanın kavuğu geldi aklıma :)
Şaka şaka ne sormuştun ha evet gözlük güzel güle güle kullan :)
Çok komikler...
çok iticiiii
komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar