İşte LÖSEV'in tarihçesi! LÖSEV nasıl kuruldu?

İşte LÖSEVin tarihçesi! LÖSEV nasıl kuruldu?
TÜRKİYE: LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı.
LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemili çocuklarımıza ve ailelerine ücretsiz hizmet veren, kar amacı gütmeyen ve kamu yararına çalışan bir kuruluştur. Vakfımız lösemili çocuklarımız ve ailelerinin sorunlarına kalıcı çözümler yaratmak için var gücüyle çalışmaktadır.

LÖSEV, tamamen lösemili çocuk hastalara özel Türkiye’nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi “LÖSANTE”yi kurmuştur. Hastanemizde lösemi tedavisinde gerekli olan hijyenik ortamlar ve iyi beslenme koşulları sağlanmış olup ücretsiz tedavi hizmetleri verilmektedir.

Yoğun tedavileri nedeniyle derslerine devam edemeyen çocuklarımızın eğitimlerinin aksamasını önlemek amacıyla “Lösemili Çocuklar Okulu”muz açılmış, profesyonel ve gönüllü öğretmenler eşliğinde sürdürülen çalışmalarla çocuklarımızın yaşıtlarıyla aynı seviyede eğitim alabilmeleri amaçlanmıştır. Çocuklarının tedavisi için Ankara’ya gelen ailelerimize ise “Lösemili Çocuklar Konağında ücretsiz olarak konaklama imkanı sağlanmaktadır.

https://www.losev.org.tr/yasamasarilaneller/katilimcilar.htm
Güncellemeler
+1 yıl
Gündem ile ilgili sorum, yani bu sorum DİĞER konu etiketine taşınıyor. Böyle bir saçmalık olamaz! Cinsellik veya aşk meşk olsaydı ön sıraya koyardınız değil mi?