Akşamdan akşama yarım saat anca mesajlaşıyoruz. Acemilikte günde 4 5 kere arıyordu. Şimdi mesajı bile zar zor atıyor. Zaten çok özledim çok zor oluyor birde sesini duymamak... Garaja menemen yapmaya giden adam 2 dakika garajda da arayabilir. Veya yanında Tuşlu telefon var istese iki dakika hattı ona takar ve arar o yasak değil sonuçta haksız mıyım. Fazla mı üzerine gidiyorum?
Sevmiyor benim sevgilim askerdeyken beni her gün arıyordu her gün. Hem de ben ona canım yakalanirsin dediğim halde. Her gün 2 3 kere. Sevse arar. Hiç mi izin günü yok çarşıya çıkmıyor mu hic? Çarşıya çıktığında bari arasın hiç mi hiç sevdiğini düşünmüyorum
Arama geçmişini at diye mesaj attım ama yanlış yaptım önce aramaları görüp öyle hesap soracaktım. Bir anda oldu öfkelenmek gibi bir niyetim yoktu arasın istedim. Sonra 1 aydır aramadığın farkedince sinir oldum
Bence darlama bırak aramak istediği zaman arasın. Böyle üstüne düştükçe daha da çekebilir kendisini. Sen oralı olmayınca o bu sefer merak edecek arayacak.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de aramıyor ki 1 ay oldu anca ben ara diyeceğim de arayacak
Tamam da çocuk değil sonuçta. Zaman ayırmak istese emin ol ayırır. Bir yolunu bulmaya çalışır ne kadar zor imkanlar olursa olsun. O aramayana kadar sen arama. Gez toz keyfini çat okulun varsa okuluna bak. Öyle daha çok ilgisini çekersin emin ol.
Sen okuldayken derste, alkol icebilirsin, yemek yiyebilirsin. Ama sinif sessizliginde telefonda konusabilir misin? Demem O ki, bazen biseyleri yapiyor olabilmek herseyi yapabilir manasi tasimayabilir.
Zor. Kendine gore eleman bulsan aslinda, oglanin basini yakmasan iyi olur.
Cidden boş yapmış benim zamaninda bile telefon serbesti simdide serbest
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani tamam Android yasak o yüzden yatağa geçene kadar telefonu eline almıyor bu 1 aydır çünkü çok arkadaşının askerliği uzadı. Kendisi yazıhane de bütün gün. Ama haftasonu 5 dakika Tuşlu telefona geçip aramak istese arar
En İyi Cevaplar