500 tl lık alışveriş yaptım, kıyafet aldım annem makinaya attı çekti ya yardımcı olun

arkadaşlar 500 tl lık alışveriş yaptm gittim annem sadece 1 kere makinaya attı hepsi küçüldü artık iyice sinirlenmeye başladm elim ayağm titriyor ya , ne kadar kıyafet alırsam alaym tip üni 2 öğrencisiyim ne kadar kıyafet alıram alaym hepsi annemin sayesinde çekiyor ya ne yapmalıyım çekmemesi için kıyafetlerimi iyice sınır oldm gerçekden ya , artık kirli kalsın diyecek pozisyondaym gerçekden ne yapmalıyım çekmemesi için mont aldm 240 tl ye oda çekti .s ne yapmalıyım arkadaşlar nasıl yapıcamda bu tşörtlerimi kot pantalonumun çekmemesi için hem temiz kalsın hem çekmesin ya :( ne yapmalıyım bilgin hanımlar a ve bilen erkeklere soruyorm yardmmm :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi kardşm annem 1 kaç kıyafetimid e soğuk suya atmş yıkamış güneşe koymuş , şimdi ben ne yapaym kardşm elimle ılık sudamı yıkayaym bundan sonra ne yapaym elde yıkamayı düşünüyorm bir daha suyun sıcaklığı nasıl olsn ? yani ılıkmı soğuk mu _? annem 30 derecede yıkıyo güneşe koyuyo daralıyo ya :(
500 tl lık alışveriş yaptım, kıyafet aldım annem makinaya attı çekti ya yardımcı olun