Evet çirkin mankeniyle gündeme oturan Gucci'nin neden bu kadını seçtiğini anlamak zor. Ama olsun ben varım 😀 Gucci'nin mankenini photoshopla güzelleştirdim. Sizce nasıl olmuş. Biraz gideri var sanki he? 😀
Hahaha olmuş olmuş 😀😀
Yok eski hali daha güzeldi 😟
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gucci'nin Yeni Mankeni Artık Göz zevkinizi bozmayacak?
Abi allah yararmistaaa. manken olma fikri hangi mal vermiş kadına. Ama sanslida. 🤔😇
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gucci'nin teklifi üzerine manken olmuş. Gucci'nin amacı alışılagelmiş ligi değiştirerek gündem olmak. Oldu da. Ve az bütçeyle çok ses getiren reklamı amacına ulaşmış oldu. Kızın çirkin yaratılmış olması onun suçu değil. Suç burada insanların önüne gurur kırıcı bir biçimde servis edenlerde... Tabi ciddiyet bir yana harbi harbi çirkin kız. Ne desek boş 😀
Eğlence dediğin birisi ile dalga geçmekse eğer fotoğrafını at seni 2 dakkada maymuna çevireyim ya da vazgeçtim ne maymuna hakaret ederim ne de darwine saygısızlık ederim. Onun zamanında araştırdığı maymunların bile senden fazla aklı vardır.
Ulan sığır oğlu sığır. Kız çirkin diye dalga geçmiyoruz. Manken olacak kadar güzel değil diye dalga geçiyoruz. Gucci'nin mankeni her sosyal medya sitesinde alay konusu oldu. Burda duyar kasınca eline ne geçiyor. sektir git milyonlarca insana duyar kas.
Kimse sizin apta l güzellik (!) anlayışınıza uymak zorunda değil bir de bunu yaparak övünüyorsunuz varoşlar sizi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece Gucci dünyadaki moda reklam tarzına uymuyor. Bu da ona yaradı. Kız gururu incinmiş bir şekilde gündem oldu. Guccide paraları sayıyor. Siz de burda duyar kasın
Ne kadar iğrenç bir paylaşım çok rezil bir insansın allahın yarattığı her hali ile güzeldir. Insan dışını değil içini güzelleştirmeli sende biraz bence buna çalış.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kız güzel değil ama biz çirkin diye dalga geçiyoruz. Manken olacak kadar güzel değil diye dalga geçiyoruz. Önce bu yanlışlığı düzeltelim. İkincisi Gucci sıradışı bir çıkış yaptığı için gündeme oturdu. Paylaşımın nedeni bu. Tek amacım insanların tepkisini ölçmekti. İğrenç bir insan lafını sana geri iade ediyorum
İnsanları değil. Şirketleri aşağılıyorum. Manken olamayacak kadar çirkin bir insanı medyanın önüne çıkarmak asıl aşağılık olan şey. İşin kötü tarafı kız tüm dünyanın diline düştü. belki de ünlü değilken daha mutluydu. Şimdi tipiyle konuşulur oldu. Gucci ise alışılagelmiş ligi değiştirerek gündeme oturmanın pişkinliğiyle paraları sayıyor. Az bütçeyle çok ses getiren reklam bu olsa gerek. Olan genç bir kızın gururuna oldu.
Çirkin kime göre çirkin? Kendi bakış açın böyle olabilir ama herkes senin gibi değil. Tamamen dış görünüşüne göre yargılayan biriyle, karizmasına, duruşuna dikkat eden biri arasında çirkin kavramı farklı olabilir. Güzel olmak için çabalayan bir insan benim gözümde insanlar beğenmese bile alkışı hak ediyordur misal.
Bilader sadece ben çirkin desem neyse. Kas duyarımxnı. Kız dünya gündemine oturdu şu an. Aklın yolu bir demek ki. Ha buna güzel diyen istisnai insanlar da vardır elbet. Ama adı üstünde istisna...
Biz değil medya yaptı. E medyada azınlıkların sesini duyurması için var. Ama ne hikmetse ben bu konuda duyar kasan hiç medya içeriği görmedim. Sıkıntı burda
Sesini çıkarmadığı için az gibi görünen kesim. Bunu sen demedin mi biraz önce. ben de diyorum ki madem öyle nerede o az gibi görünen kesim. çıkıp savunsunlar... E dediğin gibi çirkin olan birine çirkin değil diyemeyecek yerine göre burada kendinle çelişmiş oluyorsun şu an. Güzellik görecelidir evet ama biraz da oy çokluğu be kardeşim. Biraz mantık
Hayır yani bu kişiyi ilgilendiren bir şey yani klasik magazin. Seni yerdiklerinde birinin savunmasını beklemezsin bu da öyle bir şey yani savunulacak bir şey değil bu. Neyse biz anlaşamayacağız sanırsam.
Yahu ben kız çirkin değil diye savunma yapsınlar demiyorum. Güzel manken alışılagelmişliğinin değişmesini protesto etsinler madem. Yani çirkin manken kullanımını. O da yok. Neden çünkü karşılarındaki bir dünya markası. Kim başa çıkabilir ki. Senin o azınlık gibi görünen dediğin kesim öyle görünmüyor. Gerçekten azınlık. ha belki Gucci bu çıkışıyla tüm tabuları yıkar. Belki ilerde bu kıza binzir çirkinlikte daha çok manken görürüz. Aslına iyi bişey. Kadını cinsel obje ve reklam yüzü olmaktan çıkaracak bir girişim. Ama anlamıyorsunuz ki. Tartışmanın entellektüelliğine uzaksınız
Söylediğini anladım ama fikirlerimiz temelden farklı. Yani ben söylediğimi savunacağım sen de aynı şekilde savunacaksın işin içinden çıkamayacağız belli ki. Neyse artık.
En İyi Cevaplar