Akran Zorbalığa Uğruyorum?

Çevrem tarafından sürekli mudahele uğruyorum çoğu zaman kırıcı aşağılayıcı. Bu durum kendimde aşırı ozguvensizlige sebep oldu. Mesela en basitinden saçımda boya var diye bir buçuk yıl dalga konusu oldum adım yerine boyalı falan diyorlardı. Sessizliğe asosyal olmaya davet etti bunlar beni. Derste bildiğim şeylere bile parmak kaldırasım gelmiyor. Yine ne derler acaba diye düşünüyorum. Atatürk u seviyorum ve gelip bana okulun ilk haftalarında sahte atatürkçü diyerek sorular sormaya falan başladılar. Bts tişörtü almıştım cool olma çabaları falan demişlerdi. Normalde utangaç bir kızdım ama bunlar bunu ego diye algıladılar asla arkadaşlık kurmak istemediler okula gitmek istemiyorum diye çok ağlamıştım şimdi yeni yeni kaynaştık öyle biri olmadığımı anladılar ama hala. akran zorbalık hissediyorum öyle çok iyi olduğum bir alanda yok iyiyim ama onlara ben de bun da sizden iyiyim diyebilcegim bir seyim yok. Bakımlı bir kızım mesela en çok da ordan vuruyorlar zaafim var öyle bakım makyaj falan işte gecen gün en yakın arkadaşım ojem biraz taşmıştı diye neden bu kadar iğrenç sürdün. deyip gülümseme atti ve bu kız aralarında en iyisi ben de sadece sustum kendimi hala savunamıyorum. Sizce bu akran zorbalıktan nasıl kurtulabilirim?
Akran Zorbalığa Uğruyorum?